ake najwiac srandowne weci so seba wasi ucitelia vypotili??? naprkiklad ked su wam wtipy smiesne idemem dalej ked nam toto powedala ucka tak som mala dpst
na veľa si ani ja nespomínam, môj triedny z gympľa toho vždy dosť nakecal. a v školskom časopise sa vždy takéto zápoty uverejňovali, ale toho je veľa, ale bývali dobré. ale tak z tých, čo som zažila na vlastné oči a uši sa mi videlo keď raz učiteľka na hodine povedala spolužiakovi: Jany, vyber si tie káble z uší!" (akože slúchatká) ale on jej oponoval, že žiadne nemá, tak mu povedala: "Nie? Tak sa tvár, že máš". som nechápala. alebo raz zase učiteľka vyvolala spolužiaka odpovedať ale nevedel, tak mu povedala: "Nevieš, pôjdeš odpovedať budúcu hodinu" otočila sa na spolužiačku a dodala: "A ty mi to pripomenieš. A ak mi to nepripomenieš, pôjdeš odpovedať aj ty." prišlo mi to trochu kruté no ale čo už inak si fakt veľmi nespomínam, zvyčajne len niečo poplietli alebo si z niekoho robili haluz... skôr by som vedela potom zápoty žiakov
nasa matikarka(mam ju v albume ) ked bola matika...tabula sa pohybovala hore-dolu, nechcela drzat,akoby bola povolena. A Peto bol pri tabuli a matikarka sa ho pyta: ,,No uz stoji,Peto?" (ako ta tabula=D) a Peto so takym uskrnom: ,,Stoji , pani profesorka,stoji!" A matikarke az potom doslo co trepla=D=D=D=D a ocervenela....=D=D
Bývalý uč. vždy ako vošiel do triedy vravel: "SSSSSSSSSSsssssssadnúť!" Sadli sme si a povedal: "Vsssssssssssstyk!" Vstali sme a tak sa to opakovalo viackrát .
no napr. boli sme zlýý ucitelka stratila nervy podisla ku dveram chytila sa klucky a zvreskla na celu triedu "VY HOVNA!!!" otvorila dvere odisla a nakonec ich za sebou tresla
mali sme geometriu a daku konstrukcnu ulohu a uloha bola najst bod G. tak ucitelka celu hodinu pred tabulou pisala ratala a nakoniec zahlasila: tak nasla som si bod G a uz som cela spokojna. a nezabudla nas dodrbat ze na com sa smejeme xD
Pamätám si jak naša triedna raz vravela že; A vy pôjdete súťažiť v kreslení konárov. (mali to byť komiksi) nechápem jak si toto pomýlila...
Jedna zas vravela, že; Následky výbuchu v Černobyle pôsobia do dnes na Vás mladej generácii faganov.
A raz jedna kecala čosi o geometrii a že Pí (grécke písmeno) a čára (tak smiešne vravela čiara) a ke´d raz to povedala že Pí čá (urobila pauzu)ra tak to vyznelo zaujimavo...
Keď som chodila na Zš a mali sme tam prďák.. tak raz spolužiak odpovedal, a mal opísať sopku. Nevedel prísť na slovo komín, tak mu ho začala "napovedať" : "No čo to je? Začína to na KO.. KO.. .. .stále nevieš?? ".. spolužiak už sa začínal smiať, pokračovala: " ale no, ved sa snaž, Ko.. je to hnedé, dlhé.. a vystrekuje z toho niečo".. to sme sa už všetci válali ..ona: " čo sa smeješ?.. no ved KOMÍN"!!!!
A teraz zo strednej.. hmm
Od profky strojopisu je ich neúúúrekom, ale také najoblúbenejšie: Netrhaj ten papír, jak vložku z nohavičék !!.. To čo je za list ?!, kde si sa doteraz škrabkal ?! (spolužiakovi)
spoluziacka: "pan profesor a preco ste neopravili aj moju pisomku?"
p.prof.: "vies bola si na spodu, ved zeny obvykle byvaju naspodu" DD
chemikarka: "ved to je logicke! oni sa oddeluju, lebo k sebe patria!"
franinarka (v triede): "co to tam hore hrmi? ved oni sa tam asi korculuju!!!"
franinarka: "a ja mu hovorim Miso!.. lebo viete, on sa volal Miso..."
franinarka: "Katarina, ty tu sedis ako taka knedla! ale neber si to osobne!"
