včera som mala marišu ale bola úplne iná a newiem wobec. prečo....absolutne žiadne újeby ale ako keby som bola z iného svet som sa cítila a všetkého som sa bála..takéto účinky som v žiwote nezažila..newiete mi poradiť prečo som mala také stavy??ja aj kam
mali sme len trochu piva..ale toto bolo úplne o niečom inom.a frajer mi povedal že obsahovala moc veľa tých látok čo majú robiť náladu ja neviem jak sa to volá ale že ked to má nad 13 percent tak sú z toho halucinácie..ale bola strašne dobrá a kvalitná ale toto som nečakala..dlho to aj trvalo 2 hodiny
bože jedna blbšia diskusia za druhou, keby si aspoň nenapísala že sa to stalo tebe, fuuuuuuuuuuuuuuuj, na začiatok si mohla zalozit nieco normálnejšie, o fetovaní sa choď inde baviť !
čo ja wiem..ja som šetko počula tak divne..normálne jak keby to nebola tráva ale droga..niekto niečo povedal hlasnejišie a už som bola v piči a všade divné hlasy všade to bolo ..som sa bála že mi to neprejde
taq to je zaujimawe bo jaq napisal wewo taq trawa neni halucinogen...no aj ja som uzmala parkrat taqu ze mi radne zajebalo...ale taq secko bolo skutocne ziadne predstawy...
Tandy9: je mozne ze si mala nejaky velmi dobry model. "moc veľa tých látok čo majú robiť nálad", tym myslis asi THC. V beznej trave ktoru kupis na ulici mas 8 - 10%, v dobrych skunkoch (je tazke zohnat) mozes mat az 38% THC.
Cannabis sice nie je halucinogen, ale je to psychoaktivna latka, ktora _vplyva_ na psychiku. To, ze si sa bala, vnimala vsetky hlasy atd. viem presne o com hovoris. Ta trava ktoru si mala bolo asi vazne nejaka kvalitka (nie ako Wewo hovori shit a preto ti tak strasne zaslapala.
No, a byt vonku medzi ludmi totalne sfajceny, to nemoze byt nikdy nic prijemne. Aspon pre "neskusenych" hulicov nie .
Ked bdues nabuduce fajcit nejaky neznamy model, radsej zacni s mensim mnozstvom, chvilku pockaj a potom sa rozhodni ci este ani alebo nie.
este k halucinaciam, halucinacie v pravom slova zmysle clovek mat z travy nemoze, ale moze zazit take zazitky, z ktorych je mimo (ak ich necaka) este aj par dni (mimotelova skusenost, pocit ze zomiera, rozne predstavy a vizie).
Travu rozhodnie netreba brat na lahku vahu, nie je to len chichi-chacha, ma aj ovela hlbsi rozmer, ktory si ale nie kazdy hned uvedomi .
psychonaut! o akých percentách to hovoríš? "V beznej trave ktoru kupis na ulici mas 8 - 10%, v dobrych skunkoch (je tazke zohnat) mozes mat az 38% THC."
38 % čoho??? celého objemu kvetu? policajti sú jebnutí, oni ani nevedia čo merajú, to je miera potencie, a nie obsah THC
v celom objeme kvetu by si objem thc nemohol ani v promile vyjadriť
potencia travy sa odjakziva uvadza v % - teda % THC, uvadza sa to tak vsade, wikipedia, erowid atd.
Tandy9
Nie je treba panikarit , to ze by trava bola nakvapkana herakom alebo inou drogou je _velmi_ nepravdepodobne. To by som riesil jedine pri nejakom naozaj pochybnoj zdroji. To co sa ti stalo urcite nebolo z toho ze by bol v tej trave herak
Sheena jj to sa moze stat, vypraval mi raz spoluziak ze nejaky jeho kamarat si dal travu a potom omdlel a mal krce a tak a zistili ze to bola trava kvapkana heroinom
je to normalne, neni to sice velmi bezne,ale normalne sa to robi..napisala by osm o tom viac ale toto konkretne mam od kamosky...ale mozem ju sem odporucit ked pride, nech vam to vysvetli
hulte ked vas to bavi a bacha na chlpatych ale za 10 rokov to pekne olutujete ked vieme aka sajba je pre pluca cigareta tak co snimi musi robit trava....
tiez sa mi raz stalo, ze som bol uplne v pici z travy, ze som sa strasne bal...a to som nemal predtym ani zlu naladu, bol som v pohode vesely...ale asi to bolo okrem dobrej travy aj tym mnozstvom, mal som nejake dva 2,5 litrove natahy cez vodne bongo a asi 15 praskov cez fajku, ale bol som uplne v srackach. Nieze by som mal halucinacie, nevisel som nieco co neexistuje, ale mal som poriadne skreslene vnimanie reality...vsetko som pocul 10 krat hlasnejsie ako normalne a vsetko sa mi nejak zvacsovalo pred ocami, kazdeho som sa brutalne bal a este ked do mna zacali vsetci naraz picovat kvoli pizzi, ktoru som objednal, a ktora stala 32 korun, tak som skoro zosalel. A k tomu vsetkemu som sa este bal, ze odpadnem, lebo som od toho nemal daleko, aby ma odjebalo a snazil som sa ostat pri vedomi...za nejaku hodku ten strasny stav presiel, potom som uz bol sfajceny tak ako bezne, ale ta hodina bola najhorsia v mojom zivote
takze este ku tomu zaciatku. je vela druhov marianky a kazdy sa prejavuje uplne inac. vobec nejde o to aku mas predtym naladu ale o to co tahas, kde si, a hlavne s kym si fajcila. toto su 3 veci, ktore ak su v poho tak aj ucinok je v poho to mi ver. samozrejme su vseliake rusive faktori ale na ne musis prist sama, to ti nikto nepovie co je pre teba zle a co nie. ved kazdy sme iny na kazdeho to ma rozdielne ucinky. a jeden faktor ak si neni zvykla tak do toho NEPI NIC ALKOHOLICKE, lebo budes v srackach a to aspon mna vobec nebavy. raz co som mal tak dal som si dva sluky a normalne som nemohol ani chodit. no proste nikdy viac uz taky matros nechcem! (mozno neskor) vola sa ze NEW YORK diesel. ak chcete byt ludia uplne v pi** tak to vam doporucujem. akurat ze to na Slovensku nezozenete ( myslim skutocny NEW YORK diesel) a nie tie sracky co sa predavaju po uliciach. malo to 14% hasu na gram! a to co sa predava na Slovensku ma tak maximalne do 5% hasu na G. ale s tym sa na ulici skratka nestretnete. na ulici sa predava 0,5 - 0,9% hasu na G.
