Vim ze to je picovina ale aj tak ma taku jeblu otazku -je tu niekto kto si jebol hero do kabla?fakt bi ma zaujmalo co je to zac z pohladu cloveka co si to jebol...ras som to fajcil a tak som sa zrihal ze konec...aj ked to bol dobry stav ...ale jebat do to
Heroin je sracka, ktorej sa (dufam) nikdy v zivote nedotknem...Inac s drogami vseobecne problem nemam, a nenecham sa dvakrat nukat (aspon raz treba vyskusat vsetko ), ale heroin nie!!!
3VED V POHODE JA STEBOU SUHLASIM ZE JE TO SHIT.. a kazdi inteligentny clovek pochopi ze to nema zadne plusy..ale ja len cem vedet ci tu je niekto..kto bi mi o tom daco povedal..necem si to jebnut a nejsom ani zadny narkac..
Hajzelodkosti -fuhaaa tak teraz si zanadavam..ti skurvenyy zakomplexovany kokotko z petrzalky pocuj ma ti naco sa ti jebes kurva do drogoveho fora ked tu chodis len picovat a vicerpavat ludi lez si do temy salatik..a tam sa rozpravaj aki je zivot bez drog super...a len mi nepis ze ti vis co su drogy lebo ja vim ze nevies ti KOKOT TAK SA SEM NEJEB..LEBO LEN OTRAVUJES LUDI KTORI TU DEBATUJU..CHOJD DO PICE...
7. ty pica ano som z petrzalky a takych stroskotanych kokotov ako si ty tu mam okolo seba dost vies moj? Jedine co som v zivote do huby dal bola trava. A zivote bez drog je fakt super to mi ver som zvedavy na ten tvoj s drogami, ktorymi si prave ty riesis tie svoje komplexy chumaj Vsak hej aj oproti debatuju vo vyklenku taky v pici typek na heraku s dilerom Si troska moj mily Soj
slehnut si do kabla je najbezpecnejsi sposob uzitia hacka...znie to choro, ale je to tak. pri snupani, alebo fajceni droga nechava stopy (skodliviny) po celom tele (vo vsetkych organoch, cez ktore prechadza) az kym sa dostane do krvneho obehu. ak si hacko clovek z jednej ebne do kabla, neposkodi nic, teda okrem obehovej sustavy, ale to by si poskodil beztak. preto je to v podstate najlebsia alternativa, nedporucana a nepreferovana z jedineho dovodu, ak si clovek zacne slehat, tak lahko sa z toho uz nedostane. bezne je ten sposob odporucany troskam v uliciach. pre nich to je vazne najvhodnejsia alternativa i z dovodu, ze staci omnoho mensie mnozstvo drogy samotnej. cize ekonomicke dovody
no v zivote by som si neslehol. toto mi k stastiu nechyba. ani h samotne. su i lebsie drogy
sam si pocul.. ..takych ludi ma okolo seba pokokot...nechaj chlapceka nech sa aspon pozrie na cudzie pieskovisko ked ho z vlastneho vyhnali... ..ako vidis odmieta nase hracky..nechaj tak.. ..nech si pre mnho pride pani ucitelka pre postihnutych...
8..
nejeb sa niekam kde niesi vytany.. ..pochop len sa strapnujes..tym ze kokot vies a este vecsmi tym ze kokot si!.. mi sa nesereme do vas..tak daj pokoj..!!.. su to nase sracky,(heh ale sme prasce.. ..).. my mame drogy...ty mas narusenu psichyku... ..kazdy nieco..
