Kupujete hanmade veci? Na akých stránkach a aké?
Tiež by ma zaujímalo, koľko by ste boli ochotný dať za výrobky v prvom komente, resp. koľko by ste si za ne pýtali,
(Veľkosti 11x20cm menšia 11x5cm) Ešte nie sú vyhladené, vypálené a glazúrované, takže to treba brať v úvahu, že ten povrch budem úplne iný. Pýtam sa na cenu, keby bol tento výrobok už hotový .
Tiež by ma zaujímalo koľko si tak pýtať za maľované keramické hrnčeky s tým, že je možné ich dať s vybratým motívom. Respektíve, či je lepšie tvoriť radšej podľa seba a predávať už hrnček s mojou vlastnou maľbou. (Kto tipuje, že na nich budú hlavne mačky tipuje správne)
Neviem ti povedať presnú sumu, ale určite pýtaj veľa.
Slováci majú dosť peňazí na rozhadzovanie.
V obchode, kde robí kamarátka, boli ľudia schopní kúpiť aj toto
Nejaká žena tiež kúpila 30 gumených hován ako darček k tridsiatke pre svojho kamaráta. Rôzne "vtipné" hrnčeky, ktoré sú inak nízkej kvality tam pradávaju pokojne za 20€.
Z toho usudzujem, že dnes kúpia ľudia aj kdejakú pičovinu.
Tvoj výrobok nie je vôbec pičovina, navyše pôsobí pekne a je vlastnoručne vyrobený. Takže cenu pokojne rúb vysoko.
Jop, kupujem handmade. Najcastejsie asi zo Sashe, alebo kludne z nejakych random obchodikov a vela keramickych vyrobkov, ktore mame doma som robila ja, kedze som sa venovala keramike asi 8rokov.
Ked budes predavat hrnceky s mackami, tak napis, kupim si nejaky.
@georg21 Ono tá cena materiálu je minimálna keďže je to hlina. Farby a glazúra sú drahšie ako to čo vidíš. No a ešte budeme musieť pri vypaľovaní spočítať koľko zožerie pec na jeden výrobok.
@Ps102 Tak ale zas to sa predáva väčšinou zahraničným nie? No a 20 za Hrnčok to je dosť to si asi takýto obchod nájdem radšej založím na distribúciu.
@naturalis Beriem ťa za slovo. A Koľko by si bola schopná za taký hrnček dať? Akože bez toho aby si chcela ušetriť, respektíve niekomu chcela robiť charitu. S tým že by na nej bolo niečo čo by si chcela mať.
no, ja by som si to veru nekúpila ,
ale inak mám rada handmade výrobky, určite je to aj pekný a originálny darček dať niečo ručne vyrobené... a tiež zo sashe a tiež som kúpila čiapku, šál, nejaký šperk.. a ak je niečo pekné, kvalitné, výnimočné, tak si myslím, že je adekvátne vypýtať si tých 30€, samozrejme závisí od toho o čo ide
Prepáč mi, možno ťa urazím práve... ale ja by som ešte zaplatila niekomu, aby ma toho zbavil Nie som veľký fanúšik sošiek, ale určite sa nejakí nájdu
ale fakt to neber osobne ja som len veľmi praktický človek
@limetkajaja Hehe tak ale musíš rátať, že z tej hliny sa dá fakt hocičo spraviť. Obľúbený pes, anjelici, postavicky, a vseljake ine hluposti. Problém je že to musí minimálne dva týždne schnúť tak zasa nie je jednoduché to robiť na želanie.
A díky, tridsať éšok som si aj za tú veľkú nejak predstavoval, aj keď po tom čo som bol na sashe a videl ceny niektorých inych sošiek, (napríklad takých anjelikov, kde sa človek nemusí vôbec vyhrávať s detailami tváre) sa cítim silne podcenený.
Tiež nakupujem na Sashe, teraz som si kúpila veniec na dvere za cca 50 eur a jeho hodnota materiálov je tak cca 5 eur (aj to veľa hovorím)
A idem si tam kúpiť svadobné oznámenia/pozvánky a jedno stojí 1,50 či koľko a tiež hodnota materiálov je pár centov. Teda papier, žiletka a farby.
