Ahojte, počuli ste už o tom, že zomrel Heath Ledger????????????????????????????
On bol perfektný herec, taký mladý, mal len 28...som úplne zdrvená z toho....je to hrozné....vraj sa predávkoval liekmi, ale či náhodou alebo úmyselne......vraj mal aj
nebolo to umyselne, vraj...natacal film o Bobovi Dylanovi a vravel, ze dost dlho nespal...mal lieky na spanie a asi to prehnal a este je tam moznost, bol lieceny na problemy s plucami a tie lieky sa nedoporucuju ked ma niekto problemy s dychanim ci co...
no, ja som to nepredychala doteraz...ja som ho strasne mala rada...talentovany...ach jaja
A bral aj heroin som sa kdesi docital. Ale co ma mrzi, ze sa tu pise o nom, ked s prepacenim nic nespravil - je lahko "nahraditelny" - bez urazky k faninkam. Ale ze za posledne dni zomreli genius Bobby Fischer, altruista a horolezec Edmund Hillary, alebo pesnickar, basnik a spevak John Stewart sa nikto nevzrusuje... Ach ta komercia...
ale tak heath mal len 28 rokov, ja som tomu nemohla uverit, tusim mal aj dceru, je to naozaj smutne, myslim ze hral v novom filme batman, bude velmi zaujimave sa na neho vo filme pozerat ked uz je po smrti
no a teraz ked som uz neni taka nasrata tak mozem povedat ze tu vobec nejde o komerciu ale ze tu umrel mlady clovek so zivotom pred sebou a za to ze na birdzi nikto nevyplakava lebo umrel hentaky a taky genialny clovek tak to nebude chybou komercie ale mozno tym ze si proste ludia ktori mali prave tych tvoji radi nespravili forum..ci ne?a chyba..som velmi nasrana!
tak tak...syma ma pravdu...ktory z "dotycnych" mal za sebou to co Heat v jeho veku? To ze umre niekto starsi, je prirodzenejsie...ale ked umre 28 rocnych clovek, je to trosku ine a urcite si to zasluzi inu mieru pozornosti...keby jeden z tamtych umrel v jeho veku...nie, nikto by si to nevsimol, pretoze vtedy neboli nic...netusim co s tym ma
komercia?????????????????????????
som menej nasrata ako syma, ale som, nemam rada obmedzene nazory a ludi, ktori respektuju iba to svoje
Co sa vy dve rozculujete? Tak z ineho konca, Llwyncaron pouzijem tvoju krasnu frazu, "pomysli na deti v Afrike". A nehnevajte sa, dost ma to otravuje ked na kazdu stranku co som klikol na mna vyskocilo, ze umrel. Je mi jasne ze ho ludia mali radi. O to pokoj, ale to je uz chore. Uz vidim ako sa tocia peniazky. (Toto sa ani trosku nepodoba a ani nbude podobat na rest in Peace) A s gramatikou si mozes vies co...
na mna nikde nevyskocilo, ze umrel...ja som to musela hladat...akurat par gutter-press to zverejnovali..aj s onou info o heroine...a netusim co s tym zas maju peniaze?
Jednoduche... na kazdej jednej stranke bol odkaz ze zomrel. Kliknes na stranku a pokial to je v reklame tak su za to peniaze, ak tam klikne milion ludi... ahaa tak ty si akoze surfovala po internete a hladala ci nahodou neumrel? gutter-press necitam...
zrutil sa mi svet!!! ..no skoro---...juuj skoda ho...na koho ted budem mysliet pred spanim?? fuu fakt skoda som najprv ani neverila kamoske ze zomrel...kym budem dost velka na vydaj budu uz vsetci pekni chlapi mrtvi!!!!
ako skveleho herca to neviem..je pravda ze boli aj lepsi...aaa takisto jak tu bolo spominane zomrelo aj vela uzitocnejsich ludi aaale za esteticky dojem ktory siril si teda ten smutok zasluzi!!!
pre mňa to bol rovnaký šok, ako ked´ zomrel peter Fiala... Som nemala ani jedného nejako obzvlášť rada,ale ma to šokovalo, akoby si zo mňa robili srandy všetci, uhh
cafteee...ak mate chut,podte si vyskusat ako ste natom so svojimi vedomostami a ake mate IQ...za skusku to predsa stojiii .... » sk.iq-test.eu/?d=1663...
no je to horzne, ja som ho nejak neregistrovala, ale v skrotenej hore ma presvedcil, inac ten jeho posledny film nahradi ho johnyy depp, daco so zrkadlom tma bude, ked cez neho prejde tak sa zmeni , ach to je tragedia toto, vecny pokoj mu
Mna na tom najviac zarazilo to..ten jeho vek..taky mlady zivot pred sebou, ale verim..ked clovek spi denne 2 hodiny a pritom toci, je to iste vycerpavajuce..
dvaja tepli kovboji co jedia puding sa objavili v seriali South Park...ked som pocul o filme Skrotena hora zacal som sa smiat ze ako by tento film predvidali...
tu mate priklad co dokazu s clovekom spravit drogy
tak tato sprava ma uplne dojala..akurat som bola v tom case, ako sa mu to prihodilo viac casu s mojim kamaratom, ktory ma 32 rokov a tiez ma dietatko..synceka..a vtedy som si uvedomila, ake to obcas byva v zovote nefer..ved bol taky mlady..si predstavte stat pred kamerou 20 hodin..viete co to je ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
kks som w shocku ako ooplne :´(
xuuuda bol to super herec ....
cisty talent.....
no, ja som to nepredychala doteraz...ja som ho strasne mala rada...talentovany...ach jaja
ach bože heat....
on mal takúúúú charizmu
a bol sexxy
ach jaj
komercia?????????????????????????
som menej nasrata ako syma, ale som, nemam rada obmedzene nazory a ludi, ktori respektuju iba to svoje
kwasna pesnicka... a je prawe o takejto situaci....
rozoberate ze komercia.... do boha sak mal 28 rokov....
inak wim ze tu asi 3/4 ludi nepocuwa KF ale tento track je wazne ooplne ze nay....
a ece raz
Heath Ledger REST IN PEACE
2H+ odpocivaj v pokoji.....
aj mna to dost šokovalo, bol to velmi dobrý herec a je mi to dosť luto
tak ale aspon nezostarne
chvilka ticha za Heatha Ledgera, mladehho krasneho 28rocneho superherca...
skoda...a bol taky mlady
tu mate priklad co dokazu s clovekom spravit drogy
a perfektný herec
zbožnujem jeho stvárnenie Jokera z batmana a Jacka zo skrotenej hory