HEJJJJJJJJJJ HEJJJJJJJJJJJJ.HEJJJJJJJJJJJJ.....JEZIS AKO FAKT SI NEMOHOL NAPISAT ASPONDACO LEPSIE AK TO ZE SOM TROSKA?SAK TO PISETE SECI ANTIFETI..AKO FAKT JEDINA VEC CO MAS NA OBRANU JE TO ZE OKOLO TEBA SU NARKOMANI[NEMOZEM ZA TO ZE PETRZALKA JE DROGOVA STOKA..PENTAGON A PODOBNE..] A DALSIA VEC HNED MA UZ VIDIS Z IHLOU V RUKE..TI NEJSI OBICAJNY KOKOT TI SI-TURBO KOKOT-POCUJ KED NEVIS PREMISLAT NA INEJ VLNE AKO JE TA KOMUNISTICKA ZE SECI CO BERU DROGY SU TROSKY TAK SA STAKIM MAXIMALNE VITRETIM KRETENOM NEMAM O COM BAVIT..SU MILINY LUDICO BERU DROGY A SU STOKRAT VIAC V PREDU AKO TY PO SECKICH STRANKACH..LEN TI JEBLA ZAKOMPLEXOVANA HLAVA TI VI VIDIS POD SLOVOM DROGA INJEKCIA HEORIN SMRT VRAZDA..NO NEVIM CO TI MAM POVEDAT..POCUJ TI NEMAS ZMISLANIE NA TO ABI SI DOKAZAL DISKUTOVAT O TAKICHTO TEMACH TAK SA SEM VAZNE NEJEB..CMUK DEBILKO
11. to ze si fetak je jedna vec, ale to ze sprosty je druha Pentagon neni v Petrzalke ty hovno a v zivote si v Petrzalke nebol zi tu rok a zistis ze to je velmi pekne miesto Ja velmi viem o com su drogy bracho keby si ti vedel kde som robil a skym som robil tak by si tu svoju picu drzal naveky Ja viem o drogach dost, ale ty z dakej pici vysranej toho vies urcite viac
ja som zila v petrzalke 3 roky... a vedz ze o drogach nevies nic ked si ich nazacal sam brat... nie z chuti, nie z ponuknutia ale zo zufalstva.. ist v noci popri betonovej stene, tam de su asi 2-2,5 metrove diery pocujes sepot. ako si z teba robia picu ze sa bojis..neraz som cakala ze im prepne.. no mala som stastie... .. a teraz fetujem,..zacala som az ked som odisla.. ..len tak z pici.. ..no este sa mi strasit ludi nechce ist...
a vies co je na narkomanoch "kool" ked sa im zahladis do oci nevies ci sa pozeraju na teba pretoze namiesto oci maju zrkadlo.. a mozno ti prave to zrkadlo prezradi ako skoncis..
15. jak na nich? iba nanho...mno mohol by som len moja hadava povaha mi to nedovoli ale mas pravdu co sa budem so spodinou bavit, ktoru o par rokov budem stretavat ako zobraju 5 korun na namesti serem nanho
16. dobre z deckom (vid priklad zakomplexovanosti) sa bavit nemienim...moja na mojom poschodi sa narkomani bezne schadzali a som ich bezne prekracoval este ked mali ihly v ruke a to som bol male decko...dobre a decke horory si nechaj pre seba si nedostala moju TS? uz davnejsie? Tam bola tvoja diagnoza malicka a len tak z pici si zacala fetovat? Mno to svedci o tvojom IQ chudera a PS: ja tu zijem 20 rokov
anoti vies o drogch vela tiblavak ja nevim nic..ako necem totu rozoberat ale malsom kazdu drogu naktoru si tilen spomenies debilko ajedineco pravidelne slaham je gandza...ana tuvetu nevim zakej sipici zasranej-posledne4 roky zijem v londyne ato cosi ti videlv petrzalke zacely zivot somtuja videl za prvi mesiac..tisi mislis ze ja som nevidel trosky?videlsom ich 100 mozno tisic krat viacnez ty..nolen tolko ze debatovato drogach somnou nemassancu lebo ja zijemv drogovom svete..a v nicom nelietam co je pre tba asinepochopitelne..ahoj prezident
19. ty si smiesne hovno to sa mas cim chvalit ze si mal kazdu drogu tak si zi vo svojom drogovom svete ja ti ho neberem a ty si videl no jasne dobre koncim nema to vyznam takato debata Ste o hovne jak cele vase drogy...vies preco su nelegalne? Lebo ty mas pravdu Si smiesny
jaaaaaaaj tak to si ty co si mi poslat to o tych psichyatroch ci co...sori nechcelo sa mi to citat...no sak vies ako sa hovari....MOJA MLADOST V PICI, POMOZEM, VYNADAM..DECKAM.. ..)
a sa uvedom 2 roky niesu nic...
a o tom poschodi...EEE....boch vie de si byval...
