@kubo1161 Či to nerobia neviem (aj keď mám isté pochybnosti), ale zjem kefu ak tí čo na konci ukazovali rukami tie X-ká sú straight-edge Čistá póza imho a dosť vtipná..
Mne sa to paci Teda pokial tym nikoho neohrozuju.. je mi uplne jedno ci je to pozerske alebo nie, mne je sympaticky ten naivny exibicionizmus, proste maju v pici, bavia sa
že keby som to stretol na ulici tak by som sa cítil nesvoj až ohrozený, asi hlavne kvôli tým maskám, zazrel som tu nejaké komenty že sú to náckovia, to neviem, a neviem či by ma to napadlo, ale proste dav týpkov pomerne agresívne (nie v zmysle že by niekoho mlátili, ale proste samo osebe to pôsobí dosť agresívne) sa správajúcich a v maskách...
No, super je na tom to, že to z toho pravdepodobne vychádza možnosť, že nejakí nacisti budú mať závažnejšie problémy ako doteraz a miesto ohrozovania ľudí inej národnosti, alebo náhodných okoloidúcich, sa môžu hádať a biť dosýta medzi sebou, lebo jedna grupa úžasne nebezpečne tancuje a druhá nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@kubo1161 Či to nerobia neviem (aj keď mám isté pochybnosti), ale zjem kefu ak tí čo na konci ukazovali rukami tie X-ká sú straight-edge Čistá póza imho a dosť vtipná..
no kebyze tym nechcu nic ukazat len sa proste tak bavia tak to je ok
Ale vyzera to strasne :G a keby hentaku tlupu uvidim dakde tak sa utekam schovat
Prosím, nech sa to podarí
k téme - no ehm, tancovať ako černošské kmene....ale šak keď sa chcú baviť nech sa bavia, lepšie než keby mali robiť nejaké pochody alebo čo
toto je najvác ..a jak v Auparku boli
inak, prečo majú masky? :o