inak ze tema kosice ma tak napada konecne nie je bratislava uponahlanym mestom teraz par dni seci su doma aj vychod a bratislava je poloprazdna a da sa normalne pokochat a vobec mi nevadi byt v meste vzdy si poviem nejdem tam je tam vela ludi a teraz pohoda nikde nikto
@5 odhliadnuc od otazky, ktoru sa uz ani mne nechce riesit mas pravdu....dnes ked som dosiel domesta ani zivej duse, nerozumiem ci to bude tymi sviatkami alebo kazdi su uvedomil ze aspon raz za uhorsky rok ostanem doma,vyspim sa doobeda a oddychnem si tak to je fajn
@magickinder@mernose ja nic proti vychodu tejto ....... republiky ale proste fakt nech su seci doma a bude mesto menej uponahlane a budem tam chodit radsej napr. vsetci sli na dovolenky na dediny zrazu mi nikto nevola ze nejde niekde net uplne fajn pracovna doba bezi a nikto nema problem cim to bude ? z 200userov co byva o tomto case online je 60 krasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov