Na stránke je jej popis, ak ste ju niekto videli dajte prosím ihneď vedieť, ak by ste boli taký ochotný zdieľajte kde sa dá hoci aj na Facebooku, ďakujem.
@flysser slusny a socialne inteligentny clovek nebude na pripad zmiznuteho dietata vulgarne hovorit ze ho to vobec nezaujima. ty, evidentne, nie si ani jedno. tebe len dopriat taky pripad na vlastnej kozi aby si sa naucil ako sa v takej situacii ma reagovat, lebo sama hlavicka ti to asi nepovie
Drahý @flysser , Vaša inteligencia je priamo úmerná prinajmenšom sloniemu penisu. Aj genitálie akéhokoľvek druhu sú po pohlavnom styku, alebo akte párenia, plnšie ako vaša mozgová dutina.
@charis hm... ja som videl podobné dievča (zavalitá postava, vlnité vlasy rovnakej dĺžky ako v popise, (asi) modré rifle, zelený, trochu staršie vyzerajúci kabát na gombíky) včera okolo 13:30 na autobuske v NR ako smerovalo po uličke medzi zastávkami diaľkových liniek a dedinských autobusov pravdepodobne k zastávkam 1a, b, c, 2 alebo 3 ale vzhľadom na to, že ja som bol v buse a videl som ju iba z profilu, takže tvár nedokážem dostatočne identifikovať, by som ruku do ohňa za to nedal
vo fore ako toto si to mas nechat pre seba a ked uz to potrebujes nasilu niekam pchat kde sa prebera nieco vazne, povedz to aspon slusne
aj ked mojim nazorom je ze ked nevies komentom nijako pomoct, nemal by si ho davat vobec
co by v tvojom pripade znamenalo drzat hubu a prestat postovat deibliny, kedze vacsina tvojich komentov sa tyka tisickrat omielaneho trubenia a ak sa zmozes na nieco ine tak aj to je len kokotny obrazok
@flysser všetci tebou označený ti tiež povedali čistú pravdu o tom čo si o tebe myslia. Slušnosť a citlivosť sú vlastnosti, ktoré ma každý normálny človek a z toho je jasné, že ty do tejto kategórie rozhodne nepatríš.
@hoperpohroma to by ho musel trafiť blesk, aby ho osvietilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
>_________________________________>
A čo sa týka toho dievčaťa, rada by som pomohla, ale nebývam v tom okolí... :/ Ostáva len dúfať, že sa skoro nájde.
niektorí ľudia sú milí, a niektorí povedia čistú pravdu
1. mas to povedat slusne
2. mas si to nechat pre seba, najma vo fore ake je toto
som si myslela ze ta osvietilo, ale dufala som marne >______>
vo fore ako toto si to mas nechat pre seba a ked uz to potrebujes nasilu niekam pchat kde sa prebera nieco vazne, povedz to aspon slusne
aj ked mojim nazorom je ze ked nevies komentom nijako pomoct, nemal by si ho davat vobec
co by v tvojom pripade znamenalo drzat hubu a prestat postovat deibliny, kedze vacsina tvojich komentov sa tyka tisickrat omielaneho trubenia a ak sa zmozes na nieco ine tak aj to je len kokotny obrazok
tak
@hoperpohroma to by ho musel trafiť blesk, aby ho osvietilo
@admin : keďže fórum vďaka nájdeniu už nemá význam môžeš ho zmazať
btw. Kde ju našli ? ak sa smiem spýtať.... Lebo ma zaujíma, či to mohla byť na tej autobuske ona...