mám piči, čo ti poviem. podla man je to uplne jedno plus ked to nemozem zmenit naco sa tym zaoberat. (okej mozem to zmenit alezas to uz by bola hranicna situacia)
Nehanbila som sa zaň ani v časoch, keď som zaň dostávala posmešky. Nie je super, ale neviem, či je na mieste riešiť svoje meno, kým nie je fakt nejaké moc moc zlé. A aktuálne sa môžem skrz neho priživovať na slávnej šikovnej osobe. Há.
nehanbím, je také rýdzo slovenské, a v mojom okolí aj celkom rozšírené, ale v celej republike zase až tak nie ...najvtipnejšie na tom je, že na základke si z neho nikto nerobil srandu, keďže sme sa poznali od malička, až na strednej mi došlo, že je celkom vtipné a dá sa aj využiť, keď si z neho ľudia začali robiť srandu ...plus, úrady ho VŽDY VŽDY skomolia, azda ho komolia nástojky alebo čo. :/
Ale strašne by som chcel buď to nejaké stredné meno alebo nejakú super anime prezývke ktorou by ma volali myslím ako napr aby ma volali Daiki alebo dačo take
hodí s a mi k menu zvukovo, ale taky first world problem: v akademickej rovine mi robí dilemu keďže si mám vybrať ďalší jazyk len jeden, ktorý chcem už dlhšie, ale ovládať jazyk zhodný s priezviskom by bolo strašne kúl
Nehanbím sa za moje priezvisko, len niektorí ho nevedia prečítať (pritom nie je na ňom nič neprečítateľné) :ehm:
...a nemám slovenské priezvisko, a viem len o jednej žene ktorá má na slovensku také isté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
no napriek tomu by som sa chcela volať radšej Megová, bo to je najviac super mega priezvisko!
na súťažiach,vyhodnoteniach ho vždy skomolia a aj certifikát z Anglicka mi prišiel zle napísaný
a moje mám rada a keby sa v mužskej verzii zmenilo posledné písmeno, znelo by tak milionársky...
momentálne mám také tuctové priezvisko
ale ľudia mi tam vždy pchajú buď n-ko alebo som kružnicová a podobne
ALE vždy mi tam všetci pchajú dĺžeň... pretože kopa ľudí má toto priezvisko s dĺžňom, ja ho mám bez!
a neznášam keď ten čo ho pozná, mi ho komolí potom
Ale sere ma že mi vždy dajú a namiesto e
Ale strašne by som chcel buď to nejaké stredné meno alebo nejakú super anime prezývke ktorou by ma volali myslím ako napr aby ma volali Daiki alebo dačo take
...a nemám slovenské priezvisko, a viem len o jednej žene ktorá má na slovensku také isté.