"aj bezdomovci sa stazuju za ich do kontajnerov navstevuju mysi, a nakoniec ich vidis s chvostom v papuli.. .."
ahah ja tunehovorim opravde ide tulen oto ze ti si nevispripustit iny nazorako svoj kazdy kto bere drogyje nula..ok nechaj si ho a ja som sa nechvalil len som tiodpovedal na tu tvoju picovinu ze ti vis toho viacej..ako som fakt flegma visokeho formatu amisli si omne zemi aj ihla trci z ruky len posledne veci.1-toto je drogove forum kde sa debatuje o dorgach a debatuju tu same trosky tak precosa sem jebes?ja viem lebo si jebnuty trapko ktori sa nudi doma zapocitacom tak aspon si dakim pokecas:2-to ze sidaco videl a sniekim pracoval je super aj toze si cisty to ti neberem..ale tu sa bavia ludia ktori maju skusenosti z drogami navlastnej kozi..a ti tie nemas..tak sa sa sem nejeb..aposledne zisi svoj bezchibny zivot a a chodnaspet do temy salatik..paa
nepochopi.. sam dobre vies ze by pochopil az keby okusil.. aj ked ma to serie.. som radsej ked vela ludi nechape a ani sa nesnazia.. staci mi debata.. nie pokazde si vymienat skusenosti.. radsej sa pohadat z debylom ako sledovat pad trosky co to neuniesla..
26...mam podobny pohlad na vec. pokial sa clovek rychlo nadchyna pre nove, nech radsej pi*uje po forach(no takych, de sa to hodi), ako by mal skoncit zle.
ja respektujem ine nazory. no este viacej respektujem, ak si clovek necha vysvetlit a rozumne argumentuje. nemusim zanietenych aktivistov, pridu mi ako nejaky jehovisti.
ked sa clovek hada, vlastne nuti toho druheho robyt alebo si mysliet to co on.. neznasam ked sa clovek riadi podla druheho..
ty co nedroguju nech si premna zamna robia co chcu.. ale tak isto ako ja tolerujem ich proti, oni by mali brat to moje pre... ja nikomu nic neponukam a nikoho nenutim.. tak naco hrube slova..?.. ja sa rada rozpravam..
neee co si len ide mi o to ze ja som sa tuna v londyne bavil z jednym cernochom co na tom frci uz asi 6 rokov ale je uz v takom stadiu ze len hovoril je to super cem toho dve kila kazdu pol hodinu..ze ked to nema tak chodi ojebavt kradnut a podobne..no a mna zaujmal nazor niekoho kto si to slahol a nefrci na tom lebo cem len vedet ci je pravda o tich basnickach1000 nasobny orgazmus a podobne..ne slahnut si to urcite necem ja sa mam velmy rad na to abi som si neco pichol do seba..ved ked idem na odber tak skoro omdlievam
No Posledne 4 roky tu zijem a pracujem no ale uz ma o u nebavi tak sa chistam do kanady za pol roka..no ako v podmienkach nebivam zlich len bivam v casti londyna kora sa vola woolich a je to drogove geto...ale uz som si zvikol ako ja mam okolo seba normalnych v pohode ludi..len okolie je trochu take horsie..ale zvikol som si a naucil som sa v tom chodit..ja mam rad zvedavych ludi ja som tez nekedy az moc
zvedavost su informacie..a informacie su uzitocne heh jak z dakej knihy....mal bi som ist spat ale vicerpava ma tu kamos zo slovesnka ktori je napiku a nevi co zo sebou tak mu robim stavy abi ho nejeblo za kompom
aha.viska alebo stredna?skola je haluz miloval som tie roky... a chiba mi moja oblubena veta-mami dajmi dve kila idem do mesta uz mi neda uz musim sam cem to spat
Tartar a Leskleoko uz to o vas ukazuje aki ste zebraci a spodina, ze sa vychvalujete o drogach.
A viete co vam poviem? ze sa uz par tyzdnov chystam dat napicu jednej skupinke fetosov ano presne takemu obsahu sracieho otvoru ako ste vy.
