hm ja radio vobec nepocuvam....stále naivne cakat ze tam daju niečo co a mi bude pacit? to si radsej pustim niečo sama.....
a zo slovenskych interpretov u mna jednoznacne víťazí desmod, i ked novy album je fakt otrasny, ale mne sa pacili este ked o nich nikto ani nevedel ze existuju.....
dnes sú tie rádia tak vyrovnané že by som najradšej počúval aj tri rádia naraz ak nie viac neviem ako vám "režú" rádia ale mne totálne tak napríklad medzi moje oblúbené patria tieto tri expres hey a jemné občas si s chuťov vypočujem aj betu a´ešte ale na toto si budet myslieť že mi šiši ale aj rádio slovensko nieje špatné väčšina moji rovesníkov toto rádio nepočúva ale neni to až také špatné a z tých mojich najoblúbenejších slovenský interprétov jej už dávno Jaro Filip Karol Duchoň a tak dalej ale aj Smatanová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vzdy nas rozosmeje ta pesnicka od Zuzky Smatanovej kde spieva o tych jej "ceresniach"
čR-Mandrage,Verona,LBP,Ewa Farna,..
SR-Kristína,Kaidžas,ICO,Opak,..
ujde, na dlhy sobotny vecer
A aspon tam nespievaju taki kokoti ako Wetslife a ine
si čekni ak chceš
» www.spusti.sk/radio/hey/...
a zo slovenskych interpretov u mna jednoznacne víťazí desmod, i ked novy album je fakt otrasny, ale mne sa pacili este ked o nich nikto ani nevedel ze existuju.....