neprezili tam 2 ludia a jeden je tazko zraneny...lebo burka zapricinila padanie stromov...A ja som sa tam tak tesila.ale na poslednu chvilu som to po hadke s kamaratmi zrusila...Na jednej strane mi je luto,co sa stalo..ale na druhej,som rada,ze som tam ne
nechcem si robit reklamu, ale pisem o tom v rychlosti na blogu.. nic extra, len som chcel opisat situaciu. kto ste tam neboli, radujte sa, bolo to peklo.
byt o par sekund rychlejsi, tak pod jednym zo stromov som mohol skoncit ja. prechadzal som okolo neho zrejme chvilu po tom, ako padol. a pod nim bol clovek a ja som si to vobec neuvedomoval
ja som rad ze som nezostal vcera v meste.. aj ked by som mohol nieekoho v tej tme poohmatavat..prvu spust som presedel na zimaku na turnaji..a druhu som presedel doma.. rano kukam vytrhnuta lavicka..8 stromov padnutych.. no bolo to krasne vcera... bez elektirny skoro cely TN
vcera som bola v meste aj ked nasi hovorili o tej burke, ked sme vysli z cajovne bolo celkom pekne aj ked sa blyskalo abol silny vietor. Akurat ked sme dosli k zastavke zacalo totalne prsat a krupy padali na zastavku, a kym sme nasadli do taxika sme boli mokry jak mysi...
ti chalani boli moji dvaja kamarati...uz som cely den preplakala...jeden z nich bol moj byvaly spoluziak...este pred 2 tyzdnami som snim boal na feste a minuly tyzden s nim cestovala na cervenik...obaja nam budu moc chybat...dufam ze to vedia
ja sm vcerajsiu katastrofu sledoval z okna...nejsom momentalne v martine ale v chtelnici kusok od jasl. bohunic a ked sm rano vstal a kukol sa po zahrade a hruska od*ebana na zemi tak mi nebolo vsetko jedno prva burka prisla kolo pol noci vratilo sa to abo dalsia prisla asi o 30-45 minut...a to sm este nezazil...sm kukal chvilu z okna ale ked to *eblo asi 100-150m odomna tak sm si to rychlo rozmyslel a oslepeny a na minutu hluchy sm si siel rychlo lahnut...hrozne...
ach jaj, takyto vikend, hotova katastrofa, kamarat sa mi utopil, a na dvoch znamych z videnia padol ten strom na tom feste, celu noc som utesoval sam seba a ostatnych...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
byt o par sekund rychlejsi, tak pod jednym zo stromov som mohol skoncit ja. prechadzal som okolo neho zrejme chvilu po tom, ako padol. a pod nim bol clovek a ja som si to vobec neuvedomoval
V zivote som tak z blizka blesk nevidel
nastastie sa nam nic nestalo, chudaci ty dvaja
» www.birdz.sk/webka/tikalok/b...