to som si povedala aj ja xD že jedine dohola :/ ae nene, lebo mám dlhé vlasy
Občas si ich farbím- ale naozaj občas. Občas ich žehlím (( max. 5 krát do roka) a teraz je leto a vlasy sa mi hroozne vysúšajú. Nwm prečo ich mám tak mooc zničené :/
@darkkizz -práveze, aj ja mám dobré vlasy- husté..a aj ked som u kaderníčky hovorí, že mám dobrú kvalitu vlasou. Aj ked farbím,ledva mi chytá farba.. :/
fakt nwm,prečo sú také zničenéé ked hovoria, že ich mám dobréé
hennu teraz neodporučím, tá mierne vysúša, možno neskôr, keď sa trocha spamätajú, ale...
vyznie to divno, viem, ale skús olej (njaký potravinový pochopiteľne) Teda nie, aby si behala s mastnou hlavou, ale pred umytím a tak si na ne nababri trocha (podotýkam slovo trocha) oleja a potom to zmyješ... a umývaj vlasy čo najmenej, a s minimom šampóna (hlavne pre toto to netreba s tým olejom na vlasoch preháňať, lebo to potom nezmyješ)
vraj pomáha aj zábal z vaječných žĺtkov, ale neskúšala som ešte...
A vyhýbaj sa čo najviac slnku, slanej a chlórovanej vode a podobne
a ešte jedna vec, aký šampón používaš? Možno to bude aj tým
@gasam dve žĺtka zmiešaj s olivovým olejom (nie veľa), nanes na vlasy a nechaj pôsobiť tak 20 minút. poriadne umyť. opakuj každý týždeň. začni vlasy postupne podstrihávať.
ale nečakaj, že sa ti stav zlepší tak do troch týždňov. ak to máš rozštiepené po celej hlave, tak to bude trvať dlho
ale žĺtko s olejom ti rozhodne vylepší vzhľad vlasov.
No nič. A keď ich máš takto zničené ako opisuješ (od končekov po korienky...to som ani nevedela, že sa dá), tak skús behnúť za nejakým odborníkom. Teda aspoň ja by som šla
počula som že dosť pomáha henna na vlasy... je to 100% prírodná farba na vlasy, ktorá má mimo farbiace účinky a schopnosť vlasy zregenerovať a dodať im potrebné živiny...ale sama to odskúšané nemám
@natalik8p henna je fajn, ale keď má úplne suché vlasy, tak by som ju asi neodporúčala z toho dôvodu, že zvykne trocha vysúšať Ale keď bude z najhoršieho vonku, tak jednoznačne hej
Končeky podstrihnúť pretože tie ti ťahajú živiny a preto máš také zničené vlasy..oni sa zregenerujú a používaj šampón na jemné vlasy s nejakým balzamom
ked mas naozaj take suche vlasy, tak si do nich davaj olivovy olej (najlepsie z lekarne, ale asi postaci aj taky ten klasicky co mas v kuchyni). To zarucene pomaha, mama ma ten isty problem.
tebe uz nepomoze ziadny propravok ked je to uz v takomto stadiu
a tiez ziadne farbenie, zehlenie, fukanie, lak a s tuzidlom by som to tiez neprehanala lebo je jasne ze to mas z chemikalii ale ze az takto tak to som v soku
Vajíčko a olivový olej zmiešať, to je fajn a neumývaj si vlasy moc horúcou vodou, to vlasy zaťažuje...a keď si už doumývaš, tak si ich prepláchni studenou, ja to tak robievam. A ešte je fajn aj žihlavovým čajom 2-3x za týždeň umyť vlasy.
@narazuvzdornaa zas nazachádzajme do extrémov, mala som na mysli také, že pokiaĺ si umývaš vlasy každý deň, a vieš, že niektorý deň ostaneš čušať doma, tak si ich necháš o deň dlhšie neumyté
Tiež som počula o tom pivovom zábale,vraj to pomáha.čiastočne.Nič ti ich znova krásne "nepspojí" Ale skús masky.A potom jedine pomaly sa dať podstrihnúť.Vlasy dorastú,
je dosť dôležité ako a čím sa češeš lebo ja som teraz bola na prázkach a zabudla som si moju kefu tak som sa musela s takou blbou česať a mi to strašne zničilo vlasi a ak si ich umývaš každý deň tak si ich musíš aj opatrne sušiť učite ich nesmieš "šurovať" froté uterákom. najlepšie to máš keď si ich necháš len tak voľne uschnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a to si čo s tými vlasmi stvárala, keď sú v takom stave?
