mno....tak ak chcete vsetky baby mozete napisař niečo na hip-hoperov....ja osobne si myslim ze su peknunki, mili....a tak...ja som za..mne sa pacia..a smozrejme ak chcu nech aj chalani pisu..bude to len dobre
Nič v zlom, ale sú to trapáci! Ako hudobný štýl to nie je bohviečo, texty nedávajú zmysel, hudobný podklad je tvorený elektrickou hudbou, vytvorenou za 5 minút, ktorú dokáže spraviť hocikto i bez hudobného vzdelania, tak ako nemusí vedieť "rapper" spievať, stačí keď vie recitovať a v prípade, že by sme im zobrali nadávky, tak by tento štýl mohol rovno zaniknúť.
ani s jenym prispevkom co tu je nesuhlasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim .....nehadzte vsetkych do jedneho vreca.......su aj slusny pekny chalani len sa obliekaju v style hip hop a to je strasne zlatucke ....a 100 krat lepsie ako ked vydim v meste pupusa s obtiahnutych rifliach a ruzovom tricku bleeeee....
hip hoperi,co sa HRAJU na neviem co a pritom su len niekto,kto sa vie ako hip hoper obliect su na nule...cloveka,ktory hip hoop pocuva,o hip hope vie,hip hop tancuje a da sa povedat,ze hip hopom zije chapem,alemne sa to nepaci..ani hip hop ako hudba...sice to sa hudba nazvat neda...text plny vulgarizmov dokaze napisat vela ludi a potom to staci uz len prerozpravat..nieje to hudba...ale to je moj nazor
jak mozes povedat vseobecne o nich ze su peknunki a mili??ti dovlecem neakeho nechutasa v sirokych gatoch a povies ze je mily a pekny za to ze je hoper?jaaaaaaj ty truuuuba...
siroke rifle a co?...predsa je to lepsie nez mrkvaky...a co mam chodit s obtiahnutym kktom aj zatkom jak magor ked si kus spustim nohvaice to je v pohode
Ako mozte sudit ti co hip-hop nepocuvaju vobec newedia o co tam ide a kolko elementou tam zapada a hlavne ze sa nema sudit podla vyzoru bola by to nuda keby kazdy pocuval to iste my sa tiez mozme zacat obuvat do punku emo metalistou a pod som zvedavi co pocuva zakladatel tejto temy ja tiez vela hudobnych stylov nemusim a nezakladam o tom newe temy vypocujes si jednu pesnicku a sudis cely hip-hop to dokaze kazdy ale co tak si raz sadnut a pocuvat temy a fakty ja to pocuvam ale tiez sa mi napr. nepacia niektore veci od RYTMUSOVE a niktori sa mi vobec nepacia o to ide kazdy si pocuva to co chce a nikto mu do toho kecat nemoze napr. metalisti preco chodite cely v ciernom niektori vyzerate fakt priserne odpoved: lebo sa mi paci hudba a styl obliekania preto iste sa tak obliekaju hip-hoperi a preto ked newies neries ako mozes uznat niekoho flow ked uz pred tym ako to zapnes povies ze je to zle rozmyslajte trochu tymi bednami nemozes niekoho sudit podla toho ako sa oblieka hmm...rozmyslaj nad tym !!!
Small_angel Mozes mi napisat,co je pekne na niekom koho slovna zasoba je obedzena na 5 vulgarnych slov? ////Vies kolko raperov cita knihy aby nabrali slovni zasobu mozno tak DRUHA STRANA robi albumi tak ze 10 pesniciek je sa smeju a trepu odveci a hresia ale ako priklad davam Moju reč a su rapery co v pohode spravia pesnicku bez hreseni ako to povedal aj rytmus ked napisal pesnicku MAMA takze fakt nehovor vseobecne o vsetkych
V prvom rade nezovseobecnuj, napisat ze hiphoperi su peknucky milucky a zlatucky je totalna kravina a maximalna povrchnost. Dajmetomuze sa sa ti paci nejaky hiphoper. A teraz si predstav ze si da dolu zo seba vsetky tie handry a do konca zivota sa bude obliekat normalne. (upozornujem na slovo normalne, pretoze o 5 cisel vacsie nohavice a panvice na hlavach mi nepripadaju ako normalne oblecenie) Prestane sa ti pacit len preto ze zmeni styl obliekania? Pripada mi dost povrchne tvrdit niekom ze je peknucky a milucky len podla toho do akych handier sa oblecie. Svoj nazor na hiphop nenapisem, pretoze nechcem zovseobecnovat aj ja, lebo viem ze sa medzi nimi najdu obcas aj normalny ludia.
Mne osobne sa hip hop ako hudobny styl eee.. Sice bol to prvy undergroundovy styl co sa ku mne dostal ked som mal 13 ... Stary nazov stavby, ujo marky, nova doba, tazke czinky, DY, trosky ... .... .... Skuste si to zohnat.. Vtedy to davalo zmysel.. Ale totok co teraz robia.. Fuj humus.. Asi tak.. BACK TO YOUR OLDSCHOOL...
Wewo vsak ja vravim ze viem pisat ja viem ze sa nwm vyjadrovat z diktatu som mal vzdy 5 abo 4 vsak ser na nepodstatne veci ja som len chcel poukazat na niektore veci a nie riesit moju slabu gramatiku ale dakujem ze si ma poopravoval az nato ze tu nefunguje edit keby fungoval aj by som si to potom cital ja sa nepotrebujem hadat wewo ked mas chut obuvaj sa
Wewo akoze ked som si pozrel ze mas len 14 tak som sa zasmial gratulujem ovladas paradne pravopis ale pochop ze sa vkuse ponahlam lebo zajtra mozem byt uz mrtvy a ty zatial budes citat svoje knizky a pisat husto diktaty ale ako som uz povedal ja pisem rychlo a serem na gramatiku vsak je nedela vecer rozmyslat budem az v pondelok v skole
(to je len taka fráza ja v skole nevnimam )
tak nebudem nic priat tebe prajem si aby som zlepsil gramatiku pravopis aj ked neviem aky je medzi tym rozdiel a aby som zacal pisat diakritiku a tebe prajem aby si poopravoval co najviac komentou na tomto fore
ano po vzhliadnuti tejto diskusie by som chcel podotknut par veci imidz nehovori nic o osobnosti cloveka takze podla neho sa mi akosi prieci posudzovat ale to uz je kazdeho samozrejme subjektivny nazor ale co je dolezite ludia sa v zasade rozlisuju na 2 skupiny 1. skupina stala financna istota spolnene vsetky potrebu 2 rodicia vsetko tip top vyrastajuca v prostredi kde vsetko fici v pohodebez za predpokladu ze sa respektuju urcite rodicovske + skolske + spolocenske pravidla
oni ludia sa vacsinou povazuju za velkych intelektualov a casto odsudzuju ludia na nizsej ''urovni'' za primitivov ktori im nesiahaju ani po paty lenze este je tu ta druha skupina ludi ktora vyrasta v neuplnych rodinach financne istoty su zo dna na den alebo ked to poviem vlastenecky tak ''z ruky do huby'' ktori si uvedomuju ze uspech nie je zabezpeceni len na snazeni a praci ale su k nemu dobre aj podklady ktore si clovek pravda hold nevyberie tito ludia opovhrovani ludmi zo skupiny cislo 1 chcu mat aspon ake take slovo pretoze ako si kazdy inteligentny clovek uvedomuje tento svet pocuva len priania bohatych a takto vazeni vznikol hip-hop ktory nam ponuka len realnu pravdu o tom ze vsetko nie je take ruzove ako by sme si priali a ci sa vam to uz paci alebo nie ponuka nam len pravdu hoci podotykam ze PRAVYCH hiphoperov je coraz menej co je dost na skodu pretoze to z povodnej myslienky robi velku komercnu traposinu ale co uz ...
no takze paci sa mi rap ale ten pravy americky a ne nejaky sitny slovensky alebo cesky a nesom hiphoper ale baller a nektori hoperi vyzeraju fakt trapne
Antja no nvem ci by si koli tebe zmenil styl hiphoper na nejakeho skatera ale nekoho do ma obtahnute nohavice
Seagull1 no ves prislo to do skoro celeho sveta s bronxu
nie kazdy hip hoper...v tom ich velkom obleceni vyzra dobre....niektori chalani sa len na nich hraju...a to ma stve!velmi hip hop v laske nemam...ale predsa som s jednym chalanom ktori sa venuje hip hopu chodila...ale nemam ich velmi v laske...to musim priznat
Typek kamo konecne niaky normalny nazor a vidno ze on je jednen z mala ktory pochopil vyznam hip-hopu.
