houky douky....one problem!!ked ma ist na to,tak sa hambim..jako nie uplne,ale tak,som ako kazda normalna baba,mam vselijake sexualne predstavy,ale proste ked pride na to ich zrealizovat,tak sa to vo mne nejako vzdy sekne.ale uz potrebujem poradit,pretoze
k problemu: striptiz, ak bude v nejakom peknom neglize, ho dostane do neba bud zmyselna. ak ho budes fajcit, hladkaj mu gule a miesta pod nimi...hanblivost casom urcite opadne, len sa musis osmelit
no ja nevim ja sa hanbim ked som prvy krat s inym chlapom..ale tak potom uz ked mam nejaky vztah preco by som sa mala hanbit?...vsak ked ten chlap s tebou je tak asi ho pritahujes pacis sa mu ,tka sa nehanbi nestresuj tym to len kazíš
urcite mu ho vyfajci(dobre mu to urob) a ked znova bude "ON" v pohotovosti,tak na neho nasadni a jazdi...to aspon z mojich skusenosti maju chlapi radi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
k problemu: striptiz, ak bude v nejakom peknom neglize, ho dostane do neba bud zmyselna. ak ho budes fajcit, hladkaj mu gule a miesta pod nimi...hanblivost casom urcite opadne, len sa musis osmelit
Ja mam tiez niekedy chut niekoho zabit,ale nepraktizujem to a nemam z toho vobec komplexy.
tak sa nemilujte za svetla- aspoň zo začiatku.
už je tma dosť zavčasu, tak len zapáľte jednu sviečku a hneď bude všetko vyzerať krajšie
a --- ako sa urobis,tak to mas...