Zda sa to len mne alebo aj vám,že halloween sa na Slovensku vobec neoslavuje??Myslim tak ako v Amerike.....atd....decka sa prezlecu do masiek a behaju po domoch..atd...........co vy na to?
@hangtime11 hej, dačo som už o tom počula...akurát že to s tým žobraním cukríkov sa akosi ujalo až v Amerike...ja by som sa potešila, keby sme to oslavovali aj tu, ale väčšina ľudí by ti na to odpovedala podobne ako ja- že je to blbá amerikanizácia alebo čo....podobne je to s Valentínom, ten pokiaľ viem, tiež nebol Američan...
Ja by som bola len a len rada.. No a čo, že je to skôr zábava ako sviatok.. Keď si vezmete aj Vianoce mi už niekedy prídu ako naháňanie za darčekmi, než uctievanie si, narodenie Ježiša Krista Ale tu by sa to nikdy neujalo si myslim ...
ten helovín je najvacsa kravina jaku len ti zasrani amici mohli vymyslet... nejaky zasrany amik si vymysli, ze sa bude prezliekat za debila a my sa mame hned po nom opicit? my mame sviatok vsetkych svatych a spomienku na zosnulych. ked budes starsia, mozno ta tie chujoviny prejdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Maximálne nejaké halloweenske párty v kluboch, toť vsio...
nepripadá mi nijako výnimočný
ako každý iný deň
ou nemohla som to sem nedať
Nie sme v Amerike ale na Slovensku.
A čo tým ako oslavovať ? Akože sa prezlečem do kostýmu a budem chodiť po domoch ? Lebo to by si ani ty nespravila tak mi to napíš že ako