kamoška to poziva... je to normalne prirodna farba na vlasy ziadna chemia... len to smrdi hrozne ked si to dzabeš na hlavu a chyta to hlavne na svetle vlasy alebo aj na tmavšie trochu zosilni farbu ale kamoška to použiva na spinavy blond a vkuse jej zafarba na ryšavo .. je to fajn
Tá z DMka nie je moc kvalitná .. skús hennayvette.sk .. ide aj o to akú farbu máš a akú chceš... henna NEZOSVETĽUJE.. ja ju používam už asi dva roky a super .. ako ten smrádek je tam,ale je to taká skôr prírodná vôňa.. ale za tie účinky to stojí
@stenatko jasné, že odhovárajú, keď by potom nezarobili (a nemusí na to dobre chytať potom chemická
inak zhruba súhlas s @hopelight až na to, že podľa mňa to nesmrdí, len to má charakteristickú arómu a bežné farby smrdia viac a protivnejšie
a inak to vlasy vyživuje blábláblá, hlavne ich zafarbí a pritom ich neničí, skôr naopak, blábláblá, ono to vlastne nie je farba, ale pomleté listy jednej rastliny, atď atď, tu si čítaj » dlouhevlasy.cz/top-tema/top-te...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@stenatko jasné, že odhovárajú, keď by potom nezarobili (a nemusí na to dobre chytať potom chemická
inak zhruba súhlas s @hopelight až na to, že podľa mňa to nesmrdí, len to má charakteristickú arómu a bežné farby smrdia viac a protivnejšie
a inak to vlasy vyživuje blábláblá, hlavne ich zafarbí a pritom ich neničí, skôr naopak, blábláblá, ono to vlastne nie je farba, ale pomleté listy jednej rastliny, atď atď, tu si čítaj » dlouhevlasy.cz/top-tema/top-te...