Na azete som si písala s jedným fakt zlatým chalanom a teraz si píšeme cez ICQ.On ma videl na jednej fotke, ja jeho tiež a raz som ho videla na živo.Problém je v tom,že som sa do neho asi zabuchla a potrebujem poradiť ako h
porozmyslaj preco sa prvy neozve.mozno to bude tym, ze chce byt s tebou iba kamos, ci naznacil viac?nechaj na neho nech sa ti ozve lebo vnucovanie kazdeho odradi.nech vidis ci ma zaujem mat s tebou nejaky ten kontakt.ked nie tak bohuzel
o com kecat? o vsetkom, ved je to clovek ako iny staci vystupovat prirodzene a na nic sa nehrat.a zaujat? vzdy je to o prvom kontakte.a od toho sa pokracuje dalej.
ked si mysli, ze je stred sveta a vsetko sa toci okolo neho, nema zmysel sa mu venovat pretoze keby si aj s nim nakoniec bola bolo by to vsetko iba o nom a na teba sa vysere.take veci poznam z vlastnej skusenosti a mysli si potom ze po 2 rokoch moze prist s tym jeho uzasnym usmevom a pohladom a pozvat na stretko s jasnym zamerom vyuzit cloveka ako zadne vratka.no co som? taketo osoby len vyuzit a zneuzit.chlapec si teraz uzije vsetko co som si uzila ja ]:> jooj jak ja sa na to tesim
Lenže on nie je ten taký tipický frajer.Možno s tým ozvaním áno,ale podľa toho čo sme si spolu písali je úplne normálny,vtipný a milý chalan, ktorý by ani muche neublížil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
o com kecat? o vsetkom, ved je to clovek ako iny staci vystupovat prirodzene a na nic sa nehrat.a zaujat? vzdy je to o prvom kontakte.a od toho sa pokracuje dalej.