Ja už naštastie nie kedže sa stahujem do švédska Tak hnusný skorumpovaný štát ako slovensko som ešte ani nevidel Nevedia si urobiť poriadky už dlhé roky najprv madari teraz romovia Bežný plat 500e z toho 350 ide na energie Nechal by som to tu
naopak, som na to hrdý. napriek tomu, že si uvedomujem všetku tú "zlobu" a tiež ma to vrcholne rozčuľuje. Ale to ešte neznamená, že svoje rodisko nemám kvôli iným veciam rád
@interrupcio v ba mozno ano...ale ukazem ti vyplatne pasky 3/4 pracujucich slovakov mimo zapadoslovenskeho kraja? z nich ma mensi plat ako ty udavas co clovek minie na energie...
Tí čo tu kydáte na SR, nie ste o nič lepší.. minule som sa zamýšľala, aké by to bolo, narodiť sa v Bangladéši, Indii, Nigérii, ba v Severnej Kórey.. to by bolo skutočný horor!! Veď napr. v Bangladéši ľudia drú za smiešny peniaz a aj v iných krajinách, nebavia sa s nimi o pracovných podmienkach, bežne pracujú 12 hodín a viac... V Sever. Kor. ani nemôžu slobodne vyjadriť svoj názor.. Som rada, že som sa narodila na SLOVENSKU! Veľká skupina obyvateľstva na tejto planéte si žije horšie ako my! Tak buďme radi!!!! A to že Fico je prvotriedny kkt teraz neznamená, že sa budem hanbiť za to kde žijem! A na čo? Keď v zahraničí ani nevedia akú máme politiku poriadne
ľudia dokážu zničiť všetko, lásku, zdravie, šťastie a nakoniec aj sami seba ...
zlo vládne v celom svete, je reprezentované rôznymi spôsobmi, v niektorých štátoch diktuje moc, v iných strach a represie, u nás na prekrásnom Slovensku chýba politikom prirodzená inteligencia, skromnosť a úcta k vlastnému národu...
Dehonustujúce zákony privádzaju ľudí na pokraj biedy, zotročuju ich po duševnej a duchovnej stránke:- - disappointed:...
Tí čo so myslia, že v cudzine najdu pokoj a šťastie, vedzte, že všetko je len zdánlive a skoro pominie ........filip
mne sa Slovensko resp. príroda, miesta, mestá a pod. páči, ale ako tu už niekto spomínal, situácia ktorá tu panuje je na grc a úprimne, pri prvej možnej príležitosti balím kufre a šup do Tampere. ale zato že tu žijem sa nemám pocit že hanbím..sa pozri na mapu sveta a nájdeš milión katastrofálnejších miest/krajín kde by si umrem keby si tam musel bývať ty degeš.
anyways, nie, nehanbím, keď sa rozprávam s niekým zo zahraničia a spýta sa odkiaľ som, tak normálne poviem že "slovakia, it's a little turd in the middle of europe"
ze ti nie je kokotno, ludia bojovali za to aby sme boli samostatny stat a co vsetko kvoli tomu urobili a ty sa hanbis lebo z tadial pochadzas? trochu respektu?
a pred kym sa mam akoze hanbit ? sak seci ludia ktorych poznam su slovaci alebo dostahovany cesi , rumuni no ano je tu na kokot ale neni sa zaco hanbit , hanbit by sa mali kokoti co nam vladnu
nehanbim sa za Slovensko ako krajinu, ale hanbim sa za Slovensko ako štát hlavne kôli politikom, teda IBA kôli politikom a este milujem tie nase prekrasne Slovenske dievcini
akože prečo sa mám hanbiť...ja som rada že som zo Slovenska skôr ..to že si nejakí Američania a iní čo nevedia kde SR je myslia, že žijeme na stromoch mi je fuk...skôr mi vadí systém ktorý tu máme
Ako mám výhrady voči tomu čo sa tu deje ale mám dostatočný rozhľad aby som vedel že to stále žijeme v jednej z tých lepších krajín. A 500€ zarábaš preto že si neschopný nie preto že žiješ na Slovensku.
zbožňujem slovenskú prírodu a kult-histor. pamiatkz tu
lúbim slovenčinu (aj keď gramatiku neovládam
ale nechcem tu žiť človek má byť v prvom rade sebec.... a keď pán fico chce abz som polku mizernej vyplaty dala jemu do vačkua nebodaj ostala tehotná, tak si to môžem ísť akorát hodiť tak to nie
@interrupcio Poznal som par ludi co makali za 250 okolo roku 2010 na vychodnom slovensku. Som im radil, nech sa radsej jebnu na socialku, dostanu mozno i viac
no eh,neviem ci by bolo lepsie keby sme boli spojeni stale s madarskom napriklad
nehovorim ze je tu situacia nejaka uzasna,ale hanbit sa odkial pochadzam iba preto ze to tu riadia kkti mi pride trochu blbe
a neporovnavala by som tych,co naozaj nieco pre ten stat urobili a bojovali zan, s niekym kto ho iba rozkrada,iba preto ze je v politike
a za dalsie tuto zakladatel prave patri k tej generacii ktora by s tym mala nieco zacat robit,ale samozrejme ujst do zahranicia je vzdy lahsie ako riesit problem a potom pindat
ja tiež nie som zo slovenska som srbskej národnosti ale bývám tu od svojích 1 rokov tak aj aj je tu krásne ale ináč neviem som zo srbska tak tam ma to ťahá naspäť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
a pri prvej príležitosti idem do piče
ale keby som si mala vybrať, tak by som sa tu nechcela narodiť
dufam ze ta zrazi auto
@0 plat 500? kde zijes?