A Leskleoko : Kebyze mne niekoho z rodiny alebo frajer vystrasis ako si pisala, tak na druhy den lezis v nemocnici s dolamanymi rukami nohami, v lepsom pripade v horsom sa kupes niekde v kanaly s dorezanymi pojebanymi fetosskymi hnatami.
Nenavidim celu tuto fetossku zberbu, a ver ze, nepotrva dlho a dostane niekto podobny odo mna niekto takyto strasne na picu. Moju mamku prepadli presne take hajzlove krysi ako si ty.
7.tartar: uplne prijebane zacina sa to podobat co si napisal ako rap ale to neni dolezite 8. ma kazdopadne pravdu
7.debata? no tak to ti povem ze fakt super debata na heroine vela ludi s tebou o tom urcite pokeca a povete si dobre prihody z heroinom ale su tu aj normalny a na tich nenadavaj bo si len zakomplexovany chuj
53. suhlasim s tebou A kto nevie aky je zivot na heraku nech si precita tento pribeh ci je skutocny ci nie to je jedno ide o to ze krasne vykresluje zavisleho cloveka a to ako do toho spadol.
hajzelodkostis tebou sa uz fakt nemam o com baivt si uplny kokot..len mi odpovedz na tu tuto otazku-preco sa stale jebes do drogoveho fora?fakt nvm preco?ak ces zachranovat ludske osudy daj sa za psichologa...
pershing363-ti si dalsi kokot...nenavidis drogy preto lebo tvoju mater prepadli fetaci..ja som tez fetak a tvoju mater bi som neprepadol ani nikoho ineho...no ale ti si z tej ligy debilov co secko hadzu do jedneho vreca ....ok ..a to s tim davajye si kurva pozor hahaha..vazne si vtipny chlapec teraz sa seci trasieme za kompom..ti debilko tipujem ze zbijes nejakeho pet kiloveho chlapca s toulenom v ruke..si drsnyy ...a tebepoviem to iste ako debilovy pred tebou chod do miestnosty zeleninka
po prve..ohradzujes sa ubohostou, viez aj fetak moze mat chyby...(dizlexia)
po druhe..mas svoj dovod...ja ti ho neberiem, no tieto diskusie su o rozoberani debaty nie kidani hnoja na ludi ktorich nepoznas...ani neviem preco picujes... ja tiez nenavidim...
po tretie..radsej si skor priznat ze som fetak ako neskoro ze narkoman
Leskleoko ty nevidíš? Choď po dioptrie. Môj príspevok bol adresovaný Tartarovi. A je úchvatné, ako sa skoro každý oháňa dyslexiou (áno, takto sa to píše, nie "dizlexia"), keď sa mu vytkne jeho písanie.
pici mohol by uz niekto napisat aj nieco rozumne najlepsie stavy, je to haluz a vela da.. to mozem najst v diskusii o hociktorej droge.. dokonca aj v tej o hroznovych lizatkach
JA som tu sracku fajcil a je to shit..vobec ma to neoslovilo...najprv som sa fajne zrihal[aj ked to rihanie mi nevadilom bolo to skor prijemny pocit.]a potom som asi 6 hodin lezal na posteli v takich snovych halucinaciach a pocuval hudbu...nvm nekomu sa to moze pacit ale ja osobne mam rad hiperaktivne stavy ako nejake odpalovacky...
Ja neweeeem načo sem chodia "ti velki fetaci""" !!!??? chlapciii keby ste taky fetaci tak nesedite za kompoom bo by ste ho dááávno predali aby ste mali sračkyyyyy a nevypravaj že som netrafilaaa....a ja považujem za drogy piko a podobne tomuuu.... ganja a nejaka ta tabletka je ok.. ja to neberiem .... ale babenky občas od nas zahulia... pri ganji mam rešpekt... ale zvyšoook je vyjebany kandeeel!
79-Nevsimol som si ze bi tu dakto pisal ze je velky fetak a nejaky zavislak..ludia tu len pisu skusenosti..a ked dakto napise ze viskusal vsetki drogy na svete neznamena ze je velky fetak a zvislak a nvm co.