Hip hop je o skutocnostom zivote vecsina textov vznika z pravdivych udalosti.Samozrejme ze najdu sa aj taky co repuju vkuse o tom istom ale taky na scene dlho nevydrzia.
Ale aby som este povedal nieco k teme obliekania kazdy nech sa oblika ako chce je malo hip hoperov co sa vedia dobre obliect a vela co sa newedia.
Co je zle na to ze niekto chce dobre vyzerat a chce aby nieco z neho islo von (kua to je dvojzmysel).Tak si oblecie hiphoperske handry aby ste mali prehlad poriadne boty stoja od 2000hore mikiny stoja od 1500 hore poriadne gate stoja od 1800 hore a takto mozem pokracovat dalej proste fakt neni to lacne a v skole sa ti zacnu vysmievat ze si traper pricom oni nosia veci z činaku alebo vecsina nike adiddas co je natom zle ked sa chce niekto odlisovat od obycajnych ludi ked uz nicim inym tak oblecenym ???Oblecenie hra v hip hope tiez velku rolu tak to pochopte alebo chodte DPC
No ako zacat. Asi tak, ze o osobnosti cloveka nerozhoduje oblecenie, alebo aky styl hudby pocúva. Aj ked je pravda, ze v dnesnej dobe je velmi dôlezite, ako jedinec vyzera...Ale vy asi trochu nechapete celemu vyznamu HIP-HOPu.
Hip-hop nie je len druh hudby, obliekanie, ale hlavne zivotny styl.A samozrejme k tejto kulture sa radia aj tanec,(breakdance), DJ-ing, graffitty, a samotny rap. A aj samotne oblecenie zohrava dôlezitu rolu. Je odlisne od ostatneho. Tie neznasane siroke gate sa nenosia pre srandu, ale preto, lebo predstavujú volnost atd. Pretoze je HIP-HOP pomerne dost v mode, vela ludi(ktori nechapu, o com je )si mysli, ze ked si nahodia siltovku a veci podobne, sú z nich automaticky hip-hopery. No samozrejme, pravi sa nestanu zo dna na den. A TIMTO PRISPEVKOM CHCEM LEN ODKAZAT HATEROM: HIP-HOP SA VAM NENUTI A NEPOTREBUJE VAS, A KED SI CHCETE NAN ZANADAVAT, TAK MOZTE,TYM SI LEN DOKAZUJETE SVOJE NEDOSTATKY, A TO VAS SERE...A TO ZE SU HIP-HOPERY TRAPNY STE NAPISALI ASI LEN CISTO ZO ZIARLIVOSTI, LEBO VELA CHALANOV SERE, ZE NA HIP-HOPEROV SA LEPIA LEN TIE NAJLEPSIE BABY. A TAK VYCHYTAVAJU AJ NAJMENSIE CHYBYCKY, ABY SI DOKAZALI ZE SU LEPSI...co uz bez takychto ludi by to tu bolo nudneeeeee.......................
mam... predsudky. a co? kazdy ich ma. nezbavim sa ich, i ked viem, ze by som ich nemala mat, nemam potrebu to nejako menit
je mi zle z kazdeho jedneho hiphopera ktoreho vidim, proste gate zacinajuce pod prdelou, tricko o 10 cisel vacsie ako normalna velkost, rovny silt a cele je to zavrsene jebnutym ksichtom ala "jebo z lesa"... proste fuckt nemusim.
i ked, ano jasne najdu sa vynimky. take taki ECHT hiphoperi to naozaj.. NIE
na hip hoperov sa lepia najlepsie baby?????????????????????? najvacsie chuderky a sliepky, ktore ich zeru, celych, tak ako su!! Hip hop je o texte - to je pravda, ale ja milujem hudbu, text ma nezaujima, je umenie pochopit, co v nas ta hudba vyvolava, co nam hvori, ako sa pri nej citime, ako ju chapeme....a co sa tyka oblecenie - aj punkeri sa obliekaju jak totalni idioti - nie je to o nic lepsie
Cely hiphop je trapny..a co tu citam prispevky tak vecsinka ludi nad 17rokov si mysli to iste ... cucoriedky a mali mafiani do 15 rokov tu asi jediny pisu ze hiphoop je fajn
cela tato diskusia je strašne jebnuta..sa prosim uvedomte čo riešite
och "hiphoperi" su krasni..nejaka jbenuta holka založi trapnu diskusiu založenu na jej pubertalnom zmyšlani.. nechapem ako možeš považovať jednu skupinu ludi peknu len na zaklade ich štylu..ved ked sa bavime o fyzickej krase tak o tom snad nerozhoduje oblečenie či ano?
