Počul som že HIllary mala nejaké problémy a lkoholom a podobnymi vecami - a aj ked hrala v dobrych filmoch vobec ju neobdivujem - vsak je z nej teraz absolutna troska.
nesuhlasim s umelostou, z tych vsetkych hollywoodskych pipiek mi ona pride taka najmilsia a najuprimnejsia, a vsimla som si ju, ked chodila s Joelom. Sice sa uz rozisli, ale stale ju mam rada a pocuvam od nej obcas nejaku pesnicku, su sice aj lepsie pesnicky, ale mam ju rada.
no Hilary je dalsia z Disney princezien. Dopadla ale najlepsie z tych vsetkych. Najprv Britney, potom Lindsay, a teraz aj Hilary. Ja verim ze nedopadne az tak zle aj ked uz to nie je bohvieco celkom ju mam rada. Dufam ze Miley Cyrus (Hilaryna nasledovnicka) tak nedopadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Počul som že HIllary mala nejaké problémy a lkoholom a podobnymi vecami - a aj ked hrala v dobrych filmoch vobec ju neobdivujem - vsak je z nej teraz absolutna troska.
A pravda radsej Amanda ako Hilary