@6 ked nechces blbe nazory tak napis kolko spolu chodite,ake su jeho zaluby a take veeci...lebo takto je tazko pomoct.....a s tymi fotkami som to myslel vazne
máš 15 nečaká od teba ferrari ... prepokladám že ani on nemá 30 takže stačí nejaká maličkosť nie plyšové zviera to je trošku gýčovité ale možno nejká vec ktorú by denne použil a vždy si pritom sponul na teba... nejaká debilina na klúče , hrnček , podobná sprostosť len pre radosť ale uisti sa ,že vie že máte výročie aby si nepriklusala s darčekom a on na teba nehladeľ akoby ani neveel o čom... a ak je to nejaké malé výročie myslím mesiac týždeň alebo tak asi by som to ani nejako prudko neriešila on tiež nebude neboj
preco sa pytas druhych ludi, co mas kupit SVOJMU priatelovi? .. to ho nepoznas ani natolko aby si vedela co sa mu paci alebo co by chcel, resp co by mu urobilo radost?? .... a ked fakt nevies tak sa skus spytat jeho kamaratov alebo ludi co ho poznaju viac ....
hovori sa: na cene darceka nezalezi poznam babu a ona sa pacila dvom chalanom, na narodky jej kazdy kupil bonbonieru lenze jeden jej kupil taku co vyzila 5kg za nejakych 3000sk a druhy obycajnu malu lenze pamatal si ze ked boli spolu v obchode tak mu hovorila ako ju ma rada a ta ju potesila viac
cize darcek ma byt o tom ze si rozmyslala nad tym co sa tomu cloveku bude pacit, tym mu das najavo ze ho mas rada aj malickostou
@romyyy amen tma presne tak, podľa mňa je zbytočné zakladať takéto témy, preboha, keď už, tak sa pýtam ľudí, ktorí ho poznajú a skutočne mi pomôžu vybrať, niečo čo by chalana potešilo a nie cudzích ľudí, nezáleží tu na veku, ani na príležitosti, ale na tom, čo by sa tomu človeku mohlo páčiť, a to by si mala vedieť najlepšie sama, ak ho aspoň trochu poznáš, čo predpokladám, že áno keďže už máte výročie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@6 ked nechces blbe nazory tak napis kolko spolu chodite,ake su jeho zaluby a take veeci...lebo takto je tazko pomoct.....a s tymi fotkami som to myslel vazne
cize darcek ma byt o tom ze si rozmyslala nad tym co sa tomu cloveku bude pacit, tym mu das najavo ze ho mas rada aj malickostou