ja som z matiky uplne mimo ale.. limity, derivacia a integraly som mala na gympli..a tusim aj na vysokej..nieco take podobne to urcite bolo a to ostatne ani neviem co je.. leenze ja nestudujem nic spolocne s matematikou, ale pedagogiku, tak neviem ..
VŠ- my sme mali na matike derivacie, integraly, limity + ine co si nespominal, ale dalo mi to poriadne zabrat, lebo na strednej sme toto vobec neprebereli a vacsina z nas sme boli z toho telce
jankina a betkina mama by ma buď zavraždila alebo by sa mi smiala do sĺz, ale mne okrem 1 a 2 ani jedno z tých čísel nič nehovorí a to viem, že na limitách som chýbala
Prvé štyri sme mali na gympli,na výške som mal prvé tri čo som mal matiku teraz. 5. a 6. som nemal ani na gympli ani na výške a matiku už mať na výške nebudem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kamarátka mala aj niake zaklady integrálov ale len velmi zlahka. ale časy sa menia. neviem jak je to včuleky.
1.Limity
2.Derivacie
3.Integraly
4.Trigonometricke fukncie
6.Parametricke rovnice
Samozrejme nie tak rozsiahlo ako na VŠ
To neviem, či bude teraz v maturitnom alebo nie.
Ale pravdepodobne všetko bude na VŠ ešte podrobnejšie a náročnejšie .