čo sa týka tých ostatných jak tu velice vypisuju že hh je trapny a všetci su trapkovia a podobne..
to už važne nemate čo riešit?
to akože ked som metalista tak som tvoj kamarat ale keby som sa jeden den obliekol ako hoper tak už tvoj kamarat nie som..?
ked už tak,tak by som vravel že dnešne deti su jebnuté a nemyslim že zaleži na tom či je to hoper a či metalista či ine čudo..
a to iste o tom kto je krasny..myslim že každy ma iny nazor o krase čiže je to relativne a určite nezaleži či je hoper..
za 1:skuste urobit hudbu a do nej text aby mal rytmus a zmysel..potom to skuste zarapovat ci je to naozaj take "lahke"
za 2:vulgarizmus v texotch je normalna vec pretoze kazdi jeden z nas ich pouziva..ci ako?
za 3:velke rifle a velke tricko nosim aj ja..je to moj styl a paci sa mi to..tak ako sa vam pacia uzke rifle a uzke tricko tak isto sa pacia nam siroke veci..a sme stale rovnaki ludia ako vsetci..nie?
56. 1.Poznam typka, co rapuje a znie mi to tak isto ako ostatni raperi a to robi len tak zo zabavky. Sam si vytvori hudobny podklad na kompe a do toho zarecituje...
2. Nesuhlasim, aby som za nejake 3 minuty pouzil plno vulgarizmov..mozno tak 2x za den ale to uz ma musi nieco ozaj vytocit
3. No to zalezi od vkusu ale osobne sa mi to nepaci...ale je to dobre ak je niekto tucny, tak velkymi vecmi sa to da ciastocne zakryt...
hoperi... hahaha ja ako hoper.. si myslim ze niesom krasny.. aj ked sa hovori ze saty robia cloveka ale tak.. no nwm a babu mam krasnu a a milujem ju a ona mna.. trosku odveci ja viem.. noo ona pocuva LP a pred tym pocuvama hip hop podla mna celkom nice kombinacia
hip hoperi su najvecsi tragedi a to ako sa obliekaju je hrozne...dobrovolne pocuvaju tak hnusnu a otravnu jednotvarnu "hudbu" vobec ich nemusim a Emacov by som hodil tiez do jedneho vreca to je este vacsi extrem
@51 - dovolím si nesúhlasiť s tebou mám 14 a čo? hovorím že hip-hop je fajn? hovorím že hip-hoperi sú zlatí? nehovorím.. tak prosímťa nehádž všetkých pod 15 rokov do jedného vreca
@55 - z nášho malého zapadákova sú asi dvaja čo rapujú, urobia si sami hudobný podklad, text a sami si to nahrajú a to že každý používa nadávky... dovolím si oponovať pretože poznám veľa ľudí nad 15 ktorí vôbec nenadávajú..
No nejdem posudzovať hip-hop ako taký, nemám proti tomu nič.. keď sa mi niečo nepáči, tak buď to poviem normálne ale nejdem hovoriť že hip-hopperi sú nejakí trápni, pretože áno, všetci máme svoje chyby, každý sme taký aký sme.. a čo sa týka toho obliekania, je to v pohode ale keď si deti pod 13 oblečú široké gate, trčko a rovný šilt a začnú na každého nadávať, si myslia že sú "kúúl" ...A totálne nechápem úplne malé deti (od 6 rokov) pretože poznám malého prváka čo sa tvári ako veľký hoper, má doma 5 šiltoviek, 4 reťaze, keď si to dá na seba dobre že to nevlečie po zemi, no to je len na zasmiatie, no..
