Vo výklade obchodu som uvidela leták, že príjmu brigádnika na roznášanie reklamných letákov, že majú akciu o 50 % na tovary. Vošla som dnu, a môj prvý pohyb bol nie dnu do obchodu, ale von. Trebalo chytiť malého pudlíka v štýle oblečenia Nory Mojsejovej.
Na slovne spojenie "slovensky podnikatel" som alergicky.
Je ich tu kopec normalnych, ale vsetci ich budu hadzat do stejneho vreca so zdieracmi, aj ked podmienky "slovenskych podnikatelov" nevideli ani z rychlika.
Bud rada, ze neprichadzas do styku so "slovenskymi zakaznikmi", pretoze by to asi bolo dost sokujuce zistenie.
sú majetní, a zamestnancovi nedožičia. najprv zisky dávajú na seba /rodinu, chcú mať drahé autá, oblečenie./. potom na firmu, a ak zvyší, tak zamestancovi.
Robím v stredne veľkej slovenskej Firme, robil som v malej slovenskej firme aj veľkej belgickej a americkej. Môžno mám šťastie ale najlepšie podmienky a prístup som zažil u tých slovenských podnikateľov. Belgičania boli veľmi na normovanie výkonu a Američania mali zase predpis aj na močenie. Nehaďž do jedného vreca. A navyše sa musím zastať aj ich to že si dostala zdrbanie za to že niekto dostal dva letáky je celkom pochopiteľné pretože oni nemohli vedieť že to tak nerobíš schválne. To že ťa nechali pokračovať si myslím že je normálny prístup v každom zamestnaní. Či si za to čakala pochvalu? To že si žili nad pomery? Btw nad pomery si žije ten kto míňa viac ako zarobí nie ten kto zarába viac ako dokáže minúť. Navyše 1€ za 1hodinu? Mne prídeš ako fake ktorý má chuť vytvárať nejaké flame war.
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je ich tu kopec normalnych, ale vsetci ich budu hadzat do stejneho vreca so zdieracmi, aj ked podmienky "slovenskych podnikatelov" nevideli ani z rychlika.
Bud rada, ze neprichadzas do styku so "slovenskymi zakaznikmi", pretoze by to asi bolo dost sokujuce zistenie.
@esmeraldina Tú poslednú myšlienku si nadobudla z tejto jednej skúsenosti?
len málokto sa slušne správa.
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934