planujem ze to bude nejaka kolaz z fotiek..taky digital art. alee.. neviem co presne by to malo zobrazovat. nejaky hlboku myslienku ''behind'' potrebujem..
tak co by na to?
dik
Na jednej polovicy rez Monou Lisou a na druhej strane rez moderným portrétom modernej a krásnej ženy
S titulkou ,,Časy sa menia no ženy zostávajú stále krásne,,
po prve ak nemate talent na tvorenie hlasit sa na skolu kde od vas chcu VASE napady je hlupost ide o to co je vo vasej hlave nie co je v hlave niekoho na birdzi...
@6 Lenže mi to máme tak mimochodom a ja to úplne nenávidím a je mi hlavné, aby som prešla a nejaké nápady sú mi u riti, lebo nanajvýš nenávidím vymýšľanie nejakých feťáckych chujovín.
ajaj niekto sa sem naváža, aby vykrádal....? nie je to smiešne hľadať pomoc s projektom na ktorom máš pracovať TY a nie celý Birdz....to ako keby som povedal, že chcem napísať knihu a či má niekto nápad na dobrú myšlienku v behinde...nič v zlom...
@8 primary research?? poznam nieje treba urazat ak ty nepoznas.. ale ine je ked ma clovek predstavu o veci a neskoci na prvu cudziu uz tak aj viackrat urobenu vec. Fajn kolaz, a co z toho? Myslienka behind ako si povedala je to co robi "umelca" umelcom papierky ti polepi do kopy kazdy ide o to aby si to urobila inak ako ti traja co to tu maju za ulohu tiez. A research by som si asi radsej robila v galeriach alebo ked uz na nete tak na googli maju tam ze obrazky. Ale inak vela stastia nech sa ti zadari mozno aj nieco originalne raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
S titulkou ,,Časy sa menia no ženy zostávajú stále krásne,,
co bolo vtedy in a co je teraz in cool
lenze nemozem pouzivat material z netu, a tak.. len vlastny..co som ja pripadne odfotila..nakreslila, vyrobila.. etc.
rozmyslam nad tymi zenami. to by uslo
mozno nejaka fashion.. ako sa to menilo.. teda teraz je to uz zase spat
dik dik
Nedávno som mal za úlohu do školy napísať úvahu o europarlamente - prvých 200 slov to ešte išlo ale potom už nič
nepocuvajte c.6
niekto nevie co je primary research..
cas je uplne vsade
odporucam pokec, viac ludi vam poradi