Heroin neoporucaj fakt nikoumu.... nikdy to netreba ani len vyskusat ak mate moznost lebo sa moze stat ze zrazu ste v tom a cesta ven je ovela ovela tazia a horia ako dnu.... ja som zacas z herakom tak ze som najprv bral Pervitin.... uuuf tie dojazdy na druhy den boli vzdy neco hrozneee a raz s kamosom teeez zdojazdovanyyy z Perniku sme narazili na kamaratov co maju radi heraak... tak sme s nim zacali tak ze vzdy po nevyspatej noci po Pervitine sme si jebli herák a dojazdy boli prec a bolo mi super.... potom to pokracovalo dalej myslim ze si viete domyslet zostali sme uz len na heraaak a kazdy den do kabla pravidelne... teraz taham uz 5 mesiacov kazdy den je to neco strasneee ten kazdodennyy abstaak ked sa zobudim je hroznyyy to musim hned davku zohnat... a ak nezozeniem tak som v prdeli lebo ten abstaak sa staale zhorsuje a zhorsuje... takze asi tak ... snazim sa prestat ale neni to takee jednoducheee ... takze vsetkym odkazujem ze JEBTE SA NA HEROIN!!!!!!
Viete preco je tu tolko malo prispevkov od ludi co beru herak, alebo od tych co si to slahli do kabla? ..pretoze ti nemaju teraz cas vysedavat pri compe a debatit o tom ako im je mizerne (ich pocitac uz davno nie je ich), nemaju cas vypisovat ako rozpredavaju secko co maju ako zacali kradnut a podobne.. tí teraz zhanaju cash na svoju dávecku, nemaju cas zit nas kazdodenny zivot.. pretoze na ten uz iba spominaju ..ako im bolo dobre pred tym nez tomu prepadli..
@drake06 ..pocuj ak je pravda to co pises tak si daj do internetoveho vyhladavaca toto meno: Vladimír Schwandtner a na jeho oficialnej stranke zistis kontakt na tohto cloveka, vzhladom k tomu ze sa tu nemozu uvadzat odkazy na ine servery, tak ti pisem iba jeho meno, mozno si uz o nom pocul! ..on pomaha drogovo zavislym aj s jeho zenou, sam bol kedysi zavisly na alkohole.. ma s liecbou drgovych zavislosti velke skusenosti a dobre vysledky!!! Vsetko je uz iba na tebe ak s tym chces prestat tak to urob, asi tusis ze sam nemas velku sancu.. cim skor budes konat tym lepsie, len musis byt presvedceny ze naozaj chces.. Drzim ti palce!!!
ste uplne hlupy co pisete o heroine je to svinstvo prvej triedy a viem to preto lebo moj maly brat si slaha 3roky a uz bol 2razy v base ujebal co sa len dalo a znicil celu rodinu take kuvy by som mucil a tiral pochadzam z normalnej rodiny prachy su aj boli ale moj brat si nasiel vyjebanich kamaratou a zacal fukat a nakoniec som mu nasiel striekacku povedal som to fotrovcom a bydrbaly ho z domu ukradol mi autoradio notbuk a plno lowe a mama ho udala lebo jej z bankomatu vybral vyplatu a prefetoval vsetko nakoniec nakoniec ho zavreli v 2004 na 6mesiacov potom vyliezol sekal dobrotu a teraz zasa sedel 4mesiace take svine zavru iba na par mesiacov a potom ich pustia to je zle a nespravodlive
bratku presne som na tom tak isto berem 5 mesiacov, vzdy nadranom sa budim s tym ze sa prehadzujem v posteli, pokym si rano nezozenem jednu stvrtku tak den vlastne pre mna este ani nezacal, az ked sa napalim do kabla tak rozmyslam aky je vlastne den a ake mam povinnosti. Herak je sracka, jedina droga ktora nejde ustrazit, davas davas a nakonec zistis ze si v tom ani nevies ako.. Stav je super, milujem ten flash ktory hned jak si pacnem na mna pride jak sa mi zatoci hlava, ostane teplo, zhrubne hlas a ledva dam nejaku vetu zo seba.. Ale inak lutujem ze som to volakedy vyskusal, stracam zaujmi ake som mal predtym, sportoval som mal som kopec kamaratov, bavili ma pocitace, photoshop, mal som ciele, teraz mam novych "kamosov" ty stary sa mi vyhybaju, nesportujem, schudol som a moj jediny zaujem je zohnat 3 kila behnut pre tovar a pacnut si... HEROIN je konecna... Jak toto pisem tak mam chut sa obliect a ist si drbnut ale po 5 mesiacoch som sa rozhodol vykrizovat, kupil som si tramal ktory zmiernuje fyzycku zavyslost, ziadne krce, ziadne bolesti zubov... uz len prekonat tu psychcycku zavislost ktora je 100x vacsia ako ta fyzicka (a ta je pritom dost velka) a som z toho vonku... podla mna to ide len si treba najst konicky venovat sa inym veciam, vymenit telefonne cislo aby sa ti nedovolali ty novy "kamarati" a vyhybat sa foru ako je birdz lebo prave po 2 abstinencie som si spravil take chute ze radsej idem odtialto do pice lebo este 2 minuty budem pisat ake ma heroin skvele stavy a idem sa obliect a kupit si...
