nechcel by som byt nikym, ale sledovat by som sledoval cesare borgia, napoleona, hitlera, saladina, spartaca, ceasara, julius caesar, atd..celkom dost ich je
Ked sme sa v deviatke preberali 2.svetovú vojnu,jediná kľúčová postava, ktorá ma zaujala...
Prečo? čítala som,koľko zloby a hádok vedel urobiť,koľko ľudských životov padlo vdaka jeho vrtochom ale predsa len...
Mal charizmu (nieže by ho to ospravedlňovalo), vedel ako vyburcovať a namotivovať ľudí,vodcovské schopnosti,ktorými ovplýval...ak mi tento rok profka dá možnosť výberu projektovky nejakej historicky významnej osobnosti,neváham nad voľbou
@sisimoponkapa pre ozivenie a precistenie (elyminovat z kategorii nezmyselne subfora ako napr. menzes v sekci literatura) ... a hlavne pre informacie a zistovanie
@herfield lebo polozil zaklady pre neskorsi rozvoj rise pod alexandrovym vedenim a taktiez za zjednotenu macedonsku slachtu je pravda ze Alexander toho dosiahol ovela viac ale bez podkladu co mu pripravil Filip by to tazko dosiahol
Napoleon bol Velikán, ale trpal každodennými bolesťami, takže radšej nie. Herr Hitler mal zase viac než dosť práce a zvládať tú jeho by bolo umením, takže preto si ho cením a skúsil by som jeho, alebo tiež nejakého sultána okolo 15.st, keď sa im najviac darilo v ťažení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ked sme sa v deviatke preberali 2.svetovú vojnu,jediná kľúčová postava, ktorá ma zaujala...
Prečo? čítala som,koľko zloby a hádok vedel urobiť,koľko ľudských životov padlo vdaka jeho vrtochom ale predsa len...
Mal charizmu (nieže by ho to ospravedlňovalo), vedel ako vyburcovať a namotivovať ľudí,vodcovské schopnosti,ktorými ovplýval...ak mi tento rok profka dá možnosť výberu projektovky nejakej historicky významnej osobnosti,neváham nad voľbou
@nietimekki ja som sa nepýtala AKÉ, ale skôr prečo ich stále zakladá
@l1me preco Filip a nie Alexander?