aj ja ale minule som sa prihovoril k holka vypytal facebuky no a zatial len piseme chcem ich pozvat von ale zas ta hanblivost a nebudem vediet co kecat ...
Áno mal som taký problém ale vždy som to nechal tak - určite s tým niečo rob, je lepšie byť odmietnutý alebo niečo skaziť a potom ak vám to spolu vyjde sa na tom budete zabávať (veď sme len ľudia a chyby robíme radi)... Ak máš problém s prejavom tak prvých pár viet si priprav a rozmysli si nejaké otázky ktoré sa jej spýtaš ak by sa náhodou zastavila reč... Musíš sa jednoducho prestať hambiť lebo v živote sa nebudeš vždy rozprávať iba so známymi ľuďmi a toto je podľa mňa najlepšia forma ako začať. Fakt nemáš čo stratiť, zato získať môžeš veľa.
+ čo sa týka spôsobu - jednoducho sa do toho vrhni po hlave (oproti vode a plávaní to má tu výhodu že tu nie je šanca utopiť sa
Normalna vec, z toho si nic nerob. najprv musis spadnut par krat na "hubu" aby si pochopil co mozes co nemozes, ako sa bavit, co kedy a ako povedat. To padnutie na hubu neber doslovne. Tak ako si sa musel naucit pisat, citat msusis aj toto. Pojde to samo od seba. Aj ja som sa bal a teraz nou problem. ... a to bavenie sa .... s tym mam problem aj ja ked nemam komunikativnu osobu pri sebe. A ak mam, tak nie je problem
Pohoda ... rozbehnes sa k nej ... rozsypanymi pohybmi ... po ceste zhoris ako papier, chvilu budes vyzerat ako koktavy smolko - spadolzjahody ... a dalej uvidis ... ono sa to casom strati.
alkohol ...ale len troska aby si nebol zas blby ....len tak aby si nabral gule ,,,,,a ked nemas 18 a nemozes pit (aj ked ludia pod 18 kludne nasavaju ale nebudem ta na to navadzat ) tak proste treba nazbirat odvahu dokopat sa do toho...mozno vyde mozno ne ......a ja som tes hanblivy jak pes .....ale oplati sa do toho vyhecuvat a skusit t
proste choď za babou, pozdrav ju.. a potom už nebude cesty späť hocičo začni kecať... alebo budeš čakať kedy holka zbalí teba? .. síce teraz už.. je to dosť možné.. ja mám na to vždy nervy.. tak začnem prvá a potom ta hanblivosť opadne.. ale na to sa nespoliehaj
@dejvid721 zo začiatku som to aj ja riešila alkoholom. asi v prvom ročníku na strednej.. Ale veľmi..veľmi zlý nápad.. Raz som sa tak spila, že som k chalanovi ani nedošla,, on ma čakal na námestí a ja niekde na sídlisku v bezvedomí
ja dožem flirtovať len s chlapmi, ktori ma nepriťahuju, ale ak ide o nejakeho dobreho rezňa, tak čučim do zeme a občas obdivne pozriem, ked mam istotu, že si ma nevšimne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja mam tiez pri niektorych panoch pocit ze ma na mieste porazi
+ čo sa týka spôsobu - jednoducho sa do toho vrhni po hlave (oproti vode a plávaní to má tu výhodu že tu nie je šanca utopiť sa
ešte raz a všetci budú vedieť ako sa voláš a kde bývaš. Takže už žiadna M., dobre?