a aj vrie? ked vrie, tak bude porucha vo varnej špirále. skus ju manualne vypnut a pripadne si zaliat caj, voda by nemala byt ohriata na viac ako 100°C.
Tak vieš, tu ti pomôže jedine rada odborníka, ktorý sa zaoberá záhadami ľudskej duše. A tá tvoja duša je isto veľmi záhadná. Nezanedbaj to, aby to napokon nemalo fatálne následky. A fakt si chlapec?
No ja som sa zatial nestretla s takým problémom kedže som baba ani som o ničom takom nepočula ale skúšal si studenú sprchu? Ked to nepomôže tak by asi trebalo zájsť k doktorovi.
Ale k tomu lekárovi sa zas veľmi neponáhľaj. Aj keď som si vedomý, že tvoj problém je tak veľký, že presahuje ľudské chápanie, skús to ešte tri či štyri dni vydržať, a ak to ani potom neustane, potom choď niekam.
@Puncovyrez bol som si prečítať o priapizme vo Vademecum medici a nepoteším ťa. V prvom rade skús ľadové obklady ak to neprejde musíš k urológovi,ktorý ti pomocou ihiel odsaje prebytočnú krv a musí sa to liečiť lebo to môže viesť až k impotencii. Neber to na ľahkú váhu nieje to sranda. Ani ti nenapíšem čoho predzvesťou to môže byť.
no co este stale stoji? ... podla mna si fakt robis srandu ... ale ak nie tak si ho vyhon ... jebni sa pod studenu sprchu .... a ked ani to nepomoze tak zober dosku co mate na krajanie mäsa ... sekacik .... zazen sa .. zavri oci ..... a pockaj 5 minut ... potom sa pozri ... a ak bude stale ... tak ho odsekni .... ale malo by to pomoct ... myslim si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Tak vieš, tu ti pomôže jedine rada odborníka, ktorý sa zaoberá záhadami ľudskej duše. A tá tvoja duša je isto veľmi záhadná. Nezanedbaj to, aby to napokon nemalo fatálne následky. A fakt si chlapec?
No tak, nebuď zbytočne vydráždený, treba si navzájom pomáhať, je to tak správne.
Najviac ma na vas sere ze ani nerozumiete co robite zle. Kokos... toto je zly sen tento pankretenizmus.
Ale k tomu lekárovi sa zas veľmi neponáhľaj. Aj keď som si vedomý, že tvoj problém je tak veľký, že presahuje ľudské chápanie, skús to ešte tri či štyri dni vydržať, a ak to ani potom neustane, potom choď niekam.
No vidíš, zas mi to raz nevyšlo.