Hento tvoje sa mi nepáči, nemám rada moc takéto "ozdobnosti" ale keby to tam stálo napr 12€ myslím, že by sa našli ľudia čo by si to kúpili, skús to tam dať, tam sa asi neplatí za inzerovanie až provízia z predaja...
@10 no, to som hovorila tak všeobecne, že handmade veci sú super a že je ok tých 30€, to je taký priemer... ale na tvojom mieste by som tiež radšej nevyrábala sošky , nikdy by som si toho psa nekúpila a neviem či by niekto dal za hentakú sošku 30€ , sošky sú proste strašné haraburdy niekto by si možno skôr kúpil vázu, alebo hrnček alebo tanier.. akože ja nemám šajnu čo to vyrábaš a z čoho, ale neviem ako je to s keramikou alebo tak , ale podľa mňa je na internete strašne veľa pekných keramických predmetov, všelijaké tie misky, vázy a tak a tie bývajú zvyčajne aj celkom drahé, ale na tú keramiku musíš mať asi nejakú pec alebo čo .. no proste že ľudia skôr kupujú niečo praktickejšie a využiteľnejšie..
fí! ty si šikovný! (asi som ti moc nepomohla, ale nedalo mi nepochváliť tie mačenky )
ak by si náhodou niekedy vyrobil jednorožcovský hrnčok, tak kúpim (ak teda nebude moc drahý )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
x
x
x
x
(Veľkosti 11x20cm menšia 11x5cm) Ešte nie sú vyhladené, vypálené a glazúrované, takže to treba brať v úvahu, že ten povrch budem úplne iný. Pýtam sa na cenu, keby bol tento výrobok už hotový .
Tiež by ma zaujímalo koľko si tak pýtať za maľované keramické hrnčeky s tým, že je možné ich dať s vybratým motívom. Respektíve, či je lepšie tvoriť radšej podľa seba a predávať už hrnček s mojou vlastnou maľbou. (Kto tipuje, že na nich budú hlavne mačky tipuje správne)
Slováci majú dosť peňazí na rozhadzovanie.
V obchode, kde robí kamarátka, boli ľudia schopní kúpiť aj toto
Nejaká žena tiež kúpila 30 gumených hován ako darček k tridsiatke pre svojho kamaráta. Rôzne "vtipné" hrnčeky, ktoré sú inak nízkej kvality tam pradávaju pokojne za 20€.
Z toho usudzujem, že dnes kúpia ľudia aj kdejakú pičovinu.
Tvoj výrobok nie je vôbec pičovina, navyše pôsobí pekne a je vlastnoručne vyrobený. Takže cenu pokojne rúb vysoko.
Ked budes predavat hrnceky s mackami, tak napis, kupim si nejaky.
@Ps102 Tak ale zas to sa predáva väčšinou zahraničným nie? No a 20 za Hrnčok to je dosť to si asi takýto obchod nájdem radšej založím na distribúciu.
@naturalis Beriem ťa za slovo. A Koľko by si bola schopná za taký hrnček dať? Akože bez toho aby si chcela ušetriť, respektíve niekomu chcela robiť charitu. S tým že by na nej bolo niečo čo by si chcela mať.
ale inak mám rada handmade výrobky, určite je to aj pekný a originálny darček dať niečo ručne vyrobené... a tiež zo sashe a tiež som kúpila čiapku, šál, nejaký šperk.. a ak je niečo pekné, kvalitné, výnimočné, tak si myslím, že je adekvátne vypýtať si tých 30€, samozrejme závisí od toho o čo ide
ale fakt to neber osobne ja som len veľmi praktický človek
A díky, tridsať éšok som si aj za tú veľkú nejak predstavoval, aj keď po tom čo som bol na sashe a videl ceny niektorých inych sošiek, (napríklad takých anjelikov, kde sa človek nemusí vôbec vyhrávať s detailami tváre) sa cítim silne podcenený.
@Lenkaska1 Takže radšej hrnček?
A idem si tam kúpiť svadobné oznámenia/pozvánky a jedno stojí 1,50 či koľko a tiež hodnota materiálov je pár centov. Teda papier, žiletka a farby.
ak by si náhodou niekedy vyrobil jednorožcovský hrnčok, tak kúpim (ak teda nebude moc drahý )