Občas si ich farbím- ale naozaj občas. Občas ich žehlím (( max. 5 krát do roka) a teraz je leto a vlasy sa mi hroozne vysúšajú. Nwm prečo ich mám tak mooc zničené :/
fakt nwm,prečo sú také zničenéé ked hovoria, že ich mám dobréé
Neviete Helpnut dáke masky ale kúry?
skus si davat sampony nie farby.. ja sa farbim s tymi a po tych mam vzdy vlasy jemnejsie ako normalne takze ich uplne milujem
hennu teraz neodporučím, tá mierne vysúša, možno neskôr, keď sa trocha spamätajú, ale...
vyznie to divno, viem, ale skús olej (njaký potravinový pochopiteľne) Teda nie, aby si behala s mastnou hlavou, ale pred umytím a tak si na ne nababri trocha (podotýkam slovo trocha) oleja a potom to zmyješ... a umývaj vlasy čo najmenej, a s minimom šampóna (hlavne pre toto to netreba s tým olejom na vlasoch preháňať, lebo to potom nezmyješ)
vraj pomáha aj zábal z vaječných žĺtkov, ale neskúšala som ešte...
A vyhýbaj sa čo najviac slnku, slanej a chlórovanej vode a podobne
a ešte jedna vec, aký šampón používaš? Možno to bude aj tým
a fenujes si? to mne napr. nicilo vlasy najviac na svete.. 99999999999krat viacej jak zehlenie
a potom sú aj všelijaké špeiálne na vlasy a tak, ale potravinový stačí
@malapohrome - fénovanie??? eee, fénovala som si vlasy maximálne na plavárni, fénujem minimálne - a doma ani nefénujem, mamina pokazila fén
A nájsť nejaký šampón na to, aby neboli také suché-Nejaký s olejom..
a k tomu šampónu... pozri na zložení, či tam nie je čosi z tohto, a ak hej, tak ho radšej nepoužívaj
Amodimethicone (& Trideceth-12 (& Cetrimonium Chloride
Dimethicone Copolyol
Dimethicone copolyol/HWP
Hydroxypropyl
Lauryl Methicone Copolyol
Polysiloxane
Amodimethicone
Behenoxy Dimethicone
Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone
Cyclopentasiloxane (& Cyclohexasiloxane
Cyclopentasiloxane (& Dimethicone
Cyclopentasiloxane (& Dimethiconol
Cyclotetrasiloxane- Cyclomethicone D4
PEG/PPG-20/15 Dimethicone
PEG-12 Dimethicone
Stearoxy Dimethicone
Amodimethicone- Trimethylsilylamodimethicone
Cetearyl Methicone
Cetyl Dimethicone
Cyclomethicone (& PEG/PPG-20/15 Dimethicone
Cyclopentasiloxane (& Trimethylsiloxysilicate
Dimethicone (& Laureth-4 (& Laureth-23
Dimethicone (& Trimethylsiloxysilicate
Dimethicone
Dimethiconol
Dimethiconol (& Sodium Dodecylbenzenesulphonate
Diphenyl Dimethicone
Hydrolyzed wheat protein/hydroxypropyl polysiloxane and cystine/silicone co-polymers
Phenyl Trimethicone
Polysilicone-18 Cetyl Phosphate
Simethicone
Stearyl Dimethicone
Trimethylsiloxysilicate
Trimethylsilylamodimethicone
ale nečakaj, že sa ti stav zlepší tak do troch týždňov. ak to máš rozštiepené po celej hlave, tak to bude trvať dlho
ale žĺtko s olejom ti rozhodne vylepší vzhľad vlasov.
No nič. A keď ich máš takto zničené ako opisuješ (od končekov po korienky...to som ani nevedela, že sa dá), tak skús behnúť za nejakým odborníkom. Teda aspoň ja by som šla
@sillyangel = ee,moc ee...
@bibla = nj, maximálne 5 cm, viacej nedám dolee !
tebe uz nepomoze ziadny propravok ked je to uz v takomto stadiu
a tiez ziadne farbenie, zehlenie, fukanie, lak a s tuzidlom by som to tiez neprehanala lebo je jasne ze to mas z chemikalii ale ze az takto tak to som v soku
a najhlavnejsi bod je ta kadernicka
To budem týždeň chodiť s hlavou ako z fritézy, aby som v pondelok na ďalší týždeň mala pekné?