umna HipHoperovia = humoristi, zabavaci sak sa da nanich dost dobre zasmiat, tak preco ich odcudzovat ked idem po ulici a mam zlu naladu, ale ked uvidim niekoho kto ma nasebe oblecenie jak keby mal nasebe plachty z postele hned mam usmev na tvary
boseee preco sudite vsetkych hoperov a vsetkych hadzete do jedneho vreca....aj oni su normalny ludia..trosku iny ale su no a to znamena ze nie vsetci su rovnaky. ze nie kazdy musi mat take spravania a taku povahu ako tu vo velkom riesite..aj ked oblecko je dost podobne ale to sa mi fakt ze dost luuubi
a inak na hip-hoperskom style obliekania je to najlepsie ze posobia uplne uvolnene a pohodove mne sa to moc paci su zlaty.ako ktori nektori su kkti namysleny co si myslia ze ked maju karl kani gate za 3 litre k tomu 2a pollitrovi opasok G-unit a ecko triko za 2 + 3 litrove circa boty a k tomu quiksilver boxerky a pocuvaju rytmusa tak si mozu setko, no tych ojebem ale bezpochyb su medzi nimi aj milunky v pohodicke typci a potom ludia co EMO???? ked tak kidate na hoperikov??? vzdy su lepsi nez pojebany EMAci....ble
ja by som povedala len tak ze keby si nedavali siroke gate a tricko o 5 cisel vecsie a takisto aj mikinu no a ten rovny silt (no proste humus) ale keby to nerobili tak by to bolo v pohode... no a co sa tyka pesniciek no ako ktory niektori sa znizia tak ze budu pouzivat dve nadavky niektori to rozsiria na viac... ale ako hudobny styl by som to neoznacila ked sa zapocuvate do tych textov tak ani zmysel nemaju poriadne.. bez tych nadavok mozno... niektori ani recitovat nevedia a rapuju hh no a to pocuvat no bleeeeeeeee..ale kazdemu sa nieco ine paci..poviem uz len tolko ze robte si co cete aj tak sa niekto najde komu to bude prekazat... aaa bodkaa
mam 17 milujem rap zijem tym tagoval(cmaral po stenach,bol som jednoducho vandal som prestalo ma to bavit na tancovanie som nemal zacal som pisat texty aj ich rapovat a v par pesnickach nemam ani jednu nadavku co ze jake brutalne ne?! ze zadna nadavka
tak to potom nesom raper teda ja sa za zadneho rapera ani hip-hopera nepovazujem a zijem rapom mozno si myslite ze su to blaboly a som trapny (sak ked som raper
booze ste saleny nacisto.. nepoxopim co tu piiisete!!! kazdi clovek ma svoj styl.. kazdi clovek uznava nieco ine.. kazdi clovek sa oblieka. inak. ja pocuvam najvaic rap.!! a paci sa mi.. neznasam metalistov punkerov.. a rockerov... a neocudzujem ich ze bozee humusaci ako vy tu setci pisete na raperov. no a co je to nasa vec.. ich vec ako sa obliekaju . s tym slovnikom.. niekto.. uraza boha.. niekto nadava.. niekto vyjadruje svoje pocity tym ze nadava a niekto tym ze niekoho bije.. nechavam si to tak sa skludnite sa. stetrapny a dost ...newiem kolko mate rokof.. ked takto pisete. ale fakt uubohe.-.
@82 ty ich neodsudzujes, ty ich len neznasas.. naozaj zvlastna kombinacia s tym nazorom: kazdy clovek ma svoj styl.. kazdy clovek uznava nieco ine..atd.
Podla mna je nakaždom z ans aky styl si vyberie,v akom sa citi pohodlen oblečeni-ked sa mu pači a citi sa v tom dobre v širokych ryfliach alebo uzkych tak nech si ich nosí.Určite by ste nemali odcudzovat cloveka s jeho vlastnym nazorom alebo obleikanim sa,ja osobne počuvam Hiphop,Dance,proste čo je dobre tak si to vypočujem.Obliekam sa do hiphopu no nie tak ze si dam šatky a čo ja viem čo este.Ako som tu čital niektore komenty,tak niektory mi pripadaju ako fakt dementi.Nech mi povie niekdo z vas ze nikdy nevyslovil nadavku a dam mu 500€!!Aj nadavka je len slovo tak co z toho robite vedu.Buchneš si nohu do stoličky-povies nadavku.A kvoli tomu ze to iste co vravis ty povedia niekde v texte pesnicky(na ktoru by si ty nikdy nemal) tak kvoli tomu tu básniš do iných?Zobud sa!sa najskor zamysli nad tym čo pišeš!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
dakujem,taky sposob obliekania nemusim, ale ked je ten chalan pekny a javi zajem, nech najprv zmeni styl..
co sa tyka obliekania - este vacsia katastrofa
mne osobne sa s tono nic nepaica, mam rad inu modu a nie hip hop styl
neviem kto mohol vymysliet taku hovadinu, ze chodia v rifliach o 3 cisla vacsie a k tomu este si ich spustia jak keby rychlo vysli z hajzla...
a tie velke siltovky, no humus...
nemám rada takých pseudo hip-hoperov najmä tie deti haaah
a s tou slovnou zásobou too je blbosť...nehádžte všetkých do jedného vreca...
a) o tom, aki su dobri
b) ako maju vsetkych f pici
c) ako bolo tazke sa dostat kde su
ako hip hop nie je nic moc.... ...
len najdu sa aj taky pyskaty ktorich fakt nemusim, ale vesina je uplne super chutnucka
(to je len taka fráza ja v skole nevnimam )
tak nebudem nic priat tebe prajem si aby som zlepsil gramatiku pravopis aj ked neviem aky je medzi tym rozdiel a aby som zacal pisat diakritiku a tebe prajem aby si poopravoval co najviac komentou na tomto fore
oni ludia sa vacsinou povazuju za velkych intelektualov a casto odsudzuju ludia na nizsej ''urovni'' za primitivov ktori im nesiahaju ani po paty lenze este je tu ta druha skupina ludi ktora vyrasta v neuplnych rodinach financne istoty su zo dna na den alebo ked to poviem vlastenecky tak ''z ruky do huby'' ktori si uvedomuju ze uspech nie je zabezpeceni len na snazeni a praci ale su k nemu dobre aj podklady ktore si clovek pravda hold nevyberie tito ludia opovhrovani ludmi zo skupiny cislo 1 chcu mat aspon ake take slovo pretoze ako si kazdy inteligentny clovek uvedomuje tento svet pocuva len priania bohatych a takto vazeni vznikol hip-hop ktory nam ponuka len realnu pravdu o tom ze vsetko nie je take ruzove ako by sme si priali a ci sa vam to uz paci alebo nie ponuka nam len pravdu hoci podotykam ze PRAVYCH hiphoperov je coraz menej co je dost na skodu pretoze to z povodnej myslienky robi velku komercnu traposinu ale co uz ...
Antja no nvem ci by si koli tebe zmenil styl hiphoper na nejakeho skatera ale nekoho do ma obtahnute nohavice
Seagull1 no ves prislo to do skoro celeho sveta s bronxu
Filippp3 tomu ver
Hip hop je o skutocnostom zivote vecsina textov vznika z pravdivych udalosti.Samozrejme ze najdu sa aj taky co repuju vkuse o tom istom ale taky na scene dlho nevydrzia.
Ale aby som este povedal nieco k teme obliekania kazdy nech sa oblika ako chce je malo hip hoperov co sa vedia dobre obliect a vela co sa newedia.
Co je zle na to ze niekto chce dobre vyzerat a chce aby nieco z neho islo von (kua to je dvojzmysel).Tak si oblecie hiphoperske handry aby ste mali prehlad poriadne boty stoja od 2000hore mikiny stoja od 1500 hore poriadne gate stoja od 1800 hore a takto mozem pokracovat dalej proste fakt neni to lacne a v skole sa ti zacnu vysmievat ze si traper pricom oni nosia veci z činaku alebo vecsina nike adiddas co je natom zle ked sa chce niekto odlisovat od obycajnych ludi ked uz nicim inym tak oblecenym ???Oblecenie hra v hip hope tiez velku rolu tak to pochopte alebo chodte DPC
Hip-hop nie je len druh hudby, obliekanie, ale hlavne zivotny styl.A samozrejme k tejto kulture sa radia aj tanec,(breakdance), DJ-ing, graffitty, a samotny rap. A aj samotne oblecenie zohrava dôlezitu rolu. Je odlisne od ostatneho. Tie neznasane siroke gate sa nenosia pre srandu, ale preto, lebo predstavujú volnost atd. Pretoze je HIP-HOP pomerne dost v mode, vela ludi(ktori nechapu, o com je )si mysli, ze ked si nahodia siltovku a veci podobne, sú z nich automaticky hip-hopery. No samozrejme, pravi sa nestanu zo dna na den. A TIMTO PRISPEVKOM CHCEM LEN ODKAZAT HATEROM: HIP-HOP SA VAM NENUTI A NEPOTREBUJE VAS, A KED SI CHCETE NAN ZANADAVAT, TAK MOZTE,TYM SI LEN DOKAZUJETE SVOJE NEDOSTATKY, A TO VAS SERE...A TO ZE SU HIP-HOPERY TRAPNY STE NAPISALI ASI LEN CISTO ZO ZIARLIVOSTI, LEBO VELA CHALANOV SERE, ZE NA HIP-HOPEROV SA LEPIA LEN TIE NAJLEPSIE BABY. A TAK VYCHYTAVAJU AJ NAJMENSIE CHYBYCKY, ABY SI DOKAZALI ZE SU LEPSI...co uz bez takychto ludi by to tu bolo nudneeeeee.......................
newem ale mne sa pacia....
mam... predsudky. a co? kazdy ich ma. nezbavim sa ich, i ked viem, ze by som ich nemala mat, nemam potrebu to nejako menit
je mi zle z kazdeho jedneho hiphopera ktoreho vidim, proste gate zacinajuce pod prdelou, tricko o 10 cisel vacsie ako normalna velkost, rovny silt a cele je to zavrsene jebnutym ksichtom ala "jebo z lesa"... proste fuckt nemusim.
i ked, ano jasne najdu sa vynimky. take taki ECHT hiphoperi to naozaj.. NIE
...K-☼-K-☼-T-I!!!
tak na tomto som sa strašne z chuti zasmial ..
jaka žiarlivost a zavist ..ti trošku nehrabe..?
cela tato diskusia je strašne jebnuta..sa prosim uvedomte čo riešite
och "hiphoperi" su krasni..nejaka jbenuta holka založi trapnu diskusiu založenu na jej pubertalnom zmyšlani.. nechapem ako možeš považovať jednu skupinu ludi peknu len na zaklade ich štylu..ved ked sa bavime o fyzickej krase tak o tom snad nerozhoduje oblečenie či ano?
čo sa týka tých ostatných jak tu velice vypisuju že hh je trapny a všetci su trapkovia a podobne..
to už važne nemate čo riešit?
to akože ked som metalista tak som tvoj kamarat ale keby som sa jeden den obliekol ako hoper tak už tvoj kamarat nie som..?
ked už tak,tak by som vravel že dnešne deti su jebnuté a nemyslim že zaleži na tom či je to hoper a či metalista či ine čudo..
a to iste o tom kto je krasny..myslim že každy ma iny nazor o krase čiže je to relativne a určite nezaleži či je hoper..
za 2:vulgarizmus v texotch je normalna vec pretoze kazdi jeden z nas ich pouziva..ci ako?
za 3:velke rifle a velke tricko nosim aj ja..je to moj styl a paci sa mi to..tak ako sa vam pacia uzke rifle a uzke tricko tak isto sa pacia nam siroke veci..a sme stale rovnaki ludia ako vsetci..nie?
A zmysel celej diskusie mi usiel, asi som uz prislis stary na hadanie sa o blbostiach
2. Nesuhlasim, aby som za nejake 3 minuty pouzil plno vulgarizmov..mozno tak 2x za den ale to uz ma musi nieco ozaj vytocit
3. No to zalezi od vkusu ale osobne sa mi to nepaci...ale je to dobre ak je niekto tucny, tak velkymi vecmi sa to da ciastocne zakryt...
heh cool hlaska podla mna
a hip hop styl obliekania je stylovy ale kym len sa to neprehana
@55 - z nášho malého zapadákova sú asi dvaja čo rapujú, urobia si sami hudobný podklad, text a sami si to nahrajú a to že každý používa nadávky... dovolím si oponovať pretože poznám veľa ľudí nad 15 ktorí vôbec nenadávajú..
No nejdem posudzovať hip-hop ako taký, nemám proti tomu nič.. keď sa mi niečo nepáči, tak buď to poviem normálne ale nejdem hovoriť že hip-hopperi sú nejakí trápni, pretože áno, všetci máme svoje chyby, každý sme taký aký sme.. a čo sa týka toho obliekania, je to v pohode ale keď si deti pod 13 oblečú široké gate, trčko a rovný šilt a začnú na každého nadávať, si myslia že sú "kúúl" ...A totálne nechápem úplne malé deti (od 6 rokov) pretože poznám malého prváka čo sa tvári ako veľký hoper, má doma 5 šiltoviek, 4 reťaze, keď si to dá na seba dobre že to nevlečie po zemi, no to je len na zasmiatie, no..
tak to potom nesom raper teda ja sa za zadneho rapera ani hip-hopera nepovazujem a zijem rapom mozno si myslite ze su to blaboly a som trapny (sak ked som raper
Nech si robi kto chce co chce....neriesim