Na sídlisku býva jeden moc pekný chalan. Zdravíme si. viem že je o rok starší. Stále sa na mňa pekne usmeje, len je trochu hanblivý a mám pocit že by aj chcel začať rozhovor,ale nevie ako.
zacat rozhovor neni ziadny problem a urcite aj teba potesi ak sa ti dakto prihovori a teda sa urcite potesi aj on...noo a potom sa nebudete uz len zdravit ale aj rozpravat raz za cas a mozno... fuu uz som ako reklama...aleee aby som bola pochopena rozhovor este nikoho nezabil a aj on bude rad ze sa s nim dake dievca rozprava a ak by si sa mu este aj pacila... to ze sa rozpravate by asi dost pomohlo vasmu buducemu vztahu (kludne aj kamaratstvu)
Hmm a ja ze preco sa ani mne ok od dneška som hamblivý došli nové prváčky na školu tak budem hamblivý a jedna jeba profesorka tak budem asi velmi hamblivý ale tak raz sa mi jedna baba prihovorila len to bolo po koncerte dosla na podium isla ma asi poriadne pobozkat len vtedy som mal babu (( ale keby sa teraz prihovorila jo ROCK n ROLL KINGS !!! hehe
Matez:Takže budeme hamblivý,ja som dobrý herec,to zvládnem dám aj smutné psie oči ak bude treba hádam sa nejaká ohlási a potom uvidí čo je to pravý nefalšovaný rock n rooll
...aby som sa vratil k teme ... ehm ,tiez som hamblivy ,naschval som sa kukol na votku tejto baby ci to neni ta co ja takysto takto stretavam ... ale vzhladom na to ze som takyto (aj ona) ,za 2 roky este nikto tento rozhovor nezacal a momentalne je situacia je taka ,ze ked sa vidime ,tak sa iba chytame za hlavu kazdy ,takze aby si predisla takemuto ,treba to nejako zacat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Wewo neboj nevyhrknem na nho s takou otazkou a nemyslim ze mysli len na to
tak papa
Dobré baby,plný stôl
to je pre nás rock n roll