Ahojtee, chcela by som sa vás niečo spýtať [Ak teda bude niekto vedieť.] Myslíte, že by som si mohla dať na blond vlasy, ktoré boli farbené chemickou farbou dať hennu ktorá by mala chytiť na ryšavo-červeno? Čo by sa stalo? Ževraj sa nemajú miešať chemi
@malapohroma tri týždne? a to si odfarbovala špeciálne na to, aby si si na to potom kydla hennu? (pýtam sa preto, lebo by ma zaujímalo, či t následne nevadili hneď viditeľné odrasty
@mielikki mala som tmavsio ruzove vlasy a chcela som prejst na hennu tak som sa teda vyperoxidovala a mne su odrasty nejako ukradnute lebo ja vo vlasoch nemam ani cesticku, mam na hlave len jeden bod kde su mi vidiet odrastajuce vlasy a neni to take zle, za par dni si dam tu hennu znovu
@elisse pred hennou som mala asi nejaky zosvetlovac palette ale neviem ci ti to henna da na vyraznu oranzovu, skorej asi prirodnejsiu
@malapohroma Asi ťa troška ešte vyspovedám, možem ? Akú si potom použila Hennu? Myslíš si, že chytá dobre aj tá DM-ková Henna? A ako často ju používaš? A ako často zosvetluješ?
@malapohroma A ak by áno, tak by si to ako riešila? Lebo ma o troška desí, - to si mám dať potom znova odfarbiť vlasy na blond a čakať 4 tyždne alebo .. ?
Henna z Dm nepatrí medzi moc kvalitné to už radšej HenneColor ... a nevidím zmysel v tom peroxidovaní.. to si potom radšej farbite normálnou farbou z drogérky..
@elisse no keby si sa chcela stale odfarbovat tak cakat naozaj treba.. ak mas tmave tak sa odfarbovat budes musiet neviem, ja mam celkom svetle tak sa nebudem potrebovat peroxidovat
@malapohroma To by si si dala celú hlavu zase na blond? A ma len tak napadlo, že by som si potom dala zase tú blond iba na tú časť kde mi to už odrastá a za 4 tyždne zasa dala ale už na celé vlasy Hennu Možno blbosť? Ja mám svetlo hnedé. Lenže by som to chcela intezívne.
A akú máš svoju farbu? Je aj ohnivá HenneColor - je tam pridaná nejaká jedna chemická láatka,ale chytá ohnivo..Prípadne potom egyptská. Každopádne od Dmkovej zázraky ani extra regeneráciu nečakaj.
@hopelight Tak jasné že by som ťa poslúchla, lenže u nás v meste sa dá zohnať iba tá DMková. A Palette je hrozná, vypadávaju mi vlasy. Syoss nieje intenzívna a takže mi zostáva už iba táto DMková. A z netu nemožem objednávať :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Blond? Dnes som videla dievča, ktoré malo uplne oranžové vlasy!!! Preto ma to napadlo, a inšpirovalo
@elisse pred hennou som mala asi nejaky zosvetlovac palette ale neviem ci ti to henna da na vyraznu oranzovu, skorej asi prirodnejsiu
@malapohroma ahááá
Vieš, mne príde proste ten peroxid zbytočný no..