Caute kamosi, mam 2 listky na hhz a kedze som akurat dosta ponuku na tyzden brigady v Rakusku tak ich musim predat [nemsuim ale teda chcel by som slight_smile: jasne z enajprv popisem kamosom ze ci chcu ale ma zaujima ci tu je niekto kto by mal zaujem o ne. Pravdep
@maugly sak prave toto ze boyband nejde co som nanich chcel ist, a keby sa aj vratim v piatok nekedy vecer ze by som v sobotu mohol ist tak KF a gleb su v piatok co ich som chcel najviac videt, plus DMXa poznam len nektore refreny a asi 2 tracky viem slova nikdy som ho nepocuval ze by som sjizdel cele albumy ale ako jasne ze tam bude pecka atmosfera a kurva isol bych ale ta brigada sa neodmieta nechces nahodou listocky? pekne nove od vyroby nepouzite
@maugly to je pekne od teba ale uz tu nebudem od zajtra posuvam ich sestre nak ich preda najhorsie je ze pridem domov v piatok ze by sa to aj dalo stihnut len byvam 30 km od BA a boh vie okolkej pridem lebo este robim same neprijemnostiii
@maugly aale? akurat som dosol domov rozbity ale jebat sak to stiham idem jak vis ze bdue boyband? sestra mi hned hovoir ze MDX si ujebal jazyk?? ze bude ace hood dpci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ked tak sa ti ozvem