jednoducha, ale dost zabavna online multiplayer hra haxball na stranke haxball.com
mozno by sme raz za cas mohli dohodnut nejaky cas, kedy by sme si zahrali birdzaci trosku?
Mal by volakto zaujem? ja v tom nie som nejaky dobry, ale celkom ma to bavi a hlavne takto so "znamymi" ludmi - lepsie jak s random poliakmi z netu
@kaiserchief1 Neboj sa, my ti tak nadávať nebudeme, my ťa máme radi a to si s hintými páhliakmi poľskými neandrtálskymi ešte vybavíme, nebudú nášmu kamošovi nadávať!
neboj, ved to nemozes proste cakat od cudzich, ze budu k tebe mili. ale my hadam budeme a ak by tam niekto vyslovene isiel kazit zazitok, tak ho vyhodime - zial.
a @thinkaboutjustice aj pre vas len musis byt aj trpezlivy so slabsimi hracmi no inac tuzba vyhrat nie je na skodu, len proste musis ju okorenit sebaovladanim a laskavostou k superom aj spoluhracom
To tuším poznám! Hrávala som to s ľuďmi z prioriincantatem.sk A vieš že som nad tým pred pár dňami zrovna rozmýšľala, že by sme si to mohli zahrať? Len som si vôbec nevedela spomenúť na ten názov.
6-7 rokov dozadu som to hral aj ligu sme hrali s kamarátmi sme prehrávali 20:0 , 15:0 a hádali sa kto je útočník a kto má brániť tuším aj majstrovstvá sveta v tomto boli
Čo to znamená, keď sú tam tímy red a blue, ale bránky sú rôznej farby a je ich tam viac ako len 2 farby? A ako môžem začať hrať? Musím čakať, kým sa uvoľní miesto?
@azizi@23 to neviem, ale vselijake su tam moznosti hrania a mody - prvej sme s nejakym expertom hrali kolky tam to je vsetko šajt ale, ja chcem ten zakladny este len "futbal"
@pubertslatinocelny Aha, tak potom vôbec netuším... Heslo je určite dobré, lebo keď som dala iné, tak mi vypísalo, že zlé heslo. Takto mi to napíše len Disconnected - failed. Ja sa vôbec nevyznám v informatike. Ale skúsim reštartovať počítač, inak mi už nič nenapadá
@pubertslatinocelny Skúsila som reštartovať počítač a vypnúť adblock, nepomohlo, tak som stiahla flash player a znova reštartla, ale už vás tam nevidím. No asi by to aj tak nepomohlo. V každom prípade, keď som hľadala riešenie, tak som zistila, že veľa ľudí má s tým pripojením problém.
@lenkaska1 ak chces mozeme ta tagnut najblizsie, ked sa bude hrat - skoncili sme pred dakymi 15 minutami alebo tak asi, takze je mozne, ze prave vtedy tam ani taka miestnost nebola
@christiano_301 Nie, vôbec sa mi nepodarilo do tej miestnosti prihlásiť. A keď som založila vlastnú, tak sa zase nemohli prihlásiť ostatní. Neviem, či to je tým, že žijem v ČR, alebo čím vlastne. Moje počítačové znalosti sú značne obmedzené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
mozno by sme raz za cas mohli dohodnut nejaky cas, kedy by sme si zahrali birdzaci trosku?
Mal by volakto zaujem? ja v tom nie som nejaky dobry, ale celkom ma to bavi a hlavne takto so "znamymi" ludmi - lepsie jak s random poliakmi z netu
neboj, ved to nemozes proste cakat od cudzich, ze budu k tebe mili. ale my hadam budeme a ak by tam niekto vyslovene isiel kazit zazitok, tak ho vyhodime - zial.
a @thinkaboutjustice aj pre vas len musis byt aj trpezlivy so slabsimi hracmi no inac tuzba vyhrat nie je na skodu, len proste musis ju okorenit sebaovladanim a laskavostou k superom aj spoluhracom