Podľa mňa je to jedna z najlepšie spracovaných potteroviek (teda ak nerátom to, ako veeeeeeeeeľa toho vynechali, predovšetkým metlobal s Weasley je náš kráľ) hlavne špeciálne efekty a aj soundtrack je celkom dobrý...
Bolo super ja som bola len včera ale strašne sa mi páčilo. Bolo to super a myslim ze to uz vobec neni pre malicke deticky...A sestka uz vobec ne. A ron bol tiez super..ale aj harry a weasleyovci..proste vsetci..super
No bolo to dost temne podla mna pre male deti, ale zaujimave, hoci sa mi asi viac pacila stvorka...ale kazdy film super a tiez sa mi paci, ze v niektorych scenach vyuzili presne tie iste slova ako v knihe...
nesuhlasim, trojka bola najlepsie natocena, petka ma rodinny charakter, vela veci je zdruzganych a nemyslim tym prave to, co tam chyba, celkovo ked porovnam stvorku a petku s trojkou, trojka vedie forever uz asi, ak ostane ten isty reziser dokonca, ja sa modlim, aby sa vratil alfonso cuaron, ktory vie, ako s ama natocit poriadne film
mne sa ten film pacil. bol najviac podla knihy a aj ked tam toho vela chyblao, bolo to super. tiez sme so sestrou uvazovali, ze by mohli natocit ku kazdemu dielu aj dlhsiu verziu pre fanatikov ako sme my
Ronove zádery su super ale podla mna film celkovo je dost o nicom. boli aj lepsie. je tam vynechana asopon polovica a ta polovica co tam je tak z tej polovica je inak ako ma byt
film sa mi velmi pacil...a neviem to nejak inak hodnotit, knihy som nikdy necitala takze v tomto smere to neviem porovnat..ale ani by som to uz citat nechcela lebo film sa mi vzdy paci menej(alebo vobec) ako kniha...a na filmy mam pekne spomienky tak si ich nechcem pokazit
5?najvacsia k.okotina na svete...knihu milujem ale hento bola hruza.jedinny okamih kedy som sa nenudila bolo olizovanie harryho s CCho-to vtedy cela sala vzdychala..hh
Ja som dostala Potterovku na 11. narodeniny a odvtedy s ním rastiem Milujem HP 3 knihu, ale čo sa týka filmov, najhoršia bola 3. Alfonso Cuarón urobil po rozprávkovej dvojke horor, proste Mexičan.Na 5. film idem v Septembri a strašne sa teším, tak mií to nekazte pohoršenými názormi. Díky.
Bolo to fajn, aj keď mi tam, asi ako všetkým, čo hp čitali, veľa chýbalo. A vo 4 sa mi nepáčila labyrint. Som sa tešila na sfingu. No nezmestí sa celá kniha do filmu. Takže keď si pozriem film dostanem chuť si znovu prečítať knihu.
@Jurike Myslíš Lunu Lovegoodovú? Joj, to bolo dobré abo tam na začiatku ako Harry zbadá, že koče ťahajú testraly a Hermiona "toto je Šaluna... eee... Luna.. Lovegoodová"
Mne sa najviac páčila Bellatrix Lestrange a Lucius Malfoy, tých jednoducho milujem. Ale od filmu ako celku som čakala viac. Veď kniha bola z celej série najhrubšia a film najkratší!
Tiež ma nahnevalo, koľko málo priestoru mal Sirius. V 3. časti to chápem, ale v 5.? A zo 4. časti ho radšej úplne vyškrtli. No, som zvedavá na 6.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vela tam toho chyba, ale ti co to necitali su spokojni viac-menej...ja by som tiez brala, keby to bolo podrobnejsie, ale co uz
Tiež ma nahnevalo, koľko málo priestoru mal Sirius. V 3. časti to chápem, ale v 5.? A zo 4. časti ho radšej úplne vyškrtli. No, som zvedavá na 6.