Reálna.. asi veľmi nie.. A vraj tam budú také veci že napr. zo slov poskladaj nejaký slogan, alebo sprav nejaký reklamný inzerát na hodinky a tak podobne, viac častí to bude mať, takže bude treba zapojiť fantáziu a asi trošku aj vedieť kresliť.. Ja tam tiež idem, aj keď teda veľmi váham ale skúsiť to skúsim aspoň sa zasmejem
Včera som akurát písal s kamarátkou a tiež má presne tento problém že má naraz príjmačky tu a aj na EUBA Tak si musíš vybrať, čo ťa viac ťahá a čo by si vedela predstaviť robiť.. ja som si na EUBE uvedomil že chcem marketing a ekonomiku som vyškrtol
ved ja soms a tiez tak uvedomila, ale tak.. dostat sa tam hh to bude brutal aa inak na vseobecnom prehlade na teste byva aj kinematografia a take, nws?
no to teda bude... preto sa na to vôbec nespolieham a to teda neviem, viem že rádio televízia a podobne to hej ale či aj kinematografia tak to netuším..
aj ja som si tam dal prihlasku... som dost zvedavy na tu specificku cast... som velmi kreativny, ale neviem, ci moju kreativitu dokaze sucasne skolstvo dostatocne odcenit
tak si teda držme palce! však berú až 30tich.. ale to je hrozné však len ja keď si spočítam ľudí čo poznám a chcú tam ísť tak je ich minimálne 15.. ale uvidííme, najhoršie to bude asi pre nás čo sme si nedali žiaden prípravný kurz a pojdeme tam takto zhurta naostro..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov