Prvých niekoľko mesiacov som denne chodila zo školy do toho nešťastného kopca a keďže som zvyknutá na rýchlu chôdzu ale moja kondícia je biedna, tak kým som došla k bráne, tak som ledva dychčala
A potom som dostala električenku a objavila som čaro autobusu č. 33, ktorý ma odviezol až takmer k domu
Ale inak bol odtiaľ pekný výhľad, kúsok od domu som mala akýsi lesík a prvýkrát som si tam vychutnávala čaro vlastnej izby
Nj,tiez byvam na dlhacoch.Les tu amme nadherny na cyklistiku,alebo len na normalne prechadzky.Je to dost dokopca,ale s duobusmi to neni problem a aspon nas nemusi trapit daka povoden
byvam v Karlovke a mam rada Karlovku Chodievam na potulky so psom az na konecnu na dlhacoch a niekedy prejdem az do Dubravky ... vseobecne ... toto je cast BA ktora mi prirastla k srdcu
Joj dlhace...no byvam tu...a mam ich celkom aj rada predsa len ma to svoje caro.. ae ta doprawaaa...ako bieda bieda...kazde rano do skoly sa trepem v natlacenom buse.. je to jedno ci to je 32 alebo 33 alebo 133 je to plne...a niekedy sa tam ani nenatlacim tak je to plne ale inaq ich mam rada je tu pekne.. dlhace 4ewer
JJ da sa.Lubi sa mi jak tam stAVAJU...Uz to neni tak sede...les moc nemusim nerada tam chodievam...Joooo ale hroza je sa trepat z melickovej az ku skole....hlavne teraz v zime...autobus meska...a peso sa mi do toho kopca slapat nechce...Dlhie diely,karlovka,dubravka v poho ale neznasm karloveske hody...brrrr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Akurat by mohla ist trochu lepsia doprava v noci do karlovky, to je asi jedine, co mi tu nevyhovuje.
Prvých niekoľko mesiacov som denne chodila zo školy do toho nešťastného kopca a keďže som zvyknutá na rýchlu chôdzu ale moja kondícia je biedna, tak kým som došla k bráne, tak som ledva dychčala
A potom som dostala električenku a objavila som čaro autobusu č. 33, ktorý ma odviezol až takmer k domu
Ale inak bol odtiaľ pekný výhľad, kúsok od domu som mala akýsi lesík a prvýkrát som si tam vychutnávala čaro vlastnej izby