Keďže v KE žijem len odnedávna tak by som sa rád rozhliadol po nejakých nových ľuďoch v tomto meste...najlepšie s podobnými záľubami a cca v mojom veku resp. staršími. Odkedy som v meste, spoznal som pár ľudí no nikoho s kým by som si
mám rada anime, počúvam hardcore kusa metal a rock, čitam a blogujem rada, ale poslednú dobu nemám čas, mám 15 som z ke skoro a nerada za zoznamujem a mám radšej jedlo ako ľudí
@lycanfr3ak pretože keď niekto povie že počúva všetko čo sa končí na "core", pozerá anime , tak si človek okamžite predstaví 60 ročnú dôchodkyňu, všakže
@poke 60 ročná dôchodkyňa? Why not? Hovorím záľuba nie je nijako limitovaná. Ja si pri tom napr. predstavím toho človeka, ktorý to povedal Poznám kopec ľudí v mojom veku aj starších ktorý majú radi anime a počúvajú core... argument, ktorý predkladáš nie je postavený na žiadnej logike... a preto je aj toto celé bezpredmetné .. myslím že môžme skončiť pritom
Ja pozerám anime a počúvam všetko čo sa mi páči
Ale nie som z KE a inak na FB máš skupinu Otaku CZ/SK myslím a tam pošli im správu so svojou fotkou a týmto popisom kľudne a oni to daju do priečinku dajakého kde takto ľudia sa chcú zoznamovať a možno si tak skôr niekoho nájdeš
Inak ešte pred vianocami v KE boli aj dosť Otaku zrazy a tak... síce neviem aká veková kategória ale asi 15+
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale nie som z KE a inak na FB máš skupinu Otaku CZ/SK myslím a tam pošli im správu so svojou fotkou a týmto popisom kľudne a oni to daju do priečinku dajakého kde takto ľudia sa chcú zoznamovať a možno si tak skôr niekoho nájdeš
Inak ešte pred vianocami v KE boli aj dosť Otaku zrazy a tak... síce neviem aká veková kategória ale asi 15+
taky Gronibard napr.