tiez som hamblivy chalan a je to presne ako pise @1 . ked som bol mladsi, vzdy som sa citil kvoli tomu velmi znevyhodneny. ale teraz chapem ze je to asi dobre tak ako to je a som so sebou spokojny ...
nevadí mi ak je chalan hanblivý je to milé i ked mohol by prejaviť city ale myslím, že by som vedela "vycítiť" kedy sa mu páčim takže v pohode ale zas extremne hanbenie to nie
Ja som tiež hanblivý ako pes aj keď neviem či je to dobré prirovnanie a vždy keď sa mi dáky páčila tak som sa len smial to prešlo nevideli sme sa týždeň a už mala frajera lebo ja so msa hanbil minule si vravím jebať na to nech sa stráp nim a vidím že som sa nestrápnil lebo tá baba už po mne asi idééé a som rád ked že je pekná a je prvá čo ide síce pri jej oslovovaní so mtaké somariny vypustil z úst aké by nik nepochopil ani ja sám ale tka možno povedala si že ehe trapko možno s ním nebude až taká nuda v živote :letim: :letim: :letim:
ved co najhorsie sa ti moze stat? posle ta do pice, ty budes cerveny jak paradajka a za dva dni nebudes vediet, ze sa daco stalo.
ovela horsie je, ked sa s nou spoznas, zapaci sa ti a do pice ta posle az potom. to veru po dvoch dnoch nerozchodis. bud ty len pekne rad, ze si hanblivy a ze neriesis taketo kraviny.
kebyže neviem, že sa niekomu páčim, tak to proste NEVIEM a preto ma to ani nezaujíma a nebudem to riešiť...
na hanblivosti inak nie je nič tragické...záleží ovšem v akej miere sa prejavuje...pokým je človek neustále nečinný, nedokáže sa ani trošičku chopiť iniciatívy a vyčkáva len na to, čo od druhého dostane ( a ani len na to nevie dokonca správne zareagovať), tak to sa už za tragédiu dá považovať....za dosť otravnú tragédiu :ehm:
@rybarikhladny neviem... aj môj bývalý bol dosť hanblivý typ, ale nepôsobil na mňa trápne, skôr tak milo, prišlo mi to milé, že sa hanbil ma spočiatku nejak okato baliť, proste ako keby si ma tak inak vážil... alebo ako to povedať.
ako @11 -ak neviem ze sa mu pacim, tak ma to nemoze trapit.
ak viem ze sa mu pacim, ale nema sa k cinu tak pockam. rohodne mam radsej chalanov ktori sa nehraju na strasnych frajerov, jednoducho nemam rada takych velmi sebavedomych ludi. ale ked sa nad tym zamyslim, ja sama som strasne hanbliva. keby som stretla niekoho ako ja, to by vyzeralo.
2 mesiace kym sa odvazime sa navzajom oslovit, dalsie 2 mesiace kym sa odvazime chytit za ruky, a za taky rôcik by sme si mozno aj dali pudu na lice to by bol super experiment
100000 krat lepsie jak ti supermega extrovertni party frajeri co balia kazdu zensku bez ohladu na to ci maju x rokov frajerku.. kazdy den si to uvedomujem v praci ked vidim svojich kolegov, skoro vsetci maju dlhodoby vztah jeden je dokonca zasnubeny a dalsi ma tehotnu frajerku a aj tak vkuse koketuju, maju sexualne narazky na mna aj ine zeny, proste ok je s nimi sranda ale nechcela by som mat takeho frajera ani za milion co beha po diskotekach a bucha ine zeny po zadku a pride mu to normalne
proste ak je teraz hanbilvy tak no a co to je len zaciatok, tak proste preveznes iniciativu a ak to vyjde a budete spolu na 100% sa ti otvori, hanblivy nebude ale budes mat istotu ze to neni curak ktory by robil s inymi zenami veci ake som opisaka v predchadzajucom komente taki chlapci su najlepsi
@rybarikhladny. Nic by z toho nebolo ak by nedal nic najavo. Bohuzial. Potrebujem extroverta kedze ja sama som introvert...aj ked tii extroverti su teda pekne cisla :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pockat.
vlastne ani ja sa nemam k cinu.
preto budem do konca zivota imaginarnou manzelkou aleksa.
lol
ale musí aspoň trochu spätne reagovať, ak mu ja dám vidieť, že by mal u mňa šancu...
ale mám ich radšej, ako takých "machov"
ovela horsie je, ked sa s nou spoznas, zapaci sa ti a do pice ta posle az potom. to veru po dvoch dnoch nerozchodis. bud ty len pekne rad, ze si hanblivy a ze neriesis taketo kraviny.
na hanblivosti inak nie je nič tragické...záleží ovšem v akej miere sa prejavuje...pokým je človek neustále nečinný, nedokáže sa ani trošičku chopiť iniciatívy a vyčkáva len na to, čo od druhého dostane ( a ani len na to nevie dokonca správne zareagovať), tak to sa už za tragédiu dá považovať....za dosť otravnú tragédiu :ehm:
ak viem ze sa mu pacim, ale nema sa k cinu tak pockam. rohodne mam radsej chalanov ktori sa nehraju na strasnych frajerov, jednoducho nemam rada takych velmi sebavedomych ludi.
ale ked sa nad tym zamyslim, ja sama som strasne hanbliva. keby som stretla niekoho ako ja, to by vyzeralo.
2 mesiace kym sa odvazime sa navzajom oslovit, dalsie 2 mesiace kym sa odvazime chytit za ruky, a za taky rôcik by sme si mozno aj dali pudu na lice to by bol super experiment