to je dobre, lebo čerešne vymysleli Slováci, voľakedy za rakúska uhorska, keď na hornych uhrach bola taká chudoba, jabľčka na stome rástli také maličke, že ich ľudia nazvali čerešňami........filip
@zajko30 a @pubertslatinocelny kočka som, ale pazuriky nemam! ceresne milujem mozem ich jest aj od rana a do vecera, a liepat sa po strome, ba čo viac ja by som na nom aj spala!
Ani nie, keď som pred 2ma rokmi ležala začiatkom leta v nemocnici na JISke mama mi priiesla čerešne, s chuťou som zjedla asi 20, ďalšie ráno som sa zobudila v plastovej krabičke bolo ešte ďalších 20 čerešní a asi 50 červíkov (blee) odvtedy nejem čerešne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale nejedávam ich
@majo16 my Žilinčania to máme akosi v krvi........Slota to aj vás blavákov naučí, neboj!..............filip
to je dobre, lebo čerešne vymysleli Slováci, voľakedy za rakúska uhorska, keď na hornych uhrach bola taká chudoba, jabľčka na stome rástli také maličke, že ich ľudia nazvali čerešňami........filip
Ale najlepšie sú tie so sopečným prachom z Islandu
@majo16 hyhyhyhy, tak, tak na tankoch pride do blavy a imperátorku Radičovú odpáli z kresla........filip
hej, čerešne sú super