no a este vela ma nasa dejepisarka, ale to si ush nespomenie D ale my ju vzdy ukecame, aby sme sa nemuseli ucit, ale aby nam rozpravala, ze ako chodila na skolu a ze aku hudbu pocuva a tak
jaaj dobrie hefty máte naší profáci su raz vtipny u nas asi najviac chemikarka ta ked začne koniec raz mi povedala že som narušena lebo mam sklon pisma na opacnu stranu a to sme pisali pisomku a ona sa ku mne tak priplizila a zasepkala mi to a spoluziacka vedla sa skoro pocikala ani pisomku pisat nemohla .Si ani nepamatam ale to aj v takej situaci furt daco da Nadava nam ze sme zo 4 ľudovej aj 3 kde tu ako ju napadne a tak
Pamätám sa že keď sme písali sloh profak vravel že nech mu to nenosíme po jednom do zborovne lebo ho s toho... a bol ticho. Spolužiak na to zareagoval pohotovo a hneď skríkol jebne. Všetci na čele s profákom sme sa na tom ujebavali
suplovaná slovenčina: to toto si zaslúžiš akademický titul Db- debil
triedna po fakt otrasnom výchovnom koncerte: a ten jeden si tam len tak šukal na tej gitare. (zarazená reakcia triedy) Čo? vy to v takom význame nepoznáte?!
psychológia: minule som liečila jedného malého chalana z koktavosti. a on sa strašne bál vody. tak sme išli raz okolo bazéna a hodila som ho doň. A on kričal:"Popopopomóc!!" tak som počkala, kým nezačne kričať normálne "pomóc" a až potom som ho vytiahla. A od vtedy už nekoktal.
na fyzike (nie u nás): ohýbam železnú tyč, som železná žena
učiteľ dejepisu: všetko je možné, ľudia po Mesiaci chodia!
Ja: Priniesla som vám triednu knihu, pán profesor.
Profesor: Ďakujem, vlasť ti to nikdy nezabudne.
Kamoš: Pani profesorka, videli ste už sklenenú vaňu?
Profka: Nie.
Kamoš: No.. ani ja.
Profesorka účtovníctva (obchodná akadémia) kamošovi: Lukáš, z teba by bol skvelý kuchár. Profesorka účtovníctva: Sedíte tu ako družičky na svadbe!!! Vy ste debili!!!
Spolužiačka: Pani profesorka, máte nový účes??
Angličtinárka: Včera som bola u kaderníčky. Dala mi moju obľúbenú farbu. MAGAHOVNOVÚ.
Samomluva profeosrky angliny: Majko, berieš tabletky na tlak. Ukľudni sa. To oni budú maturovať a nie ty.
oh zabudla som na moju triednu na výlete. Sme sedeli partia (skoro celá trieda) pred chatkou a vtedy povedala: "A vy viete prečo sa Dominik hnevá na Ivanu??" A trieda že nevedia. A ja som už infarkty chytala. A ona: "No lebo mu včera nedala." Som myslela že ma urve, ale tak sme sa nasmiali
prisla jedna ziacka do triedy, ze jeden ziak ma alergicky alebo neviem aky zachvat a potrebuje, aby mu profesor dal injekciu.. ked sa vratil sa spoluziacka spytala:"rad pichate?"
a on:"ano, rad picham"
cela trieda smiech a on nic nerozumie dvojzmyselnym vtipom
my sme robili na chemii pokusy..a mali sme prist k profesorke so skumavkou..prilozit ju k ohnu..a ono to potom vidalo taky zvlastny zvuk..a vravi nam ece predtym: ked budete hotovy, pridete ku mne štekať
triedna: "co ste salene huby pojedli?" neviem co mali s tymi hubami
rustinarka:
"hej! teba tak poslat do skolky, tam by si sa hodil, hrat sa s vlacikom šušušu!"
alebo sice to spoluziak mal dajake problemy a mal automaticky tlakomer a sme sedeli v ucebni v kruhu a jemu sa sam spustil aj s tym zvukom a vsetci pohlad na neho a on:"vy kokoti"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Nepískaj niekto, kto píska
toť výrok našej matikárky
Ja /potichu/: Do pici
U: Ne do pici ale odpovedat pod.
Učiteľka: "Hovorí sa do piče"
Učiteľka: "Vy ste banda debilov" (aj keď toto nebolo v mojej triede)
Ja som sa samozrejme zrútila pod stôl a ona na to: "Eva, čo sa dusíš!?"
" NEJEDZTE KROWKY !!! VŠETKO Z UKRAJINY JE RÁDIOAKTÍVNE !"
Držím guličku
Pustím guličku
gulička padáááá...
ty si taký tupoň/lolo!
Jedna zas vravela, že; Následky výbuchu v Černobyle pôsobia do dnes na Vás mladej generácii faganov.