ja ked som hulil (s lutostou pouzivam cas minuly slight_smile:, tak som celkom v oblube pred hulenim vypil pollitra vinka, mal som rad, ked som bol co najviac odjebany, a to vino mi k tomu dost pomohlo , neviem preco, ale ked som sa zhulil, tak uz som nejak nemohol ziaden alkohol pit, proste som nemal potrebu, takze som si musel vypit pred hulenim...ach, ako rad spominam na tie casy...
pocula som ze krute to byva ked je grass pokvapkany lsd ci cooo...kamarat sa tak siel raz zhulit a bol hotovy cely vecer s toho a az na druhy den sa dozvedel ze to bolo dochutene
nehulim tak neviem ci to tak moze fungovat ale asi ano tak si mozno mala nieco podobne...
..no ozaj a k tym kapkanicam..ja osobne som este nemala nic kapkane ale som pocula ze to je az moc brutalne..kamarati si dali a ze nikomu to nesadlo a hadzali tycky..az potom sa dozvedeli ze je to kapkane herakom ..to myslim ze je dost krute, ked clovek ani nevie co fajci.
Poznam ludi co taketo modeli maju a vecsinou si kvapkane selaikymi svinstvami rozoznat sa to neda ked kupujes iba stavy su diamatralne odlisne ziadne smiechy nic iba psycho ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
ja som uz tiez zazila to iste a moj kamo tiez co tam bol somou...ale to nemohla si mat z nej halucinacie..len si bola mimo..
aa aj mne to trvalo taku hodinku a pol..ale to som tahala z akoholom..dost vela
p.s. nieje to uplne normalne pri trawe ale nie nemozne
ale cítila som sa jak keby som mimozenšťan na návšteve na zemi chápeš??ja som sa brutálne bála každého kto išiel okolo aj tých hlasov a thak
čo ja wiem..ja som šetko počula tak divne..normálne jak keby to nebola tráva ale droga..niekto niečo povedal hlasnejišie a už som bola v piči a všade divné hlasy všade to bolo ..som sa bála že mi to neprejde
Cannabis sice nie je halucinogen, ale je to psychoaktivna latka, ktora _vplyva_ na psychiku. To, ze si sa bala, vnimala vsetky hlasy atd. viem presne o com hovoris. Ta trava ktoru si mala bolo asi vazne nejaka kvalitka (nie ako Wewo hovori shit a preto ti tak strasne zaslapala.
No, a byt vonku medzi ludmi totalne sfajceny, to nemoze byt nikdy nic prijemne. Aspon pre "neskusenych" hulicov nie .
Ked bdues nabuduce fajcit nejaky neznamy model, radsej zacni s mensim mnozstvom, chvilku pockaj a potom sa rozhodni ci este ani alebo nie.
Travu rozhodnie netreba brat na lahku vahu, nie je to len chichi-chacha, ma aj ovela hlbsi rozmer, ktory si ale nie kazdy hned uvedomi .
wow no dikyy..jaký znalec počúvaj
to je proste trava na ktorej je nakvapkany napriklad heroin alebo nejaka tvrdá droga proste.....treba si davat pozor odkoho beries
38 % čoho??? celého objemu kvetu? policajti sú jebnutí, oni ani nevedia čo merajú, to je miera potencie, a nie obsah THC
v celom objeme kvetu by si objem thc nemohol ani v promile vyjadriť
potencia travy sa odjakziva uvadza v % - teda % THC, uvadza sa to tak vsade, wikipedia, erowid atd.
Tandy9
Nie je treba panikarit , to ze by trava bola nakvapkana herakom alebo inou drogou je _velmi_ nepravdepodobne. To by som riesil jedine pri nejakom naozaj pochybnoj zdroji. To co sa ti stalo urcite nebolo z toho ze by bol v tej trave herak
to skôr solutanom
na zaver len tolko :
NIKDY SOM TO NEMAL, ALE JE TO DOBRE!
odvtedy ako som mala aj ja tu zlu skusenost s trawou uz nebolo nic ine
a to bolo este asi pred rokom a chalani doniesli nejaku kvalitku a ja jasnee..blbe neskusene dievca co si dalo par jointov sa do toho vrhl
ale uz je secko v pohode,uz nic necitim... a pochybujem ze to este niekedy zazijes...len davaj pozor..
paaa
bibi to som ja tutuli
tmw cic..no čo ako sme sa rozhodli s dalším plánom??víš čo myslím
nehulim tak neviem ci to tak moze fungovat ale asi ano tak si mozno mala nieco podobne...