budem s priatelom, pojdeme sa prejst na icntorin, zapalime par sviecok, dame si veceru a pozreme nejaky film...inak mavam kazdy rok halloween party al etento rok s apreklada az na buduci tyzden
Mám na pláne pozrieť Krvavého Valentína 3D.... ale s haloweenom to nijak nesúvisí, len sa mi konečne do rúk dostali 3D okuliare a na ten film sa teším už dosť dlho
@20 vieš, ja som fakt mala ísť von, aj sa tu kamoši o mňa bili pod balkónom, ale ja som im povedala, že radšej ostanem doma pre počítačom a budem si užívať pocit mastných vlasov.
@26 somnou tiez nikto nexcel ist an Haloow.praty do jedneho baru sice u nas par takych aj je dnes,ale nikto sa nexcel dta do amsky,este aj mamu som voalla.. ono,ta by aj isla len oco by to zase asi neprezil..
mala som ísť na niečo také, ale vykašľala som sa na to a radšej som s @ladyofcarnage oslávila jej narodky (osobo, ráta sa to ako oslava, či sa dnes pokračuje?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
neznášam tieto reči.
.Mám DUŠIČKY...Ale som chorá,tak som ani na hroby nebola.
A ja som chorá takže sa to neráta
Inak ten sviatok neuznávam