A raz jedna kecala čosi o geometrii a že Pí (grécke písmeno) a čára (tak smiešne vravela čiara) a ke´d raz to povedala že Pí čá (urobila pauzu)ra tak to vyznelo zaujimavo...
nič zaujímavé viem...
A teraz zo strednej.. hmm
Od profky strojopisu je ich neúúúrekom, ale také najoblúbenejšie: Netrhaj ten papír, jak vložku z nohavičék !!.. To čo je za list ?!, kde si sa doteraz škrabkal ?! (spolužiakovi)
Alebo profák frajera sa robil, že vyhadzuje niečo z okna, žiaci sa pýtajú: "čo robíte?".. on: "vyhadzujem z okna tú vašu debilitu"
p.prof.: "vies bola si na spodu, ved zeny obvykle byvaju naspodu" DD
chemikarka: "ved to je logicke! oni sa oddeluju, lebo k sebe patria!"
franinarka (v triede): "co to tam hore hrmi? ved oni sa tam asi korculuju!!!"
franinarka: "a ja mu hovorim Miso!.. lebo viete, on sa volal Miso..."
franinarka: "Katarina, ty tu sedis ako taka knedla! ale neber si to osobne!"
no a este vela ma nasa dejepisarka, ale to si ush nespomenie D ale my ju vzdy ukecame, aby sme sa nemuseli ucit, ale aby nam rozpravala, ze ako chodila na skolu a ze aku hudbu pocuva a tak
Ja:"tak ste prehrali stavku" ..ale to bolo v tej chvili take smisne
ucitel: nooo ja viem anglicky dost dobre by ste sa cudovali
dosiel k nastenke s projektami z angliny o Austrálii kde bol sade nadpis Australia a dopisal dlzen Austrália zevraj to je spravne
pán učitel telesnej výchovy šlosár lutujem ho inač niekedy
- No akú farbu tu vidíte ??
a všetci : Takú bordovú alebo červenú
ona : No tak ja tu vidím cyklamenovú, ale nevadí, že poriadne nevidíte
kua čo si tá o sebe myslí =D =D
náš slovenčinár dal poznámku spolužiakovi do žiackej : Váš syn napadol učiteľa papierovým lietadlom.
no tak to je čistý kkt =D
suplovaná slovenčina: to toto si zaslúžiš akademický titul Db- debil
triedna po fakt otrasnom výchovnom koncerte: a ten jeden si tam len tak šukal na tej gitare. (zarazená reakcia triedy) Čo? vy to v takom význame nepoznáte?!
psychológia: minule som liečila jedného malého chalana z koktavosti. a on sa strašne bál vody. tak sme išli raz okolo bazéna a hodila som ho doň. A on kričal:"Popopopomóc!!" tak som počkala, kým nezačne kričať normálne "pomóc" a až potom som ho vytiahla. A od vtedy už nekoktal.
na fyzike (nie u nás): ohýbam železnú tyč, som železná žena
ešte toho bolo viac, len si teraz nespomínam
učiteľ dejepisu: všetko je možné, ľudia po Mesiaci chodia!
Ja: Priniesla som vám triednu knihu, pán profesor.
Profesor: Ďakujem, vlasť ti to nikdy nezabudne.
Kamoš: Pani profesorka, videli ste už sklenenú vaňu?
Profka: Nie.
Kamoš: No.. ani ja.
Profesorka účtovníctva (obchodná akadémia) kamošovi: Lukáš, z teba by bol skvelý kuchár. Profesorka účtovníctva: Sedíte tu ako družičky na svadbe!!! Vy ste debili!!!
Spolužiačka: Pani profesorka, máte nový účes??
Angličtinárka: Včera som bola u kaderníčky. Dala mi moju obľúbenú farbu. MAGAHOVNOVÚ.
Samomluva profeosrky angliny: Majko, berieš tabletky na tlak. Ukľudni sa. To oni budú maturovať a nie ty.
(ked niekto povie mhm alebo ee, tak ho upozorni, ze takto sa moze rozpravat s priatelom/kou)
ja:mhm
profesor:mame vecer rande?
ja:pozivate?
profesor:nestras
"pan profesor, mozem ist na wc?"
"ah, stale tie iste tvare"
a on:"ano, rad picham"
cela trieda smiech a on nic nerozumie dvojzmyselnym vtipom
triedna: "co ste salene huby pojedli?" neviem co mali s tymi hubami
rustinarka:
"hej! teba tak poslat do skolky, tam by si sa hodil, hrat sa s vlacikom šušušu!"
alebo sice to spoluziak mal dajake problemy a mal automaticky tlakomer a sme sedeli v ucebni v kruhu a jemu sa sam spustil aj s tym zvukom a vsetci pohlad na neho a on:"vy kokoti"