Obraciam sa na vas s mojou paranojou v hlave, s ktorou neviem uz ako bojovat ((( som z toho zufala , prvu lasku som stratila na zaklade tejto paranoji ze som mala potrebu sa mu vkuse sparat v minulosti , priam dobre mi robilo ked som sa mu hrabaala v s
zmier sa s tym, ze kazdy ma nejaku minulost. a ak mas naozaj 22 tak uz pravdepodobne nenajdes chalana, ktory zil viac ako 20 rokov v karantene a cakal na teba. dolezite je si uvedomit, ze teraz je s tebou a vybral si teba a ze aj ked sa mu pred tym mozno zapacilo 1000 bab, tak ty si sa mu zapacila najviac.
Este tri kokoty by som si v tebe vedel predstavit, ale sto?!..hmm.. Fuuuj
Tak bud na tom, ze aj on u teba nasiel fotky, spravy, somariny a neriesi to. Tak sa chovaj jak normalna zenska..
hmm si v tazkej situacii, pretoze si sama uvedomujes, ze reagujes prehnane, ale nedokazes to ovladnut. a pristup okolia ti tiez nepomaha, ked ta maju len za obycajnu hysterku.
ja tA chapem - na jednej straNE Sama vnutorne trpis a nevies si rady a na 2. strane ked poprosis o pomoc, reakcie su take ako tu vidime. ale ja ti poviem seriozne: vsetko, co ta trapi, pis na papier. podrobne, akoby si mu ten papier chcela aj dat (co samozrejme neurob).
znie to mozno drbnuto, ale toto fakt pomaha, skus to a sama uvidis, ako odchadza zlost, ked ju zo seba vypustis a zracionalizujes si ju vo forme slov a pismenok
po kratkej dobe uz v tebe ziaden hnev ani ziarlivost nebude a frajer si nic nevsimne
drzim palce a vela trpezlivosti
Keď som bola vo vzťahu s chlapom čo mal predo mnou veľa známostí práveže mi to lichotilo, som si mohla povedať "Hááá vy piče, vás nechce, vybral si mňa"
@method presne. a normale si viem predstavit to partnerstvo. ona je na nom zavesena nonstop, vypocuvacky, neverenie, sceny. cely jej zivot sa zacal odvijat od toho, aby mala pod stopercentnou kontrolou partnera. nema ziadne zaujmy, sebavedomie. a zivotny ciel je aby chlap robil to, co mu dovoli.
zozen si svoj zivot dievca. to ze je s tebou je to, ze chce. to neni jeho povinnost. takto kazdy od teba odide casom. obcas zaziarlit je pohode, aspon vidno ze sa ten druhy o teba zaujima a boji aby ta nestratil. ale co ty predvadzas je psycho. pre obe strany.
sa na to vyser, ked si to uz uvedomujes ze ti jebe.
Vo vztahu treba byt vyspela... A to znamena, ze nebhdes od lasky ocakavat, ze budes cely jeho zivot len ty. To sa NEDA. a az si to uvedomis, ze osobu, ktoru milujes musis milovat taku aka je, nie taku, akou by si ju chcela mat. A teda si najprv dievca uvedom, ze on ma aj svoj vlastny zivot, vlastnych kamaratov, vlastnu minulost, vlastny rozum a vlastnu SLOBODU, s ktorou naraba tak, ako si mysli, ze je spravne. To, ze sa deli s tebou o svoj cas a snazi sa (lebo sa fakt snazi), tak to je jeho laska. Ale tebe odporucam s nikym nerandit, kym nedozries a nebudes mat v hlave ujasnene, ze vztah nie je o tom, ze musis mat cloveka k sebe priputaneho na 24/7, lebo to nie je tvoj majetok... A ze kazdy ma nejaku minulost a pokracuje dalej podla svojho uvazenia.
Ja keby som mala byt ako ty a hrabat sa v minulosti frajera, tak uz s nim nie som tak dlho... A o jeho vztahoch viem len to, ze predo mnou mal asi dvojrocny vztah. Nic viac. A ani som sa viac nepytala, pretoze naco? Je to minulost
Tak sa nehraj na Sherlocka a daj mu volnost a uvedom sa aspon trosku. Zbytocne kraviny rozoberas, pootom nebude stastny ani jeden z vas.
A btw: pokial je vztah zalozeny na zavislosti,je elpsie pustit to, lebo to uz o laske nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mas v zivote aj ine ciele nez partnersky vztah?
nie slečna, netočí.
Tak bud na tom, ze aj on u teba nasiel fotky, spravy, somariny a neriesi to. Tak sa chovaj jak normalna zenska..
@melancholik presne tak
ja tA chapem - na jednej straNE Sama vnutorne trpis a nevies si rady a na 2. strane ked poprosis o pomoc, reakcie su take ako tu vidime. ale ja ti poviem seriozne: vsetko, co ta trapi, pis na papier. podrobne, akoby si mu ten papier chcela aj dat (co samozrejme neurob).
znie to mozno drbnuto, ale toto fakt pomaha, skus to a sama uvidis, ako odchadza zlost, ked ju zo seba vypustis a zracionalizujes si ju vo forme slov a pismenok
po kratkej dobe uz v tebe ziaden hnev ani ziarlivost nebude a frajer si nic nevsimne
drzim palce a vela trpezlivosti
konecne nieco v com mozem s funebrakom suhlasit
vec pohľadu
zozen si svoj zivot dievca. to ze je s tebou je to, ze chce. to neni jeho povinnost. takto kazdy od teba odide casom. obcas zaziarlit je pohode, aspon vidno ze sa ten druhy o teba zaujima a boji aby ta nestratil. ale co ty predvadzas je psycho. pre obe strany.
sa na to vyser, ked si to uz uvedomujes ze ti jebe.
Ja keby som mala byt ako ty a hrabat sa v minulosti frajera, tak uz s nim nie som tak dlho... A o jeho vztahoch viem len to, ze predo mnou mal asi dvojrocny vztah. Nic viac. A ani som sa viac nepytala, pretoze naco? Je to minulost
Tak sa nehraj na Sherlocka a daj mu volnost a uvedom sa aspon trosku. Zbytocne kraviny rozoberas, pootom nebude stastny ani jeden z vas.
A btw: pokial je vztah zalozeny na zavislosti,je elpsie pustit to, lebo to uz o laske nie je