ja by som len chcel o heroine povedat tolko chcete sa zničit a este zničit všetko a všetkych okolo seba tak heroin je to prave a na sto percent to funguje a može sa buchat do prs kazdy ze jemu sa to stat nemoze ked si začneš s heroinom tak si v riti a dostat sa s toho je skoro nemozne dajme tomu vydržiš to mesiac aj rok ale v nestrazenej chvili dostaneš chut a neni to hamburger ani cola heroin sa da popisat asi takto je to vec ktoru miluješ a tak ako ju miluješ tak ju zaroven strašne nenavidíš je to ako proklatie ja to mozem povedat poznam ho uz priliš dlho asi 12 rokou a neni to dobry kamarat a ty to vieš ale aj tak si sním kazdy den nenavidím den kedy som sa toho chytol a aj den kedy som sa narodil chceš ho poslat preč len to skus a to sa potom deju veci je ti tak zle ze si mysliš ze kazdu chvilu zomreš psychicky total vprdeli chceš sa zabit plačeš nevieš ako dalej jedine na čo sa v tej chvili zmožeš je ist si jebnut pretože tvoja sprosta hlava mysli len na to usmev na tvojej tvari sa strati a nevykuzli ho nikto nebavi ta dychat jest ani pit ani zit a nikto na svete ti nepomoze nepomaha nič ani slova podobrom ani po zlom je ti to jedno vsetko ti je jedno chceš to zmenit velke odhodlanie ked mas v sebe nieco ale len co to s teba vyprcha znova to iste kolotoč s ktoreho len tak nevysadneš poznam vela ludi ale ani jedneho co dokazal prestat ano poznam nebrali aj 3 alebo aj 5 rokou ale nakonec smitec takze asi tolko ked si chceš zacat s heroinom odjeb sa hned a ušetri seba aj ostatnich strašneho utrpenia problem je ten ze ludia na heroine su velmi vynaliezavi zlom mu ruky aj nohy priputaj ho k radiatoru on aj tak vymysli sposob ako si jebne a to je svata pravda a ja som najvatši debil na svete ktory si nezasluzi ani zit a len co toto dopišem tak urcite zasa uz budem vymyšlat sposob ako si ist jebnut je to jedno kedy aj o druhej rano a kludne aj pšo 20 kilometrou sa divim čoho je clovek schopny alebo vlastne ja ale ja uz nejsom človek som kripel nad ktoreho neni tak vsetkym odkazujem dajte si heroin bude vam super ale len chvilu a zaplatite tu najvatsiu dan predate svoju dušu diablovi dušu aj telo tak smelo dotoho dajte si
a som to hovoril uz so to aj mymyslel ojebem jedneho co chce tiez hero dam mu kakao ale hlavne ze si dam ja jaky ja som kreten debil nepopisatelny kreten vidite co robo hero s ludmi smelo do toho
@87 huh, to si na tom az tak zle? si pamatam, ked si pisal, ze ho len snupes a ze so zavislostou nemas problem.. no dufam, ze sa z toho nejako dostanes, drzim palce:/
90 veci sa zmenili ale stopol som sa vcas uz 3 tyzdne cisty bo ozaj hnede ti da vela hlavne na zaciatku a potom platis dane, nastastie som sa za 5 12 spamatal a na fyzicku krizu som zacal davat tramal, je to tiez opijat takze fyzicka kriza ma presla a s tou psychyckou bojujem stale... nastastie som nebol tak zabehnuty ze by ma to polozilo na dno ale hovorim este mesiac dva a bol by som troska, zas som zacal cvicit zmenil som partiu a drogy neriesim... mam pici
heroin som fajcil,prve co pride je pocit tepla sprevadzany prijemnou euforiou...ale ani to netrva vecne..asi po 3 hodinach pride hrozne rozmislanie nad vsetkym, je to ako taka hadanka ktoru musis rozlustit...neda sa to porovnat co sa tika ucinkov znicim.krasne pociti ako v nejakom sne z ktoreho sa nemozes zobudit. zapal si to ,ale nikdy si to nepichaaj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
PS..ja to nerobim... ale dobra otazka..
