Ahojte. Z ničoho nič mi prestalo fungovať vysielanie. Na TV mi vypisuje, že telka nieje schopná zobraziť túto videoslužbu. Reštartoval som ako aj TV tak aj Box, vymenil HDMI-kábel a volal na podporu, no tam mi nič nové nepovedali a chyba je u mňa.
Áno, aj vypnutím aj zo zásuvky. No vyskúšal som iný box a fungovalo všetko, ten na ktorom to nefunguje som zapojil do inej TV a nefungovalo to ani tam .. UŽ vôbec neviem :/
@gitarista445 Vyzerá to ako na problém s HDCP
Skus na ovládači stačiť DISP (option) +6+OK alebo DISP(option)+7+OK.
Ak nepôjde, nemáš doma scart alebo cinch (RCA) kable? Ak áno, dočasne si to prepoj cez scart / RCA a skus v nastaveni MagioBoxu vypnúť DHCP ... Potom si to môžeš pripojiť naspäť cez HDMI.
velmi jednoducha pomoc - krizovy test s druhym HDMI kablom resp. na druhom TV (s druhym ST , ked povies na helpline 777, ze si toto urobil, napisu ti tiket na technikov a vymenia STB
A problem moze byt inak v tomto pripade aj v samotnom TV, ale v podstate plati to, co som napisal vyssie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nasrac no
Skus na ovládači stačiť DISP (option) +6+OK alebo DISP(option)+7+OK.
Ak nepôjde, nemáš doma scart alebo cinch (RCA) kable? Ak áno, dočasne si to prepoj cez scart / RCA a skus v nastaveni MagioBoxu vypnúť DHCP ... Potom si to môžeš pripojiť naspäť cez HDMI.
A problem moze byt inak v tomto pripade aj v samotnom TV, ale v podstate plati to, co som napisal vyssie