ak si budeš sťahovať hry, tak ťa postihne nekompromisný ban, odobratie danej konzoly a pokuta vo výške 100x hodnota pirátskej kópie hry, ktorú si nelegálne hrala...
Na toto je podľa mňa ideálny mobilný telefón. Má to viac výhod ako napríklad lacnejšie ceny hier, široký výber hier,máš to všetko len v jednom zariadení. A čo sa týka napr batérie. Nie je problém pri sebe nosiť náhradnú batériu.
A ešte ak môžem odporučiť, tak k ročnému predplatnému časopisu LEVEL ponúkajú 3DS XL za 149€ a obyčajné za 124€. Dokopy by to stálo toľko čo v inom obchode, ale máš tam ako bonus ten časopis + originálku.
@jeko ja som mala v tomto strašné šťastie, ja som od kamošky kúpila 3DS ešte v záruke a s Poké White verziou dokopy za 80€, lebo to nepoužívala, takže teraz sa mi to všetko zdá strašne predražené
Podla mňa PSP ľahko urobiť flash aj na tie nové modely E-1000 inak nedoporučujem kupovať nové modely.Kúp na inzerát nejaké 3004.Inak už by na všetky modely sami zdá že ide urobiť flash.Treba Googliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
strašne nadšená som z toho bola