boze vrieskam na tv a brat na mna ze mam zavriet usta(bohuzial sa mi nezadarilo zohnat listky). ale musime to vyhrat, chem chem chem a potom vyrat nad slovanom
Raddus - nemam pravdu? mi chces povedat ze teraz tu si velky frajer lebo sa odzvazis medzi kosicanmi fandit skalici ale vravim urob to v blizkosti fanklubu a nie na nete, inac chod fandit skalici niekam inam!
Chiflada: kludne nerobí mi to problém, prísť do toho Váááášho "fanklubu" ale vyhadzovať niekoho z diskusie to je trošku od veci, každý ma právo diskutovať kde chce! Takže klud a choď si fandiť páá
dopici riadne, prehrali sme uz druhy raz, ja nesledujem extraligu, a teraz tu vsetci zvonia, ze sme vo finale, radsej by som bola, keby som to nevedela, zoziera ma predstava, ze tamti oné vyhraju, nechcem uz o tom pocuuuut, musim sa sustredit na ucenie , povedzte, preco slovaci maju taku slabu psychiku? pridu MS, vyhtrame zase nad cechmi, a potom pre zmenu prehrame s Kazachmi, to nie je fer, ale brutal sa tesim na MS, vsak uz len par tyzdnov, boze ako to len leti, o tri mesiace statnice, och joj, svina zivot
Po dnešnom zápase to vyzerá ktoru lepšie pre nás ale aby sme získaly titul to je ešte Ďaleko - veď Slovanu stačí raz vyhrať a my odídeme s prázdnymi rukami
aj slepy by uvidel, ako blava pustila ten zapas, len preto, aby titul ziskala doma. V tom rozhovore po zapase s trenerom blavy, ked sa ho redaktor pytal, preco zmenili taktiku, tak len tak habkal...
vsetko su to len peniaze a blava sa chce len nabalit.
Ale napriek tomu dufam ze Kosice ukazu svojho vychodnarskeho saleneho ducha a vytrepu blavakom kozuch aj toho ich debilneho brankara co po slovensky nevie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
KKOOOOŠŠICEEEEE DO TO HO, KKOOOOŠŠICEEEEE DO TO HO
Vyhrááááávame!!!!
raddus uz daj pokoj 5:4 takze psst
SKALICA SA MôŽE SKRYŤ DO KÚTA!!!!
Vyhrááááávame!!!!
Vyhrááááávame!!!!
Vyhrááááávame!!!!
Vyhrááááávame!!!!
Vyhrááááávame!!!!
PERFEKTNY ZAPAS
Košice sú bohovia
Košice sú bohovia
Košice sú bohovia
Košice sú bohovia
Košice sú bohovia
pche amfrael, šak uvidíš
» Pondelok 31. marca: Slovan Bratislava - HC Košice
» Utorok 1. apríla: Slovan Bratislava - HC Košice
» Piatok 4. apríla: HC Košice - Slovan Bratislava
» Sobota 5. apríla: HC Košice - Slovan Bratislava
Prípadne:
» Pondelok 7. apríla: Slovan Bratislava - HC Košice
» Streda 9. apríla: HC Košice - Slovan Bratislava
» Piatok 11. apríla: Slovan Bratislava - HC Košice
vsetko su to len peniaze a blava sa chce len nabalit.
Ale napriek tomu dufam ze Kosice ukazu svojho vychodnarskeho saleneho ducha a vytrepu blavakom kozuch aj toho ich debilneho brankara co po slovensky nevie.
EŠTE DOMA A RAZ V SAMSUNGU A MÁME CELÚ EXTRALIGU
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOŠICE DO TOHO!!!!!!!!!!!!!!
TAM TO MÁTE SVINE BLAVÁCKE (!
» www.hckosice.sk/spravy/index.ph...