obcas hej. niekedy mi pripada akoby sme boli najhlupejsie stvorenia na zemi. ved len preto ako sa spravame k prirode . neuvedomujeme si ze nic nie je "navzdy" a aj napriek tomu to nicime
@sitic nie si za to zodpovedny, ale patris spolu s nimi do jednej skupiny. a keby prisiel z vesmiru niekto novy, tak by to videl ako celok a nie teba jedneho ako spravneho.
@zamidari ja sa napriklad za seba nehanbim, ale hanbim sa za ludi, ktori tyraju zvierata, znasilnuju deti a nicia este aj ten posledny kus zelene co nam tu ostal.
@cicatrix ten kto ma nieco v hlave by neposudzoval na zaklade niektorych alebo aj vacsiny. vsade sa najdu vynimky a hanbit sa za nieco co vobec nemozes ovplyvnit je podla mna blbost a uplne zbytocne.
ine je ked niekto niekoho zle vychoval tak ale urcite sa nebudem hanbit za celu rasu. ja som jednotlivec. hanbim sa len za to co ja zle spravim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ine je ked niekto niekoho zle vychoval tak ale urcite sa nebudem hanbit za celu rasu. ja som jednotlivec. hanbim sa len za to co ja zle spravim