no v zivote by som si neslehol. toto mi k stastiu nechyba. ani h samotne. su i lebsie drogy
sam si pocul.. ..takych ludi ma okolo seba pokokot...nechaj chlapceka nech sa aspon pozrie na cudzie pieskovisko ked ho z vlastneho vyhnali... ..ako vidis odmieta nase hracky..nechaj tak.. ..nech si pre mnho pride pani ucitelka pre postihnutych...
8..
nejeb sa niekam kde niesi vytany.. ..pochop len sa strapnujes..tym ze kokot vies a este vecsmi tym ze kokot si!.. mi sa nesereme do vas..tak daj pokoj..!!.. su to nase sracky,(heh ale sme prasce.. ..).. my mame drogy...ty mas narusenu psichyku... ..kazdy nieco..
Hajzelodkosti, preco sa nevyjebes na nich?
ja som zila v petrzalke 3 roky... a vedz ze o drogach nevies nic ked si ich nazacal sam brat... nie z chuti, nie z ponuknutia ale zo zufalstva.. ist v noci popri betonovej stene, tam de su asi 2-2,5 metrove diery pocujes sepot. ako si z teba robia picu ze sa bojis..neraz som cakala ze im prepne.. no mala som stastie... .. a teraz fetujem,..zacala som az ked som odisla.. ..len tak z pici.. ..no este sa mi strasit ludi nechce ist...
a vies co je na narkomanoch "kool" ked sa im zahladis do oci nevies ci sa pozeraju na teba pretoze namiesto oci maju zrkadlo.. a mozno ti prave to zrkadlo prezradi ako skoncis..
jaaaaaaaj tak to si ty co si mi poslat to o tych psichyatroch ci co...sori nechcelo sa mi to citat...no sak vies ako sa hovari....MOJA MLADOST V PICI, POMOZEM, VYNADAM..DECKAM.. ..)
a sa uvedom 2 roky niesu nic...
a o tom poschodi...EEE....boch vie de si byval...
"aj bezdomovci sa stazuju za ich do kontajnerov navstevuju mysi, a nakoniec ich vidis s chvostom v papuli.. .."
nespieval vtacik rozluckovu pesnicku??...davaj pozor inak ta zostrelia
21.bez si vyliat zlost do fora antidrogy ak teme nemas co povedat. prvy si tu zaebal off topic, co si si mohol odpustit.
19.ser na neho. ked niekto nepochopi, tak nepochopi...
nepochopi.. sam dobre vies ze by pochopil az keby okusil.. aj ked ma to serie.. som radsej ked vela ludi nechape a ani sa nesnazia.. staci mi debata.. nie pokazde si vymienat skusenosti.. radsej sa pohadat z debylom ako sledovat pad trosky co to neuniesla..
ja respektujem ine nazory. no este viacej respektujem, ak si clovek necha vysvetlit a rozumne argumentuje. nemusim zanietenych aktivistov, pridu mi ako nejaky jehovisti.
ty co nedroguju nech si premna zamna robia co chcu.. ale tak isto ako ja tolerujem ich proti, oni by mali brat to moje pre... ja nikomu nic neponukam a nikoho nenutim.. tak naco hrube slova..?.. ja sa rada rozpravam..
ozaj preco ta to tak zaujima?..chces to vyskusat?
