aaa taka teema tu tusim este nebola, urcite ma takmer kazdy niekoho naj herca,hm? moj je Edward Norton, ma talent, je to prirodzený psycho herec, vyborna mimika, zboznujem ho, a co ty, co prave citas?
jozka kronera si viac pametam z hlasovej stranky, nevidela som ho ako herca ,ale viem,ze hraje v divadlach, snda niekedy ho uvidim zo slovenskych mi je blizky noga, a zuzana fialova je podarena
smaria, odpust tak to som nechcela, velka chyba, jasne, to som si pomylila s janom kronerom, hlas hlas, uz viem koho mysliiis, pacha som videla, no takto si pomylit ho, jooj, jojo , jozef kroner bol silna kapacita, nanho nazabudnem ani ja uz teraz urcite , a uz ked sme pri slovakoch, mareka tapaka ja mam rada a este jeden neviem ako sa vola, ale vyborny herec, v mahuliene hral toho ciernovlaseho, co sprevadzal hlavnych hrdinov a vo vode skamenel
ni esom si ista, ale myslim ze je to Andy Hajdu, nie?jo, ten je tiez dobry..no to som rada ze si si na Jozka spomenula, ja si bez neho slovenske filmy ani neviem predstavit...genialny herec..
zo zahranicnych vyhrava jednoznacne Jim Carrey, Atkinson (neviem ci je to spravne napisane-ale alias Mr. Bean), a a potom Colin Farrel..
hej hej Hajdu tak sa vola, Carreyho mam aj ja rada, predsa ma prve miesto medzi komikmi aspon u mna, teraz uz tak nepozeram komedie, ale jak decko som ho zrala
Vcera som videl filmik s Mandy Moore, zamiloval som sa do nej. Bol som zalubeny aj do Winony Ryder, Salmy Hayek, Penelope Cruz.....Z chlapikov ma nik konkretny nenapadne, ale Edvard norton (vyssie spomenuty) je dobry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
keanu Reevesa mam aj ja rada, Constantine bol perfektny
urcite ho poznas, hral v napr. rysavej jalovici Adama Krta, Pacho-hybský zbojník...joj ten ksicht nemozes zabudnut!!!!a este vo vela dalsich filoch...
ty si ho asi mylis s Janom Kronerom....
zo zahranicnych vyhrava jednoznacne Jim Carrey, Atkinson (neviem ci je to spravne napisane-ale alias Mr. Bean), a a potom Colin Farrel..