ahojte,viete ake heslo ma napr na facebooku vas frajer/ka? aky mate na to nazor? baby,chalani uz ste niekedy kontrolovali takto svojho partnera? a chalani ako by ste zareagovali keby vas takto ´kontrolovala ´ vasa frajerka?? ja nemam heslo k ziadnemu uctu
Nie neviem a nechcem aby vedela moje , to je moja súkromná vec.
Strašne sa smejem na tom keď počujem nejakú babu hovoriť , frajer mi kontroluje FB , alebo SMS.
Nechápem ako niekoho vôbec môže napadnúť že je to OK a že neni úplný kokot keď to robí alebo keď si to nechá.
Len raz som to skúsil a dopadlo to tak zle, že proste koniec Proste si samozrejme pozrela kamarátky na mojom FB čo si s nimi vypisujem a nejaká nepodstatná vec jej padla do oka a zmenila mi heslo od celého FB a rozišla sa so mnou Ešteže toho času existovala taká skvelá diera vo FB kedy som vedel zistiť heslo späť Tak som ho zohnal späť a od tej doby som sa poučil už nikdy viac. Ani keby mi šlo o život nikto nikdy neuvidí môj FB
a nemá za potrebu mu lajstrovať či už mobil, alebo nedajbože históriu internetu alebo čo ale on moje heslá vie, ale nepoužíva občas mi pozerá, či nemám niečo nové na školskom maily alebo v AISku
Určite by som nedával heslo od FB, aj ked može sa stať, že sa preriekneš alebo ti tak pomotá hlavu, že jej proste povieš, ale určite by ma to naštvalo keby som vedel, že ma kontroluje
Mne bývalý chcel dať heslo.. no bolo mi to jedno.. nikdy som mu na účet nešla.. ani som si ho nezapamatala.. a nikdy by som od priatela heslo nežiadala.. Tak isto ako by som svoje nedala jemu...
ja by som to nikdy v živote od nikoho nechcela, ani by som nikomu nič nedala, však ale to je moje súkromie..
aj keď hrabať sa niekomu inému v súkromí láka, ale určite by som to nerobila nejakému potencionálnemu
frajer má moje heslo od Birdzu a som prihlásená cez jeden prehliadač na jeho notebooku, ale nekontroluje ma, ani naň nechodí a ja jeho heslá nemám žiadne a ani nevidím dôvod, prečo by som mala mať
keby si chce niečo pozreť, nemám problém. ale načo by som jej dával alebo si pýtal heslo. ani nechcem nič vedieť. lepšie je veriť. keď sa aj zabudla odhlásiť, tak som to prosto zavrel a hotovo. alebo napísal nejaký status. to sa nedá odolať
ja jeho asi viem, on moje asi nevie, ale nemáme sa potrebu kontrolovať, totiž máme takú skvelú vec vo vzťahu - a síce že si veríme. ja mu síce sem tam čumím cez rameno keď čosi píše, ale skôr zo zvedavosti, ako z potreby kontrolovať.
na fb mi bolo dosť jedno, že má heslo. nemala som čo schovávať a aspoň tam robil v mojom mene poriadky so stalkermi, na ktorých som nemala náladu.
a vlastne celkovo sme sa dosť bavili, keď sme obaja boli prihlásení na jednom účte!
ach, to boli zlaté časy. :happy:
ked sme hravali farmville a cityville, mal som jej heslo, aby som si mohol potvrdzovat ziadosti, ked nebola na nete. ale odvtedy si ho asi 2x zmenila a tie nove som uz nevedel. ale kontrolovat som ju nechodil. co sa tyka mojich hesiel, tie vie na mail a fb, ak by som nahodou nieco potreboval zistit a nemal pri sebe net.
:ble: no to som prekvapená koľko párov si navzájom prezdradí heslá a chodí si na účty...tak asi by ma piclo, kebyže napíšem niečo dôvernejšie nejakej svojej kamoške cez chat a za kompom sedí jej frajír
nevieme svoje heslá lebo ani jednému nenapadlo pýtať si.
a ani moc nevidím dôvod aby sme sme ich vedeli. aj tak viem, že on si tam píše len s chlapmi o autách a on vie, že ja si tam píšem s chlapmi o škole
ale napríklad sem na birdz vieme svoje heslá a ani neviem prečo
nikdy by som si nedovolila niekomu liezť do jeho súkromných vecí .. mobil , e-mail, facebook, vak hocičo a nikto sa nemá čo hrabať v mojich súkromných veciach bez môjho dovolenia
no mne dala frajerka heslo od fb sama, a najprv som jej tam nechodil, ale ked som jej poza rameno videl nejaky divny chat s chalanom, a nechcela mi ho ukazat, tak som sa chcel pozriet ze o co islo.. a keby som to heslo nevedel, tak by som ani nezistil, ze co vsetko za mojim chrbtom robi.. takze mi to konieckoncom bolo aj tak jedno, lebo pravda by nakoniec tak ci tak vysla na povrch..
priatel ma moje heslo ale len z praktickycxh dovod kedysi som ja potrebovala aby mi nieco pozrel. a uz som si ho nezmenila stopercewntne ma nechodi kontrolovat
a vyuzije ho len kedsama spyta a potrebuje nieco pozriet na studijnej skupine lebo on fb nema. ja jeho heslo nemam nemam moc mat ake.. teda mam k pocitacu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Strašne sa smejem na tom keď počujem nejakú babu hovoriť , frajer mi kontroluje FB , alebo SMS.
Nechápem ako niekoho vôbec môže napadnúť že je to OK a že neni úplný kokot keď to robí alebo keď si to nechá.
a nemá za potrebu mu lajstrovať či už mobil, alebo nedajbože históriu internetu alebo čo ale on moje heslá vie, ale nepoužíva občas mi pozerá, či nemám niečo nové na školskom maily alebo v AISku
ale kedysi sme si s ex-ákmi vzájomne vedeli heslá..................
aj keď hrabať sa niekomu inému v súkromí láka, ale určite by som to nerobila nejakému potencionálnemu
a vlastne celkovo sme sa dosť bavili, keď sme obaja boli prihlásení na jednom účte!
ach, to boli zlaté časy. :happy:
i nak nemA heslo
a ani moc nevidím dôvod aby sme sme ich vedeli. aj tak viem, že on si tam píše len s chlapmi o autách a on vie, že ja si tam píšem s chlapmi o škole
ale napríklad sem na birdz vieme svoje heslá a ani neviem prečo
a nemám potrebu nijak kontrolovať priateľa ..
a vyuzije ho len kedsama spyta a potrebuje nieco pozriet na studijnej skupine lebo on fb nema. ja jeho heslo nemam nemam moc mat ake.. teda mam k pocitacu