Ja som mal svoju prvú konzolu čiernu segu - tú čo sa do nej strkali tie žlté kazetky a boli tam všelijaké hry ako klasický Mário, potom strielanie kačíc cez takú pištol...a pod.
Najlepšia hra však bola Little Ninja Brothers. Na vtedajšiu dobu a herný priemysel to bolo mega...prvé RPG čo som kedy hral a utkvelo mi v pamäti dodnes
Nie, žiadne "segy" drvivá väčšina ludí nemala. Na žiadnu konzolu od Segy NIKDY nevyšla žiadna Mario hra. Ak ste teda mali nejakú Mario hru na nejakej konzole - môžte si byť istý, že tá konzola nebola od Segy.
Tá konzola, ktorú pre nejaký záhadný dôvod každý volal "sega" bol v skutočnosti klon konzoly Famicom, japonskej verzie konzoly NES (Nintendo Entertainment System).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Najlepšia hra však bola Little Ninja Brothers. Na vtedajšiu dobu a herný priemysel to bolo mega...prvé RPG čo som kedy hral a utkvelo mi v pamäti dodnes
Tá konzola, ktorú pre nejaký záhadný dôvod každý volal "sega" bol v skutočnosti klon konzoly Famicom, japonskej verzie konzoly NES (Nintendo Entertainment System).
» en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_E...
A drvivá väčšina ludí tiež nemala nikdy žiadnu "stolovú" konzolu od Nintenda, kedže okrem Wii sa tu nikdy žiadna oficiálne nepredávala.
» en.wikipedia.org/wiki/PC-FX...