(ja som zvedava ..)
A viete co vam poviem? ze sa uz par tyzdnov chystam dat napicu jednej skupinke fetosov ano presne takemu obsahu sracieho otvoru ako ste vy.
A Leskleoko : Kebyze mne niekoho z rodiny alebo frajer vystrasis ako si pisala, tak na druhy den lezis v nemocnici s dolamanymi rukami nohami, v lepsom pripade v horsom sa kupes niekde v kanaly s dorezanymi pojebanymi fetosskymi hnatami.
Nenavidim celu tuto fetossku zberbu, a ver ze, nepotrva dlho a dostane niekto podobny odo mna niekto takyto strasne na picu. Moju mamku prepadli presne take hajzlove krysi ako si ty.
Davaj si velky pozor!!!!
7.debata? no tak to ti povem ze fakt super debata na heroine vela ludi s tebou o tom urcite pokeca a povete si dobre prihody z heroinom ale su tu aj normalny a na tich nenadavaj bo si len zakomplexovany chuj
Užite si to, želám vám to
» pepaa5.wordpress.com/2007/07/20/hell...
OK...ALE ASPON STALE VIEM CITAT... NEPAMETAM SA KEDY BY SOM NAPISALA ZE SA CHVALI...
NAA ZBI ICH, CO JA S NIMY...NEJSOM NEJAKA FEETGIRLS ZE BY SOM UTIERALA ZADOK KAZDEMU Z NICH...
a davat si pozor??...poznas toto...
___________MIKULASKU DOBRI STRICKU..___
Po druhé - vyzerá, že aj tvoje myslenie je obmedzené, keď nedokážeš pochopiť, že nejakí ľudia drogy nenávidia.
A po tretie - priznať si, že si feťák, to už o niečom svedčí.
po druhe..mas svoj dovod...ja ti ho neberiem, no tieto diskusie su o rozoberani debaty nie kidani hnoja na ludi ktorich nepoznas...ani neviem preco picujes... ja tiez nenavidim...
po tretie..radsej si skor priznat ze som fetak ako neskoro ze narkoman
A este si mysli, ze o tom vie bohvieco ked si tym gumuje mozog Parada See you soon! (Hrobar)
bratku presne som na tom tak isto berem 5 mesiacov, vzdy nadranom sa budim s tym ze sa prehadzujem v posteli, pokym si rano nezozenem jednu stvrtku tak den vlastne pre mna este ani nezacal, az ked sa napalim do kabla tak rozmyslam aky je vlastne den a ake mam povinnosti. Herak je sracka, jedina droga ktora nejde ustrazit, davas davas a nakonec zistis ze si v tom ani nevies ako.. Stav je super, milujem ten flash ktory hned jak si pacnem na mna pride jak sa mi zatoci hlava, ostane teplo, zhrubne hlas a ledva dam nejaku vetu zo seba.. Ale inak lutujem ze som to volakedy vyskusal, stracam zaujmi ake som mal predtym, sportoval som mal som kopec kamaratov, bavili ma pocitace, photoshop, mal som ciele, teraz mam novych "kamosov" ty stary sa mi vyhybaju, nesportujem, schudol som a moj jediny zaujem je zohnat 3 kila behnut pre tovar a pacnut si... HEROIN je konecna... Jak toto pisem tak mam chut sa obliect a ist si drbnut ale po 5 mesiacoch som sa rozhodol vykrizovat, kupil som si tramal ktory zmiernuje fyzycku zavyslost, ziadne krce, ziadne bolesti zubov... uz len prekonat tu psychcycku zavislost ktora je 100x vacsia ako ta fyzicka (a ta je pritom dost velka) a som z toho vonku... podla mna to ide len si treba najst konicky venovat sa inym veciam, vymenit telefonne cislo aby sa ti nedovolali ty novy "kamarati" a vyhybat sa foru ako je birdz lebo prave po 2 abstinencie som si spravil take chute ze radsej idem odtialto do pice lebo este 2 minuty budem pisat ake ma heroin skvele stavy a idem sa obliect a kupit si...