@dumbledore som si ani nevšimol, že už sú zasa späť... nejaky amater to robil... este aj napisal "smaijliky"... ci chcel byt vtipný? tak potom treba dať väčšiu medzeru a kludne prehanaj
napr dneska som si vyhonil 5x zacal som uz hned rano, totiz masturbacia hned po ranu je najlepsia , po vyhoneni si rad dam na balkone cigo pre ten slastny pocit, mal som aj nejaku tu kurvu ale nestalo to za tie prachy tak som sa na to vysral uplne
hanbit sa nehanbim, ale nieje to tema, o ktorej by som mal dovod sa s niekym rozpravat. taka debata mi absolutne nic neda, spada to do kategorie zbytocnych smalltalkov na styl "dnes je ale pekny den, ta prednaska bola totalne napicu, dnes rano sa mi nechcelo vstavat...". ja sa drzim pravidla "ak nemas co povedat, drz hubu.".
záleží...
rada sa o tom rozprávam z takej všeobecnejšej roviny, to ma ako dokonca vyslovene baví, ale akonáhle ide o konkrétne informácie z môjho sexuálneho života, som ticho
kedysi som sa o tom furt len bavil, posledne roky je mi to uz dost trapne, cize prakticky vôbec. zeby som dospel? ale ja nechcem podte sa niekto rychlo bavit o sexe!
O sexe sa viem otvorene a bez hanby rozprávať iba s dvoma osobami. Pretože sú mi blízki. Dokonca i keď sa stane nejaká sexuálna nehoda pri tej jednej osobe tak mi to vôbec neni trápne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ale musim skonštatovať, že som čakal nejakú konkrétnejšiu tému, pikantnejšiu...
O čom bol rozhovor s rozumným človekom alebo čím ťa aspoň inšpiroval k takejto otázke?
rada sa o tom rozprávam z takej všeobecnejšej roviny, to ma ako dokonca vyslovene baví, ale akonáhle ide o konkrétne informácie z môjho sexuálneho života, som ticho
Ale podobne ako @delica o sexualnom zdravi alebo fun facts o reprodukcnom systeme budem rozpravat hocikomu hocikedy, ale nejake sukromne detaily nie.
ale s najbližšími vôbec
ani v skupine