potrebujem nejakú knižnicu,kde by som mohla zohnať knihy zamerané na výtvarné umenie
taktiež by mala byť na mieste,ktoré ľahko nájdem,nakoľko som schopná nastúpiť na zlý bus aj v malom meste ..ale bolo by fajn,keby mi niekto aj napísal nejaký plán a
1. univerzitná knižnica:
výhoda - sú tam všetky knihy
nevýhoda (aspoň pre mňa) - nemôžeš sa postaviť pred regál, vytiahnuť knihu a zobrať domov - musíš na nete si ju "objednať" a oni ti ju pripravia na prebratie
miesto: keď ideš smerom od Michalskej brány k Hviezdovovmu námesti, tak oproti Greencafé
2. mestská knižnica
výhoda - malá, menej ľudí, príjemný personál
nevýhoda - nemajú neobmedzený výber
Úsek hudobnej a umenovednej literatúry je ako keď ideš do centra električkou z Karlovky, vystúpiš na Kapucínskej (prvá za tunelom) a hneď oproti je veľký nápis Mestská knižnica
@petushiq18 tak otvor mapu neviem, čo iné ti mám poradiť.... ale určite ti odporúčam si niekedy zobrať mapu a sa premávať MHD po meste a peši cez centrum ... blava nie je až taká veľká a oplatí sa vedieť, kde čo približne je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
výhoda - sú tam všetky knihy
nevýhoda (aspoň pre mňa) - nemôžeš sa postaviť pred regál, vytiahnuť knihu a zobrať domov - musíš na nete si ju "objednať" a oni ti ju pripravia na prebratie
miesto: keď ideš smerom od Michalskej brány k Hviezdovovmu námesti, tak oproti Greencafé
2. mestská knižnica
výhoda - malá, menej ľudí, príjemný personál
nevýhoda - nemajú neobmedzený výber
Úsek hudobnej a umenovednej literatúry je ako keď ideš do centra električkou z Karlovky, vystúpiš na Kapucínskej (prvá za tunelom) a hneď oproti je veľký nápis Mestská knižnica