Som hrdý, že som Slovák.
a aj tak väčšina ľudí nevie kde Slovensko je, takže škoda hubu si drať vysvetľovaním
a nie každému tu je zle, ale musím priznať, že ten výrok od @interrupcio sa mi vcelku páči
a urob nám radosť a zajeb sa pri prvej príležitosti.
a tiež asi nemáš veľmi páru o tom, čo znamená "za energie".
Ja som hrdý na to že som Slovák....a aj pre toto :
Ja žijem v Británii, a nikdy ma nenapadlo že by som sa mal hanbiť niekomu povedať, že som zo Slovenska
ale kvoli politickej situacii a pomerom sa uz tesim, kedy odtial vypadnem prec..a ano viem, ze inde sa maju ludia aj horsie a bla bla
ani ja už nežijem na Slovensku... mám rád Slovensko, ale Slováci bohužiaľ neskutočne sprostý národ...
ale asi najlepšie to zhrnula karpina :
moja mama zarobí 300, z toho keď všetko poplatí na mesiac jej ostane okolo 30€, dlhy na každom kroku a z toho sa tak ľahko nedostane človek.
a tento štat je jedno veľke svinstvo!
zlo vládne v celom svete, je reprezentované rôznymi spôsobmi, v niektorých štátoch diktuje moc, v iných strach a represie, u nás na prekrásnom Slovensku chýba politikom prirodzená inteligencia, skromnosť a úcta k vlastnému národu...
Dehonustujúce zákony privádzaju ľudí na pokraj biedy, zotročuju ich po duševnej a duchovnej stránke:- - disappointed:...
Tí čo so myslia, že v cudzine najdu pokoj a šťastie, vedzte, že všetko je len zdánlive a skoro pominie ........filip
Samozrejme, že aj ja mám také obdobia, keby by som najradšej žila niekde inde, ale predsa... také pocity má každý na svete!
Som hrdá na to, že som Slovenka, snažím sa na našej krajine nájsť to dobré a nie hneď naň kydať za každú debilinu....
Vlada znasilnila slovensko ... aj EU!!
a este k tomu tu mame zly system
anyways, nie, nehanbím, keď sa rozprávam s niekým zo zahraničia a spýta sa odkiaľ som, tak normálne poviem že "slovakia, it's a little turd in the middle of europe"
Ale ako raz jeden chalan napisal: Slovaci su chudobni hlavne mentalne...
Ale nikdy nezabudnem odkial som. Je to domov nech je aky je...
nehambím sa že som slovenka
nehambim sa za to že tu žijem a ako tu žijem
zbožňujem slovenskú prírodu a kult-histor. pamiatkz tu
lúbim slovenčinu (aj keď gramatiku neovládam
ale nechcem tu žiť človek má byť v prvom rade sebec.... a keď pán fico chce abz som polku mizernej vyplaty dala jemu do vačkua nebodaj ostala tehotná, tak si to môžem ísť akorát hodiť tak to nie
a navyše som dobrodruh
Ale ako jasne, stur a spol a masaryk a dalsi ktorych si pravdepodobne vo velkom style pletiem, si uznanie zasluzia.
Ak niekto za nieco bojuje tak si zasluzi uznanie, hoci len z principu
Ale to by sme museli do toho ratat aj Havla, Dzurindu, Meciara etc.
A tymto panom by som velmi neblahorecil
no eh,neviem ci by bolo lepsie keby sme boli spojeni stale s madarskom napriklad
nehovorim ze je tu situacia nejaka uzasna,ale hanbit sa odkial pochadzam iba preto ze to tu riadia kkti mi pride trochu blbe
a neporovnavala by som tych,co naozaj nieco pre ten stat urobili a bojovali zan, s niekym kto ho iba rozkrada,iba preto ze je v politike
a za dalsie tuto zakladatel prave patri k tej generacii ktora by s tym mala nieco zacat robit,ale samozrejme ujst do zahranicia je vzdy lahsie ako riesit problem a potom pindat
Tak ja neviem prejdem sa po slovensku a hanbim sa jak svin, ked vsade len vidim degesov co si seru na dovre... A za to sa ja osobne dost hanbim
Tak ja som dzurindu, meciara a havla pripojil k tomu historickemu zvysku, preto, ze sa pricinili o rozpad Cesko-Slovenska.
Ked uz si tak nadhodila ako dobry bod, ze sme sa osamostatnili
A tuto zakladatel je asi jeden z tych co miesto toho, aby to zmenili, bud ujdu od problemu, alebo sa len stazuju...
Nehovorim, ja tiez zijem v zahranici, lebo viac zarobim, ako doma
To je zase hola skutocnost