Aký máte názor na Halloween?
Viete, čo stojí za pozadím vzniku tohto sviatku, odkiaľ pochádza?
Oslavovali, či propagovali ste ho tento rok, či už nejakou párty, vyrezávaním tekvíc, alebo iným spôsobom?
1. mám v
2. od keltov a amíkov?
3. keď ešte v TN fungovalo Boogie a v BA Obluda, tak tam som zašiel aj s nejakou primitívnou maskou alebo aj bez masky.. minulý rok to v Boogie bolo spojené aj so psychobilly koncertom, čo bolo fajn inak neoslavujem a trickortreating tuná robiť je imo úplná pičovina
Cely rok som sa tesila, lebo nejako mam celorocne na Tumblri aspon pat postov o Halloweene kazdy den, a potom som isla do Tesca vecer a spinkala
Vznikol myslim v Irsku.
A dufam,ze raz v sebe najdem motivaciu nieco so sebou urobit a ist na nejaku party, ale jedina maska, v ktora mi napada, je ze by som isla za normalneho cloveka v rifliach a teniskach, ale to by bol znacne interny dzouk.
Ale chcela by som teda zazit Halloween v nejakej krajine, kde sa bezne oslavuje.
Neoslavovala som ho. Je to pohanský sviatoka tuším pochádza od druidov. Niečo s keltmi to má? Neviem presne, ale ľudia sa kedysi prezliekali za príšery a podobne lebo verili, že vtedy v tú noc prichádzajú na svet duše a podobné veci a ak nebudú mať kostým tak si ich vezmú na druhú stranu niečo v tom slova zmysle. Neosalvujem to je to hlúposť.
@nessadurianelgden1
Aj Vianoce sú pohanský sviatok Ale každý chce dostávať/darovať darčeky, pretože to ľudí baví a páči sa im to = ľudí baví a páči sa im Halloween
jj viem o nom nieco a oslavujem ho tym sposobom ze idem na halloweensku party vzdy v neidentifikovatelnej maske a vyrezem si tekvicu... ale tento rok som to akosi nedodrzala ale stale stiham dobehnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
rip
neoslavujem ho, prečo by som mala oslavovať cudzí sviatok z inej kultúry, z iného štátu???
a prvé decko, čo by mi zazvonilo pred dverami, že chce cukrík by som najradšej kopla do prdele :ehm:
2. od keltov a amíkov?
3. keď ešte v TN fungovalo Boogie a v BA Obluda, tak tam som zašiel aj s nejakou primitívnou maskou alebo aj bez masky.. minulý rok to v Boogie bolo spojené aj so psychobilly koncertom, čo bolo fajn inak neoslavujem a trickortreating tuná robiť je imo úplná pičovina
Vznikol myslim v Irsku.
A dufam,ze raz v sebe najdem motivaciu nieco so sebou urobit a ist na nejaku party, ale jedina maska, v ktora mi napada, je ze by som isla za normalneho cloveka v rifliach a teniskach, ale to by bol znacne interny dzouk.
Ale chcela by som teda zazit Halloween v nejakej krajine, kde sa bezne oslavuje.
2.) viem
3.) aňo
Aj Vianoce sú pohanský sviatok Ale každý chce dostávať/darovať darčeky, pretože to ľudí baví a páči sa im to = ľudí baví a páči sa im Halloween
A áno, bol som Hannibal Lecter v Mikkelsenovom stvárnení
vianoce ako také nie len čas vianoc sa prispôsobil pohanským sviatkom konkrétne sviatkom saturnálii
Dat tru