ja osobne milujem hip hop a vsetko co je snim spojene.Ale stale newiem pochopit preco niektorym ludom oponuje,Jasne,kazdy ma pravo si vybrat to co chce vybrat si svoj styl,ale nenavidim ked hip hop ludia zhadzujuu len kvoli tomu ze sa tam vyskytuju nadavk
Hip hop je hudba ktorá tu velí! - tymto provokujete ostatnych aby utocili na hip hop - az moc velkym vlastnym egom vdaka takym ako ty, ludia co chceli mat radi hip hop (ako ja) radsej nanho kaslu
presne ako emdi hovori hip-hop nie je proste nieco co existuje a je to nemenne pokial zijes hip-hopom ciastocne aj ty prispievas k tomu co si o nom ludia myslia a ked vidim zamindrakovaneho 15 rocneho debilka ktory sa nestara o nic ine len ako do piatku zodhnat peniaze na diskoteku myslim si o nom svoje. Ked pocujem Ritmusa myslim si o nom svoje ked pocujem Moru tiez mi to na dojme nepridava jedna velmi ''inteligentna'' osoba tu raz napisala koli 2 jebnutim nebudem nadavat na cely hip hop ale ja hovorim koli 5 dobrim na neho nadavat neprestanem bodka
Peter_piper: nezda sa ti to, to je ta "stastne" jenuta generacia, ktora dufam ze zanikne cim skor..
Dominiqa: hip hop (zivotny styl) ma nezaujima. Rap (hudba) pocuvam, ale len americky, pretoze ti raperkovia tam rapuju o tom co zazili.. Slovenski raperkovia tiez rapuju o tom co zazili, ale nie to co zazili oni, ale to co zazili prave ti americki raperi..
Chapes? Hraju sa na stoku, ktora sa prepracovala niekam, pritom vacsina, podotykam vacsina (nie vsetci) z nich ani nevie co to znamena zit na ulici a uz odjakziva mali plnu rit cashou. Hlavne ze o tom rapuju...
Rytmus je primitiv a to ze je tu no. 1 mi je jedno, pre mna to bude stale obycajny cigan, s vyhonenim egom.
Nadavanie mi nevadi, to je prirodzena sucast zivota a naj raperko na SK, pre mna jediny kvalitny je Vec..
Dominika: skludni hormon...ten nadpis je FAKT provokujuci a si tu nova...preco znova vytahujes na svetlo bozie temu Hip-Hop? ked sa si tak paci, nemusis to roztrubovat do sveta,bo keby mas trosku rozumu, vies ze ta tu znova len vypicuju...a este to co objavil peter piper...to akoze ty si taka viacstylova? ze emo + hip-hop = love????
PANE BOZE! kiezby mi hip hop vadil kvoli tym nadavkam... vadi mi kvoli vam... presne kvoli tym,co sa nahodia do "stylovych hopovych" veciciek... a idu sa poprechadzat do mesta...presne kvoli tym,co opustaju starych kamaratov,lebo maju "lepsich hiphopovejsich" ... tych co si myslia ze su pupok sveta a su pritom velke nuly...presne tito ludia mi prekazaju
Tommyhot ty sa daj premenovať na krsne meno Kokot lebo si už prijebany vždy ked sa vytvorí nieaka Hip-Hop miestnosť musiš tam byť aj ty ty si už kokot alebo čo ti to dobre jebe zamysli sa nad tym čo robiš alebo sa daj vyšetriť stale tu vyvolavas hadky jak kokot sa už uvedom ved nemas 10rokov ale sice spravinim vyzeras ešte menej než tych 10
Nissan350z: dnes bez rymu? Co je? Minul sa ti slovnik?
Kokot je tvoj pojebany foter aj s celou tvojou vykurenou hip hop rodinou.. Si precitaj prvy prispevok ty mamickyn cecek skurveny:
"chcela by som pocut tych ktory sa tvaria pri pocuti alebo vydeni hip hopu ako keby zjedli citron..."
Tak som sa vyjadril ty decko vydrbane co ma miesto mozgu v hlave piko.
To ze ti jebe na palicu si potvrdil aj v profile:
Najobľúbenejší spevák: 50-Cent
neviem o tom ze raperi spievaju, ale nevadi, hlavne ze si nad nimi honis do kruhu..
Daj si na krivo tvoju siltovku ala trznica, zarecituj detom v skolke nejake tvoje supa cool masta gangsta niga rymy, zavrt pri tom rukami a mozno pre nich budes cool. Potom si jebni hlavu o stenu a uvedom si ze koli prijebanym sfetovanim curakom ako si ty ludia odsudzuju hip hop.
Tommyhot dobre počuj ja som tam sice mal napisane naj. spevak ale pod tym bolo napisane naj. spevačka a tam bolo napisane že baby moc nerapuju takže som určite myslel raper 50cent tak ked niekomu nedochadza tak čo už len kôli takym IQ ako ty som to prepísal ale každy normalny človek si domyslí že myslím raper no ale nechajme to tak lebo ty sa nepoučíš vždy budeš vyryvať a to ja nezmenim tak ťa necham vo svojom pankovom svete
Nissan350z - ono ani tak nieje kokotina, ze si za spevaka napisal 50 cent, ale ta hlavna kokotina je, ze ho vobec pocuvas ty kokot. 50 cent je raper? je to vyjebana cierna komercna opica. new school sa vobec neda pocuvat a nema nic spolocne s pravym rapom
Tak ako sa ten fasinger RYTMUS zachoval na Aurelovi svedčí o tom, aký celý hip hop je, len pindajú na svet okolo a nieže by sa snažili vidieť vei v dobrom svetle, potom s divme, že je tu tak ako je! Reperi si prd vážia - opäť viď. Rytmus je to len zmixované ČOSI v posadí, kde niekto recituje a pokiaľ viem, recitujú deti v od prvej triedy na ZŠ a hudba by mala byť umením a toto umenie nie je, nie každý ma talent a nie každý teda môže spievať a recitovanie spev nie je!
no hip hop to je moje s hip hopm vsatam aj zaspavam hip hop ma sprevadza pocas celeho dna ...neni jeden den kedy by som nepocuvala hip hop hip hopm zijem!!! vela ludi si mysli ze hip hop je len o nadavani ... ale NIE!!! ...ja si to ani nevsim ja pocuvam texty a maju pravdu spievaju o zivote!!! ..ja milujem hip hop akurat nenavdim RYTMUSA!!! ... a tym si nechem pohnevat fanusikou rytmusa ale kazdy ma svoj nazor a toto je ten moj!!! ...
Crazylucy222 tak toto robim presne aj ja a tiež nezastavam Rytmusa ja zastavam H16 najcoool pesnička je Cigo - Ona je tak tu ked si vypočujete tak potom uvidíte Hip-Hop my life
Myra4d4 tak to písal ubohy chudák s ktorého je obrovska nula v mojich a aj vela inych očiach lebo tam prezentuje Len Rytmusa ako som už vravel v inej diskusii The Game povedal "mne sa Slovenský rap páči" neriešte ked viete hovno ako ten ubožiak čo sa tam na tej stranke vyjadroval o nizkych kruhoch z ulice takych žebrakov nemam rad nech sa vyjadrí niekomu do očí a nech ho neohovára kade tade za jeho chrbtom je to obyčajny buzerant a ním aj ostane
parada TOMMY IDES ze hip ho p weli ma asi jebne na mieste wy curaci pojebany date si oblecenia o 4 cisla wacsie nahadzete tricka na seba co mate z basketu silty mate rowne az na druhu stranu zemegule aby wam nenaprsalo do tich wasich prijebanych hlaw nissan ty trpis urcite zase nejakou chorobou wsak taka hudba noo ma jebne na mieste este si dajte wsetci na birdzi ,,som piestansky mytus'' logo alebo wase mesta z kade ste
modra ziara je dobry????..moj..sa spamätaj...taky kokot akurat robi hanbu hip-hopu!!!!!!!rownako ako trapny Helico.....ty newis ani z dialky co je hh ak mas taky popicny wkus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tu sa nic nezmenilo tusim co som tu nebola ako modra ziara? akoze castokrat text dobry ale ono to nevie rapovat. a nehadajte sa tu kto je dobry a kto nie...kazdemu sa paci nieco ine aj ked to AMO to suhlasim jednoznacne
Ja len tolko ze hip-hop nie je hudba uz len vidte tie prijebane (s prepacenim) klipy kde neni nic len pajkovia a silikonove slipky s minisuknami a holymi kozami takmer a cele to vyzera jak milostna predohora co tam robias s tymi chlapikmi.
a tym co to kecanie nadavok do rytmu povazuju za hudbu odkazujem iba to ze by sa mali zobudit
Tak ale co robi hudbu popularnou? Nejake undergroundove veci o ktorych nikto okrem najvacsich fanatikov nevie? Podla mna je to prave komercna hudba ktora frci v telke.. Preto sa picuje na dany styl, hlavne koli tomu ako ho reprezentuju znami interpreti a nie koli tomu ze nejaky jozo a fero si v garazi zarapuju.
ale už !je to všude kolem , šíři se to obrazem zvukem i slovem song od chaozz o masovej komercii, to rap trochú aj o kultúre o hudbe o vyjadrení o postoji k životu ,nie jebnuté keci o ničom bez akejkoľvek úrovne
Vies lenze je taka doba, kde sa ludia nepozeraju na to dobre, ale vidia len to zle a aj keby spravis 20 dobrych veci, staci ze popri tom spravis jednu chybu a je to v pici..
Tommyhot: no podľa mňa je to tak že ked spravíš pičovinu tak ťa všetci milujú a ked spraviť premakanú vec s ktorou sa sereš a je fakt dobrá tak to nikoho nebere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Hip hop je hudba ktorá tu velí! - tymto provokujete ostatnych aby utocili na hip hop - az moc velkym vlastnym egom vdaka takym ako ty, ludia co chceli mat radi hip hop (ako ja) radsej nanho kaslu
Ale páči sa mi jedine Pravda Bolí,melódia je super a aj ten text je o niečom...
rád by som poukázal na to, ze tato 15 rocna dievka pisala prispevok v diskusii emo, punk, rock, gothic.
Bol to prispevok č. 12 a vyzeral asi takto:
Emo and Punk 4 ewwwweeeeer!
ako je mozne, ze tato ista dievcina zalozi diskusiu hip-hop je hudba, ktora tu veli.
Len sa mi to zda? Alebo tym 14-15-16 rocnym babam jebe cim dalej, tym viac.
Dominiqa: hip hop (zivotny styl) ma nezaujima. Rap (hudba) pocuvam, ale len americky, pretoze ti raperkovia tam rapuju o tom co zazili.. Slovenski raperkovia tiez rapuju o tom co zazili, ale nie to co zazili oni, ale to co zazili prave ti americki raperi..
Chapes? Hraju sa na stoku, ktora sa prepracovala niekam, pritom vacsina, podotykam vacsina (nie vsetci) z nich ani nevie co to znamena zit na ulici a uz odjakziva mali plnu rit cashou. Hlavne ze o tom rapuju...
Rytmus je primitiv a to ze je tu no. 1 mi je jedno, pre mna to bude stale obycajny cigan, s vyhonenim egom.
Nadavanie mi nevadi, to je prirodzena sucast zivota a naj raperko na SK, pre mna jediny kvalitny je Vec..
Kokot je tvoj pojebany foter aj s celou tvojou vykurenou hip hop rodinou.. Si precitaj prvy prispevok ty mamickyn cecek skurveny:
"chcela by som pocut tych ktory sa tvaria pri pocuti alebo vydeni hip hopu ako keby zjedli citron..."
Tak som sa vyjadril ty decko vydrbane co ma miesto mozgu v hlave piko.
To ze ti jebe na palicu si potvrdil aj v profile:
Najobľúbenejší spevák: 50-Cent
neviem o tom ze raperi spievaju, ale nevadi, hlavne ze si nad nimi honis do kruhu..
Daj si na krivo tvoju siltovku ala trznica, zarecituj detom v skolke nejake tvoje supa cool masta gangsta niga rymy, zavrt pri tom rukami a mozno pre nich budes cool. Potom si jebni hlavu o stenu a uvedom si ze koli prijebanym sfetovanim curakom ako si ty ludia odsudzuju hip hop.
I cut myself in the ghetto
aby sme wedeli ze ste iny
Neznášam trapkov ako Miky Mora a jeho Moratón 2 alebo H 16. To sú kraviny pre mňa.
a tym co to kecanie nadavok do rytmu povazuju za hudbu odkazujem iba to ze by sa mali zobudit
das vidania
2) komercnou cestou
tak nehovorte ze aby bol niekto znamy tak musi byt aj komercny
Schottinka: mno rozumieme si co ti poviem