Ked vas taxikar odvezie domov tiez mu tlieskate ? Nechapem,ved pilotovat lietadlo je jeho praca a berie to ako samozrejmost vas zdravych dopravit do destinacie...
podla mna nie je nic zle na tom, ked prejavis niekomu trochu ucty.. ak by ma mal niekto kvoli tomu za kokota (alebo na moje pohlavie sa asi hodi "za picu"), asi bude kokot sam
@hoperpohroma v telke od pilotov ked sa k tomu vyjadrovali a aj som to cital raz, tiez nejaky pilot to tam v rozhovore spominal
ze je to rovnaka kravina jak keby si isla tlieskat autobusarovi za to ze sa mu podarilo zastavit na zastavke, ti piloti si pripadaju potom ze ich mate za nejakych kretenov co maju 20% sancu pristat s tym lietadlom
a pre tuto obmedzenost v @10 dpc, jak keby tie lietadla boli z dreva a papiera a kazde druhe co sa dostane do vzduchu padlo >_>
to ked vystupis z vlaku bozkavaj zem ze si to prezila
kvoli tomu ze lieta s niekolkotonovym strojom o__O on ten stroj netaha v zuboch alebo co, to ze lietadla dokazu lietat je vcelku normalna vec, ked to tebe pride ako zazrak je to tvoj problem
@27 to som naposledy mal nutkanie urobit v jednom Lidli kde robila taka 18 rocna cigana co vyzerala jak keby prave docuchala vyfuk od traktora.. neveril som jej ze vie pracovat s centami
akoze viem ocenit dobry let a pripadne krasne pristatie v zlych poveternostnych podmienkach ale tak soferovi v autobuse tiez netlieskam ze ma dovezie domov
v pripade nejakeho zleho pocasia, tazkeho letu/pristatia je to na mieste ale inak...
mam toho dost nalietane ale pravdupovediac mimo lietadla s 50 a viac % slovenskou obsadenostou som sa s tym nestretla
ale prvy let budem mat s cpt. Richardom N. a to si predtym dame 2 kyble a da mi chvilku pilotovat, takze tak asi to potom ked pristaneme tak to bude moc
vždy nad tým premýšlam už keď sa ide pristávať, nech sa nenájdu zas nejakí blbci čo to začnú, lebo mi je za nich hrozne trápne hlavne teda preto, že väčšinou tlieska tak 10% lietadla a zvyšok má v piči, takže to vyznie fakt strašne
@12 jasne to je take velmi porovnatene ked autobusar ujazdi 2 minuty a cca 20 metrov, ako ked pilot nalieta tisic kilometrov za niekolko hodin
nie je na tom nic divne preboha.. niekedy su tie turbulencie fakt neprijemne , ani pristavanie nie je ziadna prijemna vec tak neviem no co je na tom na hanbu a divne ked sa clovek tesi ze sa s nim to lietadlo nevyjebalo niekde v poli
keď to berieme ako prejav úcty, tak prečo nie.. ale cítila som sa blbo, keď nás pri jednom lete otrieskalo pomaly o sedadlo predomnou a ľudia tlieskali aj napriek tomu.. akože hoci sme mali modriny, prežili sme?
ja lietam často a väčšinou tlieskam.. žažil som už všelijaké lety, niekedy ma z pristávania bolela hlava a ušné bubienky a bol som napoly hluchý.. a niekedy som fakt vďačný že už je koniec a že sme pristáli viac menej na čas.. hlavne keď človek letí Ryanairom tak je rád že prežil
pozerám, že tu je to naozaj plné kokotov, keď už vedia do*ebať ľudí za to, že tlieskajú v lietadle čím ďalej sú ľudia jebnutejší, naozaj. zachvíľu tu bude fórum, či trháte toaleťák po štvorčekoch alebo celý dlhý súvislý pás, ešte aj tam budete vedieť určiť, kto je debil a ako sa má ten papier trhať.
ale už som tlieskala šoférovi autobusu! lebo boli strašné záveje a on šiel hore kopcom a dáky debil ho zablokoval a musel zastaviť a on ten autobus v kopci aj tak naštartoval a bol hrdinom dňa!
Nie, predsa je to ich vec. A keď tak, tak sa pridám. Takisto často lietam, a tiež som veľmi rada, že som zrovna nechytila jedno z lietadiel, čo sa chystajú rozplplať pri pristávaní alebo počas letu.
tlieskam jak besna,lebo vsak som prezila let a tesim sa! hlavne moje posledne lety boli kriticke.bud snezilo,prsalo,jebalo nas to....alebo bol let moooc dlhy. ale nemam rada tu fanfaru v ryanair. hlavne minule sa stal taky trapas,ze mali sme dost zly let,uz sme sa vsetci bali. pristavali sme a vsetci zacali tlieskať,potom nas to jeblo. potom vsetci si vydychli a zatlieskali. a az potom pustili fanfaru...akoze trapaaaas.
ja neviem, prečo sa to tu zdá raritné... zatiaľ čo som letela, a cez desať krát to bolo, sa vždy tlieskalo... no a čo. ľudia majú zážitok z nebežného, a emócie sa prirodzene pretavia do úľavy...
neviem ja ked som prvy krat letel bol som z toho taky vyhukany a stastny a neviem aky ze som tlieskal tiez.
druhy krat uz som netlieskal, nejako to nadsenie opadlo. A posledne dva razy nik netliapal ked sme pristali.
mne pride skor divne ze to pilotom vadi. ja osobne mam pred pilotmi respekt, hoci 90% letu leti automat, aj tak to nieje ako soferovat autobus. proste mas v rukach 400 zivotov. A niekedy su take podmienky ze naozaj ziram ako dokazu pristat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Keď si zoberieme 1. september..
a myslim si, ze ten pilot (piloti?) si potlesk zasluzia
podla mna nie je nic zle na tom, ked prejavis niekomu trochu ucty.. ak by ma mal niekto kvoli tomu za kokota (alebo na moje pohlavie sa asi hodi "za picu"), asi bude kokot sam
LIETA s niekolkotonovou plechovicou vo VZDUCHU!
ze je to rovnaka kravina jak keby si isla tlieskat autobusarovi za to ze sa mu podarilo zastavit na zastavke, ti piloti si pripadaju potom ze ich mate za nejakych kretenov co maju 20% sancu pristat s tym lietadlom
ja pilot nie som, ale hadam bude pilotovanie kus tazsie ako soferovanie autobusu
*za kretena
to ked vystupis z vlaku bozkavaj zem ze si to prezila
kvoli tomu ze lieta s niekolkotonovym strojom o__O on ten stroj netaha v zuboch alebo co, to ze lietadla dokazu lietat je vcelku normalna vec, ked to tebe pride ako zazrak je to tvoj problem
ked pilot pristane s dojebanym lietadlom mu tlieskaj kludne cely den, inac tam nie je dovod
ja let lietadlom povazujem za niekolko nasobne bezpecnejsi nez vlaky alebo autobus so 70 rocnym soferom
ale keby som bol pilot a ludia mi začnú tlieskať tak to ešte zdvihnem a jebnem o zem
z posledneho komentara najviac
thanks, you made my day
ja neviem
akoze viem ocenit dobry let a pripadne krasne pristatie v zlych poveternostnych podmienkach ale tak soferovi v autobuse tiez netlieskam ze ma dovezie domov
v pripade nejakeho zleho pocasia, tazkeho letu/pristatia je to na mieste ale inak...
mam toho dost nalietane ale pravdupovediac mimo lietadla s 50 a viac % slovenskou obsadenostou som sa s tym nestretla
( tiez som este neletel )
ale prvy let budem mat s cpt. Richardom N. a to si predtym dame 2 kyble a da mi chvilku pilotovat, takze tak asi to potom ked pristaneme tak to bude moc
vždy nad tým premýšlam už keď sa ide pristávať, nech sa nenájdu zas nejakí blbci čo to začnú, lebo mi je za nich hrozne trápne hlavne teda preto, že väčšinou tlieska tak 10% lietadla a zvyšok má v piči, takže to vyznie fakt strašne
a inak je to asi fakt blbe to akoby sme aj v autobuse tlieskali
holt stale sme jak necivilizovane opice v istych momentoch
by ma zaujimalo co je na tom ze sa za to hanbite.
nie je na tom nic divne preboha.. niekedy su tie turbulencie fakt neprijemne , ani pristavanie nie je ziadna prijemna vec tak neviem no co je na tom na hanbu a divne ked sa clovek tesi ze sa s nim to lietadlo nevyjebalo niekde v poli
je to ako keby ste tomu pilotovi nejak neverili, že to zvládne, tak keď už to teda zvládol mu zatlieskate za heroický výkon..
ani autbusárovi netlieskam každý týždeň, a to na cestách umrie stokrát viac ľudí ako pri leteckých haváriách O.o
a pre tych pilotov je to rutina rovnako ako pre toho autobusara
.. a keď raz poletím lietadlom, určite zatlieskam aj ja pretože celú cestu budem tŕpnuť, či dorazím v poriadku + sa k tomu pridá môj strach z výšok.
ale už som tlieskala šoférovi autobusu! lebo boli strašné záveje a on šiel hore kopcom a dáky debil ho zablokoval a musel zastaviť a on ten autobus v kopci aj tak naštartoval a bol hrdinom dňa!
Nech si tlieska kto chce kedy chce. A kto tlieskať nechce tak nech jednoducho netlieska. Such a big deal....
Každopádne pri lete do Turecka kedy sa vypli oba motory, potom jeden naskočil a na jednom sme to dáko doleteli si ten pilot veru uznanie zaslúžil....
druhy krat uz som netlieskal, nejako to nadsenie opadlo. A posledne dva razy nik netliapal ked sme pristali.
mne pride skor divne ze to pilotom vadi. ja osobne mam pred pilotmi respekt, hoci 90% letu leti automat, aj tak to nieje ako soferovat autobus. proste mas v rukach 400 zivotov. A niekedy su take podmienky ze naozaj